QUOTE(femme @ 2015 01 20, 13:31)
prašom siūlyti spalvą be esamų

aš nesugebu sugalvot, kokia kita spalva taip op ir derėtų prie visų kitų

: nebent giminiškos - kadangi spinta ir tapetas turi tos žalsvai melsvos, tai dera žali ir žydri tonai, bet man čia nesiskaito kaip kita spalva...
Esamom aplinkybėm, man, kaip ir daugumai, atrodo, kad neverta keisti tų lelijų. O dėl papildomų spalvų, tai, manau, labai gerai žiūrėtųsi bet kuris iš tų rausvų tonų, esančių jūsų įkeltuose tapetų pavyzdžiuose, komplekte su pilka. Tiesiog reiktų vietoj žiūrėti, kuris iš jų geriausiai žiūrisi (nes bent jau aš tai tik miglotai įsivaizduoju kokia iš tiesų yra jūsų spintos spalva, bet iš visų komentarų suprantu, kad tikrai ne tokia ryški ir energinga, kokią rodo mano monitorius

).
Nors man asmeniškai, kaip ir Pupukui, šiame kambaryje labiausiai kliūna užuolaidos - nedera jos man nei tarpusavyje, nei prie kambario visumos .
Pats tapetas irgi ne mano skonio, bet šiuo atveju man labiau kliūna plotas, kuriuo jis išklijuotas. Ir jei su laiku bus nuspręsta keisti tapetus - aš pagalvočiau apie jo įrėminimą vietoje to, kad klijuoti per visą sieną nuo ...iki. Arba gal netgi išklijuoti tuo pačiu tapetu ir tą sieną, kurioje yra durys. Nes taip, kaip jis užklijuotas dabar, labai išryškina visus tuos kampus aplink duris. Nežinau, gal durys ir yra įstatytos per vidurį sienos, ir abiejuose kraštuose atstumas yra vienodas iki kampų, bet vizualiai atrodo, kad tas kampas, kur yra prie sienos su tapetu, yra žymiau arčiau staktų nei kitoje durų pusėje. Žodžiu, nežinau, ar supratot ką aš čia bandžiau pasakyt, bet esmė būtų tokia - kur ir kiek apskritai to tapeto reiktų klijuoti.