O sakykit, kurios auginot pagal youtubo bobute, ar identiskai daret, ar improvizavot?
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 17:20)

Šiek tiek pasidomėjau tavo Erosais

http://happygarden.c...?productID=1183
tai va su tų veislių pavadinimais ir bėda

pati sakei,kad gerą uoslę turiu

skaičiau komentaruose ,kad visai skirtingos veislės

QUOTE(Lusasita @ 2015 01 22, 15:25)
as rami as visai rami, as labai rami... kol jus cia visokius shustrus pomidorus keliat , ir kol musu miestuko turguje rusiskomis seklomis DAR neprekiauja ... bet kai prades prekiaut...
kazi kaip pavyks atsilaikyt, jei kokiu kapliu rosy ten bus ar dar kokiu interepesnesniu ...
siemet zadu augint maziau . tiek nereikia, kiek uzauga.
kai kam kyla mintis augint pagal abceles raie, ar kitomis temomis. man kyla noras augint is is hibridu iskrapstytines seklytes . dzin, kad derliaus nebus ar bus ne toks, kaip is hibrido... durnai galvoju, ane

siemet zadu augint maziau . tiek nereikia, kiek uzauga.
kai kam kyla mintis augint pagal abceles raie, ar kitomis temomis. man kyla noras augint is is hibridu iskrapstytines seklytes . dzin, kad derliaus nebus ar bus ne toks, kaip is hibrido... durnai galvoju, ane

Nu kai jau pamatysi pranesk ir man

Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 22, 14:40)
Supyksiu, jei paprasys uz siuntima uzsimoket, gi tada galejau geriau seklu papildoma pakuti pasiimt iki nemokamo siuntimo

QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 16:20)

Šiek tiek pasidomėjau tavo Erosais

ROMAN CANDLE tikrai labai girdėtas, tik neatsimenu spalvos
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 22, 16:47)
Supyksiu, jei paprasys uz siuntima uzsimoket, gi tada galejau geriau seklu papildoma pakuti pasiimt iki nemokamo siuntimo

apie tuos mokesčius iki ir virš 30lt tik FB perskaičiau o kaip iš tikrųjų nežinau

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 17:37)
skaičiau komentaruose ,kad visai skirtingos veislės

Aha, po to ir aš perskaičiau komentarą, bet jau tingėjau taisyt savo postą. Nu tai vadinasi, reikia iš ieškoti Eroso

Šiaip aš tai būčiau labiau linkusi ieškot tokių sėklų gaut iš rankų, iš to žmogaus, kuris pats prisirenka savų sėklų, o ne iš rusiškų pakelių, kur pasėjus dažniausiai išdygsta ne tas ko tikėtasi.
QUOTE(Paladė @ 2015 01 22, 15:50)
šalta kaip aisbergas perkapsčiau rusiškų sėklų dėžes ir lediniu žvilgsniu permečiau stendus turgaus kioske, ... aukštai pakelta galva apsisukus išėjau, nes man nieko, o nieko, nereikia, aš visko turiu, man visko užtenka...
ŠAUNUOLĖ

QUOTE(saintlina @ 2015 01 22, 18:36)
Aišku, kad šaunuolė, ji gi turi prisirinkusi tų Samocvietų sėklų, ko jai nevaikščiot kaip Ledo Karalienei...

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 11:20)
aš auginau.patiko ir šiemet taip auginsiu 

Taigi sakei,kad šiemet koldroj auginsi

QUOTE(Paladė @ 2015 01 22, 16:48)
ROMAN CANDLE tikrai labai girdėtas, tik neatsimenu spalvos
Sakė,kad sausas ir neskanus,š...ne pomidoras.
Pomidoras Eifelio bokštas - iki 50 cm .Patinka man rusų jumoras

QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 18:36)
Aha, po to ir aš perskaičiau komentarą, bet jau tingėjau taisyt savo postą. Nu tai vadinasi, reikia iš ieškoti Eroso
Čia jau vienas pavadinimas http://semenamagazin...zheltye_tomaty/
Šiaip aš tai būčiau labiau linkusi ieškot tokių sėklų gaut iš rankų, iš to žmogaus, kuris pats prisirenka savų sėklų, o ne iš rusiškų pakelių, kur pasėjus dažniausiai išdygsta ne tas ko tikėtasi.

šitos jau panašios į aną aprašymą

Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 22, 18:42)
Taigi sakei,kad šiemet koldroj auginsi
?

anties plunksnos ir pūkai dar ne koldra

tai ne dėl žvakės čia ir svaigstu

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 18:49)
šitos jau panašios į aną aprašymą
išsiunčiau užklausą ar parduos į LT,nes ten RU valdomas kraštas 

O matei, šitam puslapyje yra dar ir juodas penis, tikiuosi ne kokia rasistė esi

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 17:49)
iš pradžių į vystyklus,po to šiltnamyje į koldrą 

Kaip vaikelius kokius

QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 17:56)
O matei, šitam puslapyje yra dar ir juodas penis, tikiuosi ne kokia rasistė esi