Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 17:20)
lotuliukas.gif

Šiek tiek pasidomėjau tavo Erosais smile.gif nuuu.. derėjimas labai geras, o ir spalva graži ryški geltona - tikrai tavo raudoniems peniams draugijon tiktų biggrin.gif Pasirodo jie kitą pavadinimą turi - Rimskaja Sveča. Gal tokiu pavadinimu kokioj Kauno Sėklelėj būtų sėklų g.gif
http://happygarden.c...?productID=1183

Rimskaja Svecia= Eros= Roman Candle - viskas tas pats smile.gif Roman Candle daug kas augino, nieko gero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 22, 22:00)
Nu va, ne man vienai neskanu  smile.gif

Žiųrėk tu man,kokia išranki tongue.gif Mums aplamai agurkas turi būt cielas ir būtinai mini mini.Ir eina šiemet anie tik daina ,vėl reiks plantacijų unsure.gif .O pomidorai neina...
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 22, 22:14)
pomidoras ir "vėmaluose" pomidoras  tongue.gif o va kokia silkė ar krevetė su stiklinėm akim žiūrinti iš lėkštės  wacko.gif

Nu,ne ,man geriau krevetė ax.gif .O tie kanaliukai tai iš viso wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 22 sausio 2015 - 22:20
QUOTE(adija5 @ 2015 01 22, 22:19)
Žiųrėk tu man,kokia išranki  tongue.gif Mums aplamai agurkas turi būt cielas ir būtinai mini mini.Ir eina šiemet anie tik daina ,vėl reiks plantacijų  unsure.gif  .O pomidorai neina...

Nu,ne ,man geriau krevetė  ax.gif .O tie kanaliukai tai iš viso  wub.gif

fui, einu geriau marinuotų kopūstėlių valgyt cool.gif

user posted image

kaimynė ryt MB kanaliukų valgyt pakvietė aš kopūstų bliūdą nešiuos SAU beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 22 sausio 2015 - 22:31
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 22, 22:28)
kaimynė ryt MB kanaliukų valgyt pakvietė aš kopūstų bliūdą nešiuos SAU  beee.gif

pala pala. Kaip supratau, tai tavęs išvis nekvietė g.gif Kur su tais kopūstais susiruošei??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 sausio 2015 - 22:36
QUOTE(adija5 @ 2015 01 22, 21:57)
Va,čia jau gražiau  ax.gif Ale tas pimpis centre akurat visai britkiai atrodo  blink.gif

Nu nelabai fotogeniškas pakliuvo į kadrą drinks_cheers.gif bet būna ir visai gražučių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 22, 22:36)
pala pala. Kaip supratau, tai tavęs išvis nekvietė   g.gif   Kur su tais kopūstais susiruošei??

man siūlė plokštainį iškepti rolleyes.gif bet aš "ant dietos" tai pasisiūliau kopūstų SAU atsinešti ax.gif
jei neisiu dar kaimynai (su žile uodegoj) ims pletkint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 22 sausio 2015 - 22:56
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 22, 21:50)

Nuėjusi į rūsį nesusilaikiau įamžinus.

Uzklydau i tema.
niekad nesu koncervavus pomidoriukų.
gal isduosite recepta, kaip pomidoriukus uzkoncervuoti ? blush2.gif
labai grazus pomidoriukai
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 22, 22:39)
Nu nelabai fotogeniškas pakliuvo į kadrą drinks_cheers.gif bet būna ir visai gražučių biggrin.gif

maniškis kapoja tuos pimpius ir nieko neįsivaizduoja, labai dera su rūkyto lašinuko rieke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2015 01 22, 22:43)
niekad nesu koncervavus pomidoriukų.
gal isduosite recepta, kaip pomidoriukus uzkoncervuoti ? blush2.gif
labai grazus pomidoriukai

Receptas ir procesas toks pats kaip ir koncervuojant agurkus smile.gif Jei domins konkretumas, tada į až mirksiukas.gif
Už tuos gražius pomidoriukus visi namie bumba, kad mazgių prisiauginau, bet kai suvakuoji, visi griebia už mažalitražių stiklainiukų biggrin.gif
Atsakyti
Čia kuri negražiai apie agurkus garstyčiose.. Jei garstyčias ištirpint nedideliame kiekyje vandens ir tada supilt į puodą - tų "vėmalų" gabalų nebūna..Su jais šlykštoka.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 22, 00:30)
blink.gif  ?Bielyj Saxar saldus  blink.gif ?Po kokio patiekalo jį ragavot tada? Po persūdytų anytos blynų 

Nea, ragavau, po citrinos rūgštumo black Cherrių lotuliukas.gif hihihi.gif

QUOTE(adija5 @ 2015 01 22, 00:30)
?Bet ir tai, servetėlė būtų saldesnė.Suskystinto popiero skonio anas.Nu,gal kokiems gurmanams...

Vo šito neragavau, bet kaži ko tai ir nesinori tongue.gif

Į mani galima tu, bo jau bais sena ir reikšminga jaučiuosi su ta jūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 22 sausio 2015 - 23:08
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 22, 22:46)
maniškis kapoja tuos pimpius ir nieko neįsivaizduoja, labai dera su rūkyto lašinuko rieke  ax.gif

drinks_cheers.gif Jei vaizduotė laki, galima ir blogesnių atitikmenų surasti biggrin.gif
Atsakyti