QUOTE(flight @ 2015 01 20, 14:25)
Aš, išvykusi į darbines keliones, dienos metu retai rašau ir skambinu, bet vakarais - visada, o ir rytais taip pat. Na nėra ten darbas nuo septintos ryto iki 24 val nakties - žmonės turi ir laisvo laiko kažkiek, nėra nei labai sunku, nei užima daug laiko brūkštelt tą sms.
Apskritai, net LABAI užimtas žmogus, jei jis labai pasiilgęs - ras minutę laiko net ne parašyt, o ir paskambint, taigi, laiko trūkumas visiškai nesusijęs su noru susisiekti. Daug kas priklauso ir nuo buvimo kartu laiko - šviežios poros turi poreikį bendrauti dažniau, ilgiau gyvenančios kartu apsiriboja lakonišku "atskridau", ar "labanakt".
Kiekvienas žmogus skirtingas. Man visiškai pakaktų paskambinti, pvz., nuvykus ir grįžtant. Nei aš, nei vyras dėl tokio "neskambinimo" neįsižeistumėme, ir tai nereiškia, kad nemylime vienas kito. Aš tiesiog siūlau nedaryti tokių drastiškų sprendimų, kad esą vyras nemyli, eina per kokias moteris, jei nepaskambino. Gali būti, kad tiesiog susitiko du žmonės, kurie skirtingi šiuo klausimu, ir nereikia iš to daryti tragedijų, tik po truputį tolerantiškai derintis vienas prie kito - jei tik tokia problema. Aišku, autorė pati geriausiai gali matyti, kokie jos santykiai su mylimu žmogumi, ir ar tas vadinamasis "ignoravimas" yra nesirūpinimo, ar tiesiog įpročio reikalas.