Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 15, 22:24)
Prie zemoku lubu tokie sviestuvai unsure.gif Tv prie lango g.gif Kilimas ant sienos g.gif Visko cia galima rasti biggrin.gif
Bet kai ne per du aukstus, kai nera laiptu, kai nera tu aukstu lubu (tu dvieju aukstu erdves) - na man netinka tokiam stiliui blush2.gif

Ir visai nejauku.

Jusu teismui

Dėl šviestuvų, tai man vienas tik užkliuvo, kur tikrai atrodo, kad galva atsitrenksi.
Ne kilimas, o gobelenas tongue.gif su heraldika, jau čia kitas lygis biggrin.gif

Dėl erdvių - aišku, būtų nepalyginamai geresnis vaizdas visos šitos prabangos prie 4 metrų aukščio lubų, bet lyginant su tais visais auksais palėpėse ir kitais pavyzdžiais, kur tiesiog demonstruojama beskonybė, tai man čia skonio tikrai daugiau. Kaip ir daugiau solidumo ir mažiau atviro noro pasiblizginti. Spalviškai solidus interjeras, o dėl detalių ir vonių miegamajam - kodėl gi negyventi taip, kaip norisi, jei gali sau leist wink.gif
Atsakyti
šitoj vietoj pritarsiu Femme..šis interjeras nors visai ne mano skonio bet kaip tokio stiliaus pavyzdys net labai vykęs, neperkrautas ir atrodo gan skoningai.niekur neperspausta ir per daug nepriblizginta..manau gyvai dar geriau atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 15 vasario 2015 - 23:09
QUOTE(femme @ 2015 02 15, 23:49)
Dėl šviestuvų, tai man vienas tik užkliuvo, kur tikrai atrodo, kad galva atsitrenksi.

Prie kreslu biggrin.gif

O man labiausiai spalvos ir kliuva, suteikia dar daugiau statikos. Labai truksta minkstumo. Man tai ne namai, o konferenciju salytes. Gaila, valgomojo foto nera.
Bet, kaip Dives sake, ka cia ta kaimo nuomone lotuliukas.gif

Atsiverciau dar karta.. grindys, va kas, gi plyteles tas saltumas ir oficialumas. Jokio kilimo, isskyrus meskioka pries pseudo zidini.

As vis ieskau amerikoniskos klasikos rolleyes.gif Man ju interjerai geriausi, tokie isbaigti ax.gif
Papildyta:
Tik dabar pamaciau naujaji Gagilienes (daugiau foto, nei straipsnyje apie rinkimus).

Skanu wub.gif Man jos darbai tiesiog sulabalansuoti Lietuvai.

http://www.interjera...yvenamasis-1403

(tik valgomo sviestuvai nelabai blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 vasario 2015 - 23:40
varvinu seilę į šitą kampą..visas komplektas gal būtų per daug mūsų namams bet foteliukai wub.gif

kampas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 16 vasario 2015 - 00:13
Noriu pasiguosti,siaubas sitiek broko pas mus pridare o jau sienas isdaze doh.gif lubos vieni gumbai, sienosi visokie dazu likuciai "gumuliukai" trinimo zymes dryziaii diena nelabai matosi is toli ziurint bet vakare prie apsvietimo visur akis bado cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Nu negana to dar po tapetu kur tapetavo pats uzrase vos ne vidury sienos uzrase 2015 m. Sviecia kiaurai per tapeta verysad.gif ka su juo daryti nes jau pinigu nemazaisumoketa, mad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustukas000: 16 vasario 2015 - 08:40
QUOTE(Gustukas000 @ 2015 02 16, 09:34)
Noriu pasiguosti,siaubas sitiek broko pas mus pridare o jau sienas isdaze  doh.gif lubos vieni gumbai, sienosi visokie dazu likuciai "gumuliukai" trinimo zymes dryziaii diena nelabai matosi is toli ziurint bet vakare prie apsvietimo visur akis bado  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif
Nu negana to dar po tapetu kur tapetavo pats uzrase vos ne vidury sienos uzrase 2015 m. Sviecia kiaurai per tapeta verysad.gif  ka su juo daryti nes jau pinigu nemazaisumoketa,  mad.gif  gun_bandana.gif

Dirba oficialiai? Sutartis yra? Kvitai, kad gavo pinigus?
Jei anksčiau paminėti dalykai tvarkoje, kvieskit ekspertus, kad už fiksuotų broką ir gąsdinkit teismu. Sakau gąsdinkit, nes jei neišsigąs, tai reiškia neturi ko prarasti, iš tokio nelabai ką ir išieškosi.
Jei dirba "pagal žodinį susitarimą", tai vienintelė išeitis susitarti gražiuoju, kad atiduotų bent dalį pinigų už broką ir atsisveikinkit. O broką taisyt susiraskit brangius meistrus su rekomendacijom. Nes jei iškart gerai nepadarė, tikimybė, kad sutvarkys - minimali.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 16, 11:06)
Dirba oficialiai? Sutartis yra? Kvitai, kad gavo pinigus?
Jei anksčiau paminėti dalykai tvarkoje, kvieskit ekspertus, kad už fiksuotų broką ir gąsdinkit teismu. Sakau gąsdinkit, nes jei neišsigąs, tai reiškia neturi ko prarasti, iš tokio nelabai ką ir išieškosi.
Jei dirba "pagal žodinį susitarimą", tai vienintelė išeitis susitarti gražiuoju, kad atiduotų bent dalį pinigų už broką ir atsisveikinkit. O broką taisyt susiraskit brangius meistrus su rekomendacijom. Nes jei iškart gerai nepadarė, tikimybė, kad sutvarkys - minimali.

Vat vat viskas pagal susitarima verysad.gif tiesiog pasitikejom nes pas draugus dirbo ir gerai viska padarei. O pas mus ka pridare,... Kam tie autografai po tapetais.,.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustukas000: 16 vasario 2015 - 09:56
QUOTE(Gustukas000 @ 2015 02 16, 10:45)
Vat vat viskas pagal susitarima verysad.gif  tiesiog pasitikejom nes pas draugus dirbo ir gerai Viena padarei. O pas mus ka pridare,... Jam tie autografai po tapetais.,.. doh.gif

Vat dėl to aš jau vengiu kažkam rekomenduoti meistrus, nes ir reikalavimai žmonių skirtingi - kas vienam gerai, kitam gali būti baisus brokas.
Man yra "per rekomendacijas" brangius tapetus ir sieną sugadinę, nes klijavo tiesiai ant gipso be grunto, iškėlė kalnais ir nusilupo su visu gipso kartonu.
Kitai draugei atrodė tikrai liuks meistrus rekomendavau, kurie mums kitų broką ištaisė, kad kosmetinį remontą padarytų, įtrūkimus užglaistytų, tai atidrėkino lubų gipso siūles, gipsas išbrinko ir volais per visą lubų ilgį išvartė doh.gif tai šiuo atveju užteko antstoliui paskambinti jiems ir atidavė visus pinigus už darbą ir medžiagas. Bet kas iš to, kai lubos kaip pajūrio kopos.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 16, 12:00)
Vat dėl to aš jau vengiu kažkam rekomenduoti meistrus, nes ir reikalavimai žmonių skirtingi - kas vienam gerai, kitam gali būti baisus brokas.
Man yra "per rekomendacijas" brangius tapetus ir sieną sugadinę, nes klijavo tiesiai ant gipso be grunto, iškėlė kalnais ir nusilupo su visu gipso kartonu.
Kitai draugei atrodė tikrai liuks meistrus rekomendavau, kurie mums kitų broką ištaisė, kad kosmetinį remontą padarytų, įtrūkimus užglaistytų, tai atidrėkino lubų gipso siūles, gipsas išbrinko ir volais per visą lubų ilgį išvartė doh.gif tai šiuo atveju užteko antstoliui paskambinti jiems ir atidavė visus pinigus už darbą ir medžiagas. Bet kas iš to, kai lubos kaip pajūrio kopos.

Dabar jau ir mes bijom liko netapetuota svetaine, tapetai labai bragus, plyteles reikia klijuoti baisu kaska imti dirbti ir pasikliauti jais. Nezinau i sienu kampus niekur nedejo tinkliuko pasirodo, dabar Visi sako sutrukines o mestras saukia niekas nebededa doh.gif lubas vakar vakare kai paziurejom sviesas sujunge tikraja to zodzio prasme, kaip saket pajurio kopos. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2015 02 16, 11:27)
Dabar jau ir mes bijom liko netapetuota svetaine, tapetai labai bragus, plyteles reikia klijuoti baisu kaska imti dirbti ir pasikliauti jais. Nezinau i sienu kampus niekur nedejo tinkliuko pasirodo, dabar Visi sako sutrukines  o mestras saukia niekas nebededa  doh.gif lubas  vakar vakare kai paziurejom sviesas sujunge tikraja to zodzio prasme, kaip saket pajurio kopos.  cray.gif

Baisu verysad.gif butinai kvieskit kokius specus, kad ateitu kai bus tie "meistreliai" ir tegul pasisneka.

Laikykites blink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti