Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(*Aukse* @ 2015 01 22, 09:43)
Buvau sita buda pamirsus  bigsmile.gif  Reikes siemet pabandyti, kaip butu gerai, jei nereiktu n reisu i siltnami daryti  wub.gif

Gaila, kad pernai mano peniui trukio kalcio lyg, nes pomidoru apacios pudavo. Tai seklu nerinkau is jo. Pasidalint del to seklom negalesiu  doh.gif  Senas seklas likusias sesiu siemet keleta likusiu.
Papildyta:
Man dar siandien klausimas iskilo, kur nedideli kieki seklu rasti nekrapstytinio Kumato hibrido?  g.gif

Tai gal kam nors labiau pasiseke su penis seklom ir galetu pasidalinti keletu seklyciu? rolleyes.gif matau, kad dar kazkokiu i ta tema atradot thumbup.gif bet man pradziai penis i kolekcija tiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 22, 15:50)
šalta kaip aisbergas perkapsčiau rusiškų sėklų dėžes ir lediniu žvilgsniu permečiau stendus turgaus kioske, neradau vienų vienintelių šiemet geidžiamų SAMOCVIETŲ IZUMRUDNŲ ir aukštai pakelta galva apsisukus išėjau, nes man nieko, o nieko, nereikia, aš visko turiu, man visko užtenka...

Vuo teip,riek laikyt

QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 22, 16:26)
O sakykit, kurios auginot pagal youtubo bobute, ar identiskai daret, ar improvizavot?

Man irgi įdomiai,nes vis atrodo,kad turi vietos trūkt toj suktinėj augalams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 22 sausio 2015 - 18:16
Man šitų gal reikėtų dar g.gif ...
http://semenamagazin...vidnyj_chernyj/
Tik šitoj fotkėj anie ne tokie fotogeniški,kaip čia:
http://rus-bazar.com/news/38-n.html

Nu mergai,padėkit Invazijaai su peniais.Šventas reikalas biggrin.gif Aš ,deja,jau išsidalinau iki minimumo,negaliu.Bo paskui vėl reiks lėkt pas Astą kaulyt jos dzūkiškų...
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2015 01 22, 18:14)
Vuo teip,riek laikyt

Nius,jei ji buvo Sėklelėj, tai ten visai nieko doro jie neturi. Nebent labai jau norėtųsi kažką bileką nusipirkt ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 16:37)
tai va su tų veislių pavadinimais ir bėda g.gif įvedus eroso pavadinimą,kažkodėl angliškuose puslapiuose jie eiliniai raudoni pomidorai unsure.gif
pati sakei,kad gerą uoslę turiu mirksiukas.gif
skaičiau komentaruose ,kad visai skirtingos veislės g.gif eroso spalva oranžinė ir saldesnis,''pypukas ''įtrauktas,o ne išlindęs kaip pas Rimskaja Sveča unsure.gifuser posted image  iruser posted image

baikit....as jau sudariau plana, jau nieks mane negunde....smile.gif)) nu bet sitos dvi foto nukautavo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 18:56)
O matei, šitam puslapyje yra dar ir juodas penis, tikiuosi ne kokia rasistė esi  lotuliukas.gif http://semenamagazin...idnyj_chernyj1/

atrašė Alisa,kad į LT dar niekad nesiuntė,kainuotų apie 300grivinų- g.gif 16,30euro blink.gif ar čia kažką ne taip skaičiuoju ax.gif unsure.gif
geras blink.gif bigsmile.gif ne ,nerasistė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 19:33)
atrašė Alisa,kad į LT dar niekad nesiuntė,kainuotų apie 300grivinų- g.gif 16,30euro blink.gif ar čia kažką ne taip skaičiuoju ax.gif  unsure.gif
geras blink.gif  bigsmile.gif ne ,nerasistė schmoll.gif

Jei jau nori tokių pomidorų, tai imk, griebk tik ir į kainą nežiūrėk, rudenį pririnksi sėklų ir mergoms parduosi po eurą už 10 sėklų - atsiimsi tuos pinigus.. mokyk vis ir mokyk..

Arba imk 10-15 pakelių ir parduosi čia norinčioms, siuntimo išlaidas pasidalinsit..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 22 sausio 2015 - 18:46
,My Webpage wub.gifhttp://semenamagazin...a_izumrudnaya1/ g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 22 sausio 2015 - 18:50
Gal kuri turit ką gero/blogo pasakyti apie ЗОЛОТОЕ РУНО?
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 01 22, 18:57)
Gal kuri turit ką gero/blogo pasakyti apie ЗОЛОТОЕ РУНО?

pernai lauke bandžiau auginti... maras kai pasirodė skyniau visus žalius nežiūrėdama verysad.gif
Atsakyti
As kazkaip atspari tiems pailgiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 18:44)
mokyk vis ir mokyk..

Irgi mat,verslo mokytoja didžioji user posted image... Ir kiek iš savo siuntinėjimo užsidirbai user posted image?
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 18:48)

Siaubas,kokia nesąmonė user posted image...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 22 sausio 2015 - 19:22
Adija, suerzinai doh.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti