QUOTE(Nakviša @ 2015 01 19, 21:13)
1. Kazkaip as tikrai neskambinu ir neklausau kalbu apie tai kut buvo isejes, kaip vaiksciojo su draugais po parduotuves ir pan. Kas per tris dienas pasikeis? Parduotuve sugrius ar draugai issilakstys? O gal dar reikia visus dienos pletkus isklausyti?
2. Ir taip. Tik isvarau i komandiruote - vieni malonumai ir terupi. Tam tos komandiruotes ir buvo sukurtos. Kliedesiai.
1.

Išties, juolab, jei draugai mano, o ne vyro.
2.

Teip, teip, o darbdavys mielai tokias pramogines-pažintines keliones finansuoja
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 19, 18:55)
1. Man atrodo nenormalu para laiko uzsieny nesugebet parasyt sms. 2. Ypac kai moteris skambina, raso, klausia, ar viskas gerai. 3. Nereikia daug laiko parasyt, kad esi gyvas sveikas uzsiemes, ir nelabai turi laiko. Toks ignoravimas artimo zmogaus yra nepagarbus. 4. Ir is patirties pasakysiu, kad jis lb daznai reiskia, kad uzsiima kokia nors kita malonia veikla, pvz su mergom baliavoja
5. Visos kurios cia raso, kad buna uzsieme, vistiek pasako kad vakarais paraso, susiskambina, ar kitaip apsireiskia. 6. O ne ignoruoja savo partneriu neramias zinutes. Cia ne apie kiekviena pirstelejima kalbam. O apie normalu domejimasi savo artimu.
7. O jei vyras nesidomi kaip sekesi ji moteriai, tai reiskia, kad jam neidomu. Va cia jau jai sprest, ar tenkina toks jo nesidomejimas, ar ne.
1. Vadinasi, aš nenormali.
2. O kas galėtų būti blogai, jei važiuoji į saugią šalį? Jei tame mieste, kuriame esu, būtų koks teroro atvejis ar kas nors panašaus, aišku, paskambinčiau, kad nesijaudintų.
3. Taip, daug laiko nereikia, bet rašinėjimas ir skambinėjimas ar nėra įkyrumas, ypač žinant, kad vyras išvažiavo į komandiruotę, o ne pramogauti?
4. Mano patirtis kiek kitokia, nebent tos "mergos" būtų kolegės

Nes šiaip jau, bent Vakarų Europoje, "mergos" per vieną vakarą belenkur nepakabinsi, o į neaiškias landynes savisaugos sumetimais neisi.
5. Žr. Nr. 1.
6. Nei aš, nei mano vyras tokių nesąmonių nedarome, tai nėra ko ir ignoruoti. Jei visgi tokią žinutę dėl kokių nors priežasčių gaučiau, aišku, atsakyčiau, kad nepanikuotų.
7. Sekėsi kur, mieste? Ar ji ten nebuvus? Su draugais? Jei draugai bendri, tuomet gal, bet jei tai žmonos draugės, kodėl jam tai turėtų būti įdomu? Iš savo patirties galiu pasakyti, kad vyrams mergaičių plepaliukai retai įdomūs būna, ir temos autorės vyras gal irgi yra vienas iš tokių.