Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro "ignoravimas"

QUOTE(Nakviša @ 2015 01 19, 22:58)
Nes madam nera, nebdnt vel shopinasi.

Na tuomet tikrai reikėtų pasidomėt, ar dar visos sąskaitos neištuštino biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal telefono garsą išjungęs ir neturi polinkio kas valandą tikrinti, ar kas skambino. Taip ir susikaupia "ignoruojamos" žinutės. Na, yra tokių žmonių, kurie, jei dirba, atsijungia nuo šeimyniškų ritmų, ir tada nėra galvoje, kaip čia žmona laikosi. Tikrai tokių pažįstu kelis. Save irgi priskirčiau prie tokių. Na, įsijungia "tunelinis" mąstymas ir matymas - ir tai niekuo nesusiję su pagarba ar meile, o tiesiog prigimtis ar įprotis toks. Aišku, galima "laužti", kad vyras keistųsi ir jis, matydamas kitokius autorės lūkesčius, gali stengtis būti atidesnis... bet tada gal reikia ir pačiai kažkiek keistis, nes kažkokios vienos privalomos normos čia nėra ir nebus. Nereikia čia iš karto autorės gąsdinti nepagarbom, nemeilėm ir neištikimybėm - gal nėra taip prastai. Gal yra. Ką mes žinom. Bet nereiktų iš karto žmogaus nuteisti.
Atsakyti
QUOTE(tikroji @ 2015 01 18, 20:29)
Bet jis visada labai nenoriai bendraudavo telefonu ar internetu. tiesiog toks būdas. gal atrodys, kad bandau teisinti, bet juk visi žmonės skirtingi..nežinau, ar reikia pykti, ar turiu susitaikyti su tuo. labiausiai slegia tai, jog aš prašiau jo man parašyti bent kelis kartus per dieną (išvykęs bus tris paras). vakar tik atskridęs parašė žinutę, vėliau irgi susirašėme,  bet kai išėjo vakarienės - iki šiol tyla. Dažnai taip būdavo ir kitais atvejais, bet į kelionę vienas išvažiavo pirmą kartą.
Beje, keista, kad jam neįdimu kaip sekasi man, nes vakar dar minėjau, kad eisiu į miestą, o buvo vėlu, grįžau po vidurnakčio, o jis iki šiol nesiteirauja kaip sekėsi vakaras.

Visaip būna su tuo ryšiu. Kartais žinutės smarkiai vėluoja tarp šalių.
O šiaip kuo grįstos jūsų baimės? Kad jau ten su kokia moterimi burkuoja, išgėrinėja su kolegomis ar kas yra?
Jei šiaip liūdite, tai normalu. Jūs viena likote, o pripratusi būt su juo, tai ir vienišumas kamuoja, o jis naujoje, įdomioje aplinkoje, jam gal tas laikas skrieja taip, kad nė nepastebi?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 01 19, 20:03)
4. Nes šiaip jau, bent Vakarų Europoje, "mergos" per vieną vakarą belenkur nepakabinsi

Klystate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 01 20, 00:30)
Klystate  4u.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 01 19, 23:30)
Klystate  4u.gif

Jei jus a priori laikote vyrus gyvuliais, kurie vieni like negeba nulaikyti savo pimpalo kelnese, tai turite du pasirinkimus:
1. Prirakinti prie radijatoriaus.
2. Gyventi su paciu istikimiausiu pasaulyje zmogumi - savimi.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 19, 23:07)
Na, įsijungia "tunelinis" mąstymas ir matymas - ir tai niekuo nesusiję su pagarba ar meile

Aš, išvykusi į darbines keliones, dienos metu retai rašau ir skambinu, bet vakarais - visada, o ir rytais taip pat. Na nėra ten darbas nuo septintos ryto iki 24 val nakties - žmonės turi ir laisvo laiko kažkiek, nėra nei labai sunku, nei užima daug laiko brūkštelt tą sms.

Apskritai, net LABAI užimtas žmogus, jei jis labai pasiilgęs - ras minutę laiko net ne parašyt, o ir paskambint, taigi, laiko trūkumas visiškai nesusijęs su noru susisiekti. Daug kas priklauso ir nuo buvimo kartu laiko - šviežios poros turi poreikį bendrauti dažniau, ilgiau gyvenančios kartu apsiriboja lakonišku "atskridau", ar "labanakt".
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2015 01 20, 14:25)
Aš, išvykusi į darbines keliones, dienos metu retai rašau ir skambinu, bet vakarais - visada, o ir rytais taip pat. Na nėra ten darbas nuo septintos ryto iki 24 val nakties - žmonės turi ir laisvo laiko kažkiek, nėra nei labai sunku, nei užima daug laiko brūkštelt tą sms.

Apskritai, net LABAI užimtas žmogus, jei jis labai pasiilgęs - ras minutę laiko net ne parašyt, o ir paskambint, taigi, laiko trūkumas visiškai nesusijęs su noru susisiekti. Daug kas priklauso ir nuo buvimo kartu laiko - šviežios poros turi poreikį bendrauti dažniau, ilgiau gyvenančios kartu apsiriboja lakonišku "atskridau", ar "labanakt".

Kiekvienas žmogus skirtingas. Man visiškai pakaktų paskambinti, pvz., nuvykus ir grįžtant. Nei aš, nei vyras dėl tokio "neskambinimo" neįsižeistumėme, ir tai nereiškia, kad nemylime vienas kito. Aš tiesiog siūlau nedaryti tokių drastiškų sprendimų, kad esą vyras nemyli, eina per kokias moteris, jei nepaskambino. Gali būti, kad tiesiog susitiko du žmonės, kurie skirtingi šiuo klausimu, ir nereikia iš to daryti tragedijų, tik po truputį tolerantiškai derintis vienas prie kito - jei tik tokia problema. Aišku, autorė pati geriausiai gali matyti, kokie jos santykiai su mylimu žmogumi, ir ar tas vadinamasis "ignoravimas" yra nesirūpinimo, ar tiesiog įpročio reikalas.
Atsakyti
Pas mus panašu, visiškai priešinga nei pas daugumą. Nepaskambinti, nepasikalbėti paromis - būtų nesusipratimas g.gif Lomkės iš karto. O, ir vaikai nesuprastų tokio a la dingimo g.gif

Labas, kaip miegojot - ryte. Po pietų, bent jau sms paklausti, kaip vaikams mokykloje sekėsi, o vakare, tiesiog pasikalbėti, kaip sekėsi man ir vaikams. Kadangi MB išvyksta dažniau nei aš, tai jis tą ir daro. Būna ir laiko skirtumai, ir dienos užimtumai įvairūs, bet, kad taip jau nepaskambinti, nes pamiršo ar per daug užsiėmęs buvo, tai niekada schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 01 20, 12:55)
*Jei jus a priori laikote vyrus gyvuliais, kurie vieni like negeba nulaikyti savo pimpalo kelnese, tai turite du pasirinkimus:
1. Prirakinti prie radijatoriaus.
2. Gyventi su paciu istikimiausiu pasaulyje zmogumi - savimi.

Nesupratau jusu pssisakymo cituojant mano posta g.gif

* Negi tikrai kur nors tai rasiau? Netikiu. Ir atmintis mano tikrai neslubuoja cool.gif

Atsakyti
Ignoravimas negali būti norma nebent tuo siekiama suerzinti žmogų. Aš asmeniškai labai prieš esu tokį elgesį , juk tikrai galima skirt kelias sekundes ir atrašyt.Na aišku proto ribose kai nėra siunčiamos sms kas 10 min.
Atsakyti
Ir kam tas priešiškas žodis "ignoravimas", kitokių versijų nebus? doh.gif O jei tiesiog nepastebėjo, kaip prabėgo laikas, gal tiesiog pervargo nuo žmonių, įspūdžių, naujos vietos ir visko. Juolab, kad SMS jau siuntė, tai gal manė, kad to pakanka. Apskritai ne visi vyrai tokie, kurie n kartų skambina, rašo, informuoja, domisi. Ir tai neturi nieko bendro su jausmais, t.y. jie yra, viskas rūpi, tiesiog kitaip ir tiek. Mane tiesą sankant nergi vargintų ir įkyrėtų su nesibaigiančiais paklausimais, informavimais, nes patinka ramybė ir konkretumas, jokių ten nuolatinių kasdieninių aptarimų, lelekinimų. Yra tam laikas, kai gali ir kelias valandas skype prakaboti su nesibaigiančiom kalbom, bet jei kasdien po kelis kartus, tai nupušimas. Grįš ir pasikalbės, ar nebus tam laiko? Neleidžiama net pasiilgti.
Atsakyti