Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

O sakykit, kurios auginot pagal youtubo bobute, ar identiskai daret, ar improvizavot?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 17:20)
lotuliukas.gif

Šiek tiek pasidomėjau tavo Erosais smile.gif nuuu.. derėjimas labai geras, o ir spalva graži ryški geltona - tikrai tavo raudoniems peniams draugijon tiktų biggrin.gif Pasirodo jie kitą pavadinimą turi - Rimskaja Sveča. Gal tokiu pavadinimu kokioj Kauno Sėklelėj būtų sėklų g.gif
http://happygarden.c...?productID=1183

tai va su tų veislių pavadinimais ir bėda g.gif įvedus eroso pavadinimą,kažkodėl angliškuose puslapiuose jie eiliniai raudoni pomidorai unsure.gif
pati sakei,kad gerą uoslę turiu mirksiukas.gif
skaičiau komentaruose ,kad visai skirtingos veislės g.gif eroso spalva oranžinė ir saldesnis,''pypukas ''įtrauktas,o ne išlindęs kaip pas Rimskaja Sveča unsure.gifuser posted image iruser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 22 sausio 2015 - 16:57
QUOTE(Lusasita @ 2015 01 22, 15:25)
as rami as visai rami, as labai rami... kol jus cia visokius shustrus pomidorus keliat , ir kol musu miestuko turguje rusiskomis seklomis DAR neprekiauja ... bet kai prades prekiaut... blush2.gif  blush2.gif  kazi kaip pavyks atsilaikyt, jei kokiu kapliu rosy ten bus ar dar kokiu interepesnesniu ...
siemet zadu augint maziau . tiek nereikia, kiek uzauga. 
kai kam kyla mintis augint  pagal abceles raie, ar kitomis temomis.  man kyla noras augint is is hibridu iskrapstytines seklytes .  dzin, kad derliaus nebus ar bus ne toks, kaip is hibrido... durnai galvoju, ane  g.gif  biggrin.gif

Nu kai jau pamatysi pranesk ir man bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 22, 14:40)
FB kaip tik ta tema kalbėjo bet jau nepamenu  blush2.gif

Supyksiu, jei paprasys uz siuntima uzsimoket, gi tada galejau geriau seklu papildoma pakuti pasiimt iki nemokamo siuntimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 16:20)
lotuliukas.gif

Šiek tiek pasidomėjau tavo Erosais smile.gif nuuu.. derėjimas labai geras, o ir spalva graži ryški geltona - tikrai tavo raudoniems peniams draugijon tiktų biggrin.gif Pasirodo jie kitą pavadinimą turi - Rimskaja Sveča. Gal tokiu pavadinimu kokioj Kauno Sėklelėj būtų

ROMAN CANDLE tikrai labai girdėtas, tik neatsimenu spalvos
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 22, 16:47)

Supyksiu, jei paprasys uz siuntima uzsimoket, gi tada galejau geriau seklu papildoma pakuti pasiimt iki nemokamo siuntimo  g.gif

apie tuos mokesčius iki ir virš 30lt tik FB perskaičiau o kaip iš tikrųjų nežinau blush2.gif Pernai už didesnes sumas užsakinėjau, nepamenu ar buvo koks papildomas mokestis lyg ir ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 17:37)

skaičiau komentaruose ,kad visai skirtingos veislės g.gif eroso spalva oranžinė ir saldesnis,''pypukas ''įtrauktas,o ne išlindęs kaip pas Rimskaja Sveča unsure.gif

Aha, po to ir aš perskaičiau komentarą, bet jau tingėjau taisyt savo postą. Nu tai vadinasi, reikia iš ieškoti Eroso smile.gif Čia jau vienas pavadinimas http://semenamagazin...zheltye_tomaty/

Šiaip aš tai būčiau labiau linkusi ieškot tokių sėklų gaut iš rankų, iš to žmogaus, kuris pats prisirenka savų sėklų, o ne iš rusiškų pakelių, kur pasėjus dažniausiai išdygsta ne tas ko tikėtasi.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 22, 15:50)
šalta kaip aisbergas perkapsčiau rusiškų sėklų dėžes ir lediniu žvilgsniu permečiau stendus turgaus kioske, ... aukštai pakelta galva apsisukus išėjau, nes man nieko, o nieko, nereikia, aš visko turiu, man visko užtenka...

ŠAUNUOLĖ thumbup.gif thumbup.gif Pavyzdys visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 22, 18:36)
ŠAUNUOLĖ  thumbup.gif  thumbup.gif  Pavyzdys visoms  wub.gif

Aišku, kad šaunuolė, ji gi turi prisirinkusi tų Samocvietų sėklų, ko jai nevaikščiot kaip Ledo Karalienei... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 11:20)
aš auginau.patiko ir šiemet taip auginsiu ax.gif

Taigi sakei,kad šiemet koldroj auginsi g.gif ?
QUOTE(Paladė @ 2015 01 22, 16:48)
ROMAN CANDLE tikrai labai girdėtas, tik neatsimenu spalvos

Sakė,kad sausas ir neskanus,š...ne pomidoras.

Pomidoras Eifelio bokštas - iki 50 cm .Patinka man rusų jumoras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 18:36)
Aha, po to ir aš perskaičiau komentarą, bet jau tingėjau taisyt savo postą. Nu tai vadinasi, reikia iš ieškoti Eroso smile.gif Čia jau vienas pavadinimas http://semenamagazin...zheltye_tomaty/

Šiaip aš tai būčiau labiau linkusi ieškot tokių sėklų gaut iš rankų, iš to žmogaus, kuris pats prisirenka savų sėklų, o ne iš rusiškų pakelių, kur pasėjus dažniausiai išdygsta ne tas ko tikėtasi.

šitos jau panašios į aną aprašymą wub.gif išsiunčiau užklausą ar parduos į LT,nes ten RU valdomas kraštas verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 22, 18:42)
Taigi sakei,kad šiemet koldroj auginsi  g.gif ?

Sakė,kad sausas ir neskanus,š...ne pomidoras.

Pomidoras Eifelio bokštas - iki 50 cm .Patinka man rusų jumoras  biggrin.gif

anties plunksnos ir pūkai dar ne koldra beee.gif iš pradžių į vystyklus,po to šiltnamyje į koldrą rolleyes.gif
tai ne dėl žvakės čia ir svaigstu ax.gif
thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 22 sausio 2015 - 17:51
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 18:49)
šitos jau panašios į aną aprašymą wub.gif išsiunčiau užklausą ar parduos į LT,nes ten RU valdomas kraštas  verysad.gif

O matei, šitam puslapyje yra dar ir juodas penis, tikiuosi ne kokia rasistė esi lotuliukas.gif http://semenamagazin...idnyj_chernyj1/
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 17:49)
iš pradžių į vystyklus,po to šiltnamyje į koldrą rolleyes.gif

Kaip vaikelius kokius wub.gif O kaip tu paskui juos valgysi?Kanibalizmas jau čia kažkokis... unsure.gif
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 17:56)
O matei, šitam puslapyje yra dar ir juodas penis, tikiuosi ne kokia rasistė esi  lotuliukas.gif http://semenamagazin...idnyj_chernyj1/

Mičiko žiūrėk,čiabuvių grožybes tau surado biggrin.gif
Atsakyti