Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(kristulee @ 2015 01 22, 21:21)
Labas vakaras,

Merginos, Jūs mačiau užsisakinėjote iš Mydobro, kaip ten pateikti užsakymą ir kaip ten su apmokėjimu? Susidedi prekes į krepšelį, kas toliau ?

paspaudi mygtuką patvirtinimui, užpildai anketą (vardas, pavardė, adresas ir t.t.) ir lauki atsakymo jūsų nurodytame el. pašte 4u.gif
Papildyta:
jau pradedu sapnuoti kaip valgau savus, sultingus pomidorus doh.gif Deja sulčių neturiu, "saulėj" džiovintus jau suėdžiau (šiemet neskolinsiu džiovyklės ilgam anytai) atsinešiau su garstyčiom konservuotus (atrodo nelabai apetytnai bet skanu) blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 22, 20:03)
Nauja psichozė - peniai, įvairių spalvų, ilgių, skonių.  doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif hihihi.gif

QUOTE(Gardi @ 2015 01 22, 20:40)
"1,57 kg – Pagal Lietuvos rekordų registravimo agentūrą „Factum“, 1993 m. tiek sveriantį pomidorą užaugino Vilkaviškyje gyvenantys Vanda ir Rimas Unguraičiai. Iki šiol tai didžiausias išaugintas pomidoras Lietuvoje."

Panos, kas daugiau? bigsmile.gif

Didžiausias pasaulyje išaugintas pomidoras buvo užregistruotas Kinijoje, jis svėrė 15,6 kg. doh.gif

Kaži kiek jie tręšti buvo mastau.gif
A o aš rami kaip belgas,tikrai jau nieko nebereik,reikėt tai reikėtų,norėt irgi norėčiau,bet ugdau valią assa.gif hihihi.gif
Atsakyti
Vat galvoju gal ir man pabandyt kitais metais padziovint g.gif
Atsakyti
kas auginot is Fondos gautus pomidorus noriu paveldo skolinga neliksiu santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 22, 21:34)
atsinešiau su garstyčiom konservuotus (atrodo nelabai apetytnai bet skanu)  blush2.gif

Zinau kad agurkai skanu su garstyciom, pomidoru nebandziau g.gif Teisingiau nezinojau kad taip galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 22, 21:34)
atrodo nelabai apetytnai bet skanu)  blush2.gif

Atrodo kaip vėmalai,tiesiai šviesiai pasakius user posted image. Saridone,nepyk,atsiprašau iš karto user posted image .Nu,bet,kad man taip atrodo ,tokie paantrinti ir jau gerokai pastovėję blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 22, 22:40)
Atrodo kaip vėmalai,tiesiai šviesiai pasakius user posted image. Saridone,nepyk,atsiprašau iš karto user posted image  .Nu,bet,kad man taip atrodo ,tokie paantrinti ir jau gerokai pastovėję blush2.gif

čia dėl garstyčių miltelių ax.gif ir agurkai susimaišius skysčiui šlykščiai atrodo,bet skanuu wub.gif
Atsakyti
Sunkiai sekasi su jumis spėti karsta.gif
Gi nesinori praleisti karščiausių sezono naujienų biggrin.gif

Nuėjusi į rūsį nesusilaikiau įamžinus miniukų biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
adija lotuliukas.gif nėr dėl ko pykti, lentynoj nepajudinti gražiau atrodė blush2.gif Bet MB labai patinka, jam nebritku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 21:42)
čia dėl garstyčių miltelių ax.gif ir agurkai susimaišius skysčiui šlykščiai atrodo,bet skanuu wub.gif

Reikia nepurtyt, tada gražiau atrodo.Bet man tai nelabai su tom garstyčiom agurkai schmoll.gif

QUOTE(vera.vera @ 2015 01 22, 21:50)
Nuėjusi į rūsį nesusilaikiau įamžinus miniukų biggrin.gif

Va,čia jau gražiau ax.gif Ale tas pimpis centre akurat visai britkiai atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 22, 20:46)
Pusė klaviatūros mygtukų neveikia per tavi.Išvaliau ogulniai  biggrin.gif  

ė, tu čia ant ko bulką trupini? blink.gif Akyse nemačiau tavo klaviatūros blink.gif
O kriaušes vakar pati spjaudei, aš visai ne prie ko user posted image
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 21:42)
ir agurkai susimaišius skysčiui šlykščiai atrodo,bet skanuu wub.gif

man tai ne schmoll.gif o dar kai vaizdas ne koks, tai tuo labiau schmoll.gif
Nu va, ne man vienai neskanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 sausio 2015 - 22:01
pomidoras ir "vėmaluose" pomidoras tongue.gif o va kokia silkė ar krevetė su stiklinėm akim žiūrinti iš lėkštės wacko.gif o kur dar š... kanaliukai su tarkių įdaru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 22 sausio 2015 - 22:18