Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro "ignoravimas"

Man atrodo nenormalu para laiko uzsieny nesugebet parasyt sms. Ypac kai moteris skambina, raso, klausia, ar viskas gerai. Nereikia daug laiko parasyt, kad esi gyvas sveikas uzsiemes, ir nelabai turi laiko. Toks ignoravimas artimo zmogaus yra nepagarbus. Ir is patirties pasakysiu, kad jis lb daznai reiskia, kad uzsiima kokia nors kita malonia veikla, pvz su mergom baliavoja cool.gif
Visos kurios cia raso, kad buna uzsieme, vistiek pasako kad vakarais paraso, susiskambina, ar kitaip apsireiskia. O ne ignoruoja savo partneriu neramias zinutes. Cia ne apie kiekviena pirstelejima kalbam. O apie normalu domejimasi savo artimu.

O jei vyras nesidomi kaip sekesi ji moteriai, tai reiskia, kad jam neidomu. Va cia jau jai sprest, ar tenkina toks jo nesidomejimas, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 19, 18:55)
Man atrodo nenormalu para laiko uzsieny nesugebet parasyt sms. Ypac kai moteris skambina, raso, klausia, ar viskas gerai. Nereikia daug laiko parasyt, kad esi gyvas sveikas uzsiemes, ir nelabai turi laiko. Toks ignoravimas artimo zmogaus yra nepagarbus. Ir is patirties pasakysiu, kad jis lb daznai reiskia, kad uzsiima kokia nors kita malonia veikla, pvz su mergom baliavoja  cool.gif
Visos kurios cia raso, kad buna uzsieme, vistiek pasako kad vakarais paraso, susiskambina, ar kitaip apsireiskia. O ne ignoruoja savo partneriu neramias zinutes. Cia ne apie kiekviena pirstelejima kalbam. O apie normalu domejimasi savo artimu.

O jei vyras nesidomi kaip sekesi ji moteriai, tai reiskia, kad jam neidomu. Va cia jau jai sprest, ar tenkina toks jo nesidomejimas, ar ne.

drinks_cheers.gif mano vyras taip pat nemegsta palaikyti rysio, tel nesinesioja su savim daznai net. Bet jei jau paleidziu serija zinuciu tai gaunu su kaupu ir el ir sms, kad nesinervuociau. Bet pirmais metais teko del to ir pasipykti gerokai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 19, 17:55)

Kazkaip as tikrai neskambinu ir neklausau kalbu apie tai kut buvo isejes, kaip vaiksciojo su draugais po parduotuves ir pan. Kas per tris dienas pasikeis? Parduotuve sugrius ar draugai issilakstys? O gal dar reikia visus dienos pletkus isklausyti?

Ir taip. Tik isvarau i komandiruote - vieni malonumai ir terupi. Tam tos komandiruotes ir buvo sukurtos. Kliedesiai.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 19, 17:55)
Man atrodo nenormalu para laiko uzsieny nesugebet parasyt sms. Ypac kai moteris skambina, raso, klausia, ar viskas gerai. Nereikia daug laiko parasyt, kad esi gyvas sveikas uzsiemes, ir nelabai turi laiko. Toks ignoravimas artimo zmogaus yra nepagarbus. Ir is patirties pasakysiu, kad jis lb daznai reiskia, kad uzsiima kokia nors kita malonia veikla, pvz su mergom baliavoja  cool.gif

Kazka praleidot. Juk autore rase, kad buvo zinute parases kai nuskrido ir veliau rasesi.
O jei nepaklause kaip mieste sekesi - tai anokia cia problema smile.gif . Va jei nescia butu ir eitu pas gydytoja ir vyras nesidometu - taga gal ir reiktu sunerimti, o kad kokis skurlis mieste patiko-nepatiko tai ne visiem vyram tikrai idomu.
Autore daugiau neberaso, 99% kad tas vyras jai paskambino vakare ar zinute parase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 19 sausio 2015 - 20:22
pritariu Le Murkai. Viena yra neturėti daug laiko, pavargti ir parašyti trumpą žinutę, o kas kita yra ignoruoti jos žinutes ir visai neatrašyti. Padorus vyras, gerbiantis ir mylintis savo moterį, visada ras laiko parašyti ir paklausti, kaip ji laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 01 19, 21:13)
1. Kazkaip as tikrai neskambinu ir neklausau kalbu apie tai kut buvo isejes, kaip vaiksciojo su draugais po parduotuves ir pan. Kas per tris dienas pasikeis? Parduotuve sugrius ar draugai issilakstys? O gal dar reikia visus dienos pletkus isklausyti?

2. Ir taip. Tik isvarau i komandiruote - vieni malonumai ir terupi. Tam tos komandiruotes ir buvo sukurtos. Kliedesiai.

1. drinks_cheers.gif Išties, juolab, jei draugai mano, o ne vyro. lotuliukas.gif

2. drinks_cheers.gif Teip, teip, o darbdavys mielai tokias pramogines-pažintines keliones finansuoja lotuliukas.gif

QUOTE(Le Murka @ 2015 01 19, 18:55)
1. Man atrodo nenormalu para laiko uzsieny nesugebet parasyt sms. 2. Ypac kai moteris skambina, raso, klausia, ar viskas gerai. 3. Nereikia daug laiko parasyt, kad esi gyvas sveikas uzsiemes, ir nelabai turi laiko. Toks ignoravimas artimo zmogaus yra nepagarbus. 4. Ir is patirties pasakysiu, kad jis lb daznai reiskia, kad uzsiima kokia nors kita malonia veikla, pvz su mergom baliavoja  cool.gif
5. Visos kurios cia raso, kad buna uzsieme, vistiek pasako kad vakarais paraso, susiskambina, ar kitaip apsireiskia. 6. O ne ignoruoja savo partneriu neramias zinutes. Cia ne apie kiekviena pirstelejima kalbam. O apie normalu domejimasi savo artimu.

7. O jei vyras nesidomi kaip sekesi ji moteriai, tai reiskia, kad jam neidomu. Va cia jau jai sprest, ar tenkina toks jo nesidomejimas, ar ne.

1. Vadinasi, aš nenormali.

2. O kas galėtų būti blogai, jei važiuoji į saugią šalį? Jei tame mieste, kuriame esu, būtų koks teroro atvejis ar kas nors panašaus, aišku, paskambinčiau, kad nesijaudintų.

3. Taip, daug laiko nereikia, bet rašinėjimas ir skambinėjimas ar nėra įkyrumas, ypač žinant, kad vyras išvažiavo į komandiruotę, o ne pramogauti?

4. Mano patirtis kiek kitokia, nebent tos "mergos" būtų kolegės bigsmile.gif Nes šiaip jau, bent Vakarų Europoje, "mergos" per vieną vakarą belenkur nepakabinsi, o į neaiškias landynes savisaugos sumetimais neisi.

5. Žr. Nr. 1.

6. Nei aš, nei mano vyras tokių nesąmonių nedarome, tai nėra ko ir ignoruoti. Jei visgi tokią žinutę dėl kokių nors priežasčių gaučiau, aišku, atsakyčiau, kad nepanikuotų.

7. Sekėsi kur, mieste? Ar ji ten nebuvus? Su draugais? Jei draugai bendri, tuomet gal, bet jei tai žmonos draugės, kodėl jam tai turėtų būti įdomu? Iš savo patirties galiu pasakyti, kad vyrams mergaičių plepaliukai retai įdomūs būna, ir temos autorės vyras gal irgi yra vienas iš tokių.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 01 19, 20:13)
Kazkaip as tikrai neskambinu ir neklausau kalbu apie tai kut buvo isejes, kaip vaiksciojo su draugais po parduotuves ir pan. Kas per tris dienas pasikeis? Parduotuve sugrius ar draugai issilakstys? O gal dar reikia visus dienos pletkus isklausyti?

Ir taip. Tik isvarau i komandiruote - vieni malonumai ir terupi. Tam tos komandiruotes ir buvo sukurtos. Kliedesiai.

Nereikia persudyt. Kalba eina ne apie plepesius parduotuviu tema.o apie elementaru rupesti savo artimu, ar viskas ok, ar gyvas, ar sveikas. O ne toralus ignoras

QUOTE(cambala @ 2015 01 19, 20:21)
Kazka praleidot. Juk autore rase, kad buvo zinute parases kai nuskrido ir veliau rasesi.
O jei nepaklause kaip mieste sekesi - tai anokia cia problema smile.gif . Va jei nescia butu ir eitu pas gydytoja ir vyras nesidometu - taga gal ir reiktu sunerimti, o kad kokis skurlis mieste patiko-nepatiko tai ne visiem vyram tikrai idomu.
Autore daugiau neberaso, 99% kad tas vyras jai paskambino vakare ar zinute parase.

As supratau, kad jis tik karta parase is vakaro ir viskas. O paskui visa para jai nieko neparase, nors ji prase. Ignoruot toki paprastuti mylimos moters prasyma man atrodo chamiska.
JEi jums tai tinka, valio. Man netiktu niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 19, 21:10)
Nereikia persudyt. Kalba eina ne apie plepesius parduotuviu tema.o apie elementaru rupesti savo artimu, ar viskas ok, ar gyvas, ar sveikas. O ne toralus ignoras
As supratau, kad jis tik karta parase is vakaro ir viskas. O paskui visa para jai nieko neparase, nors ji prase. Ignoruot toki paprastuti mylimos moters prasyma man atrodo chamiska.
JEi jums tai tinka, valio. Man netiktu niekaip.

Le Murka, skaitykit zinute is pradziu. Ar pacituot reikes? Atvyko, pranese. Ir viskas. Jei turi konkretu plana - veikti turi ka nuo vakar dienos. Kadangi komandiruitese dazniausiai uzpushina taip, kad virsti is koto - norisi atsigulti ir isjungti viska. Sprendziu pagal save: silta vonia, arbata / vynas ir miegot. O jei dar laiko skirtumas - dzin viskas. O jei dar zombee flight - miegot po pirmo bokalo alaus.
O jei yra numatyta vajariene su partneriais - buna ir iki 3 nakties prasedi.
Melejonai priezasciu gali buti. Nereikia kelti isteriju ir putotis lygioje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(tikroji @ 2015 01 18, 20:29)
Bet jis visada labai nenoriai bendraudavo telefonu ar internetu. tiesiog toks būdas. gal atrodys, kad bandau teisinti, bet juk visi žmonės skirtingi..nežinau, ar reikia pykti, ar turiu susitaikyti su tuo. labiausiai slegia tai, jog aš prašiau jo man parašyti bent kelis kartus per dieną (išvykęs bus tris paras). vakar tik atskridęs parašė žinutę, vėliau irgi susirašėme,  bet kai išėjo vakarienės - iki šiol tyla. Dažnai taip būdavo ir kitais atvejais, bet į kelionę vienas išvažiavo pirmą kartą.
Beje, keista, kad jam neįdimu kaip sekasi man, nes vakar dar minėjau, kad eisiu į miestą, o buvo vėlu, grįžau po vidurnakčio, o jis iki šiol nesiteirauja kaip sekėsi vakaras.

normalu. Ypač jei nemėgsta bendrauti telefonu ir internetu. ir šiaip patarimas- neįkyrėkit.
Atsakyti
Na tai tada tik galima galvoti, kad vyras yra neistikimas, nuvaziavo i komandiruote ir neparase vakare, nes su kita linksminosi.
Visko buna ir ivairiai. Autores vyras nuvaziaves parase zinute, paskui jie bendravo daugiau(neparase autore kuom - sms, skype ar tel.pokalbiais, bet bendravo). Sunerimo autore tada, kai mylimasis neparase nieko vakare. Galbut nusigere ir uzmigo, galbut su merga kita buvo, o galbut po autores neramumo ir SM forume problemos gvildenimo jai kaip tik parase(nes autore nieko neberaso). Visaip buna gyvenime , bet jeigu autorei neramu kodel jis neparase jai vakare sms - tai paimk ir paskambink jam, o tai klausia kaip pas kitas. Ivairiai pas visas, pagal aplinkybes, tarpusavio santykius, ipratima ir t. t.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 01 19, 21:19)
Le Murka, skaitykit zinute is pradziu. Ar pacituot reikes? Atvyko, pranese. Ir viskas. Jei turi konkretu plana - veikti turi ka nuo vakar dienos. Kadangi komandiruitese dazniausiai uzpushina taip, kad virsti is koto - norisi atsigulti ir isjungti viska. Sprendziu pagal save: silta vonia, arbata / vynas ir miegot. O jei dar laiko skirtumas - dzin viskas. O jei dar zombee flight - miegot po pirmo bokalo alaus.
O jei yra numatyta vajariene su partneriais - buna ir iki 3 nakties prasedi.
Melejonai priezasciu gali buti. Nereikia kelti isteriju ir putotis lygioje vietoje.

pries uzmiegant ar per vakariene nuejus i wc parasyt sms, kad esi gyvas sveikas ir pavarges, trunka 1 min. Nera pasiteisinimo, jei moteriai to reikia, o vyras specialiai nedaro. Poxuizmas ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 19, 21:47)
pries uzmiegant ar per vakariene nuejus i wc parasyt sms, kad esi gyvas sveikas ir pavarges, trunka 1 min. Nera pasiteisinimo, jei moteriai to reikia, o vyras specialiai nedaro. Poxuizmas ir tiek

Neabejoju, kad parase. Siandiena. Nes madam nera, nebdnt vel shopinasi.
Atsakyti