Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Ex @ 2015 01 24, 19:)
Gonzikai, kokią ten parodiją iš savo šiltnamio žadi padaryt? Gal dar tokio moliūgo reik?  http://s7.postimage..../moliugas_1.jpg       
http://s14.postimage...81/moliugas.jpg lotuliukas.gif

O dieve, kokie nukarę... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 24, 23:52)
Pamenu diskusijas, supratau kad turiu ne originalą bet German orange strawberry už jį atidirbo tai nepykau bet šiemet neauginsiu  ax.gif

Bent jau man Korol sibiri labiau už tą vokišką braškę patiko.. skani ir ji, nieko nesakau. Bet visumoj sibirietis buvo geresnis. Ale čia mano subjektyvi nuomonė, skoniui draugų gi nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 sausio 2015 - 00:12
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 24, 23:52)
O dėl kokosų tablečių. Man patinka TIK tos, kur ŽS vienetais parduodamos. Jos aukštesnės, nei durpinės. Va tos man geros. 45cnt lietuviški kainuoja didesnė.

g.gif Pas mus ŽS po šitiek irgi palaidos tos didžiausios, bet ten durpinės.Nu aš užvakar kai pirkau , tai sakė durpės, ne kokosas...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 24, 20:08)
O aš norėčiau  ax.gif Ant tvoros prikolnai atrodytų  biggrin.gif

Jo, kaimynių diedus paerzint būtų nieko. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 25, 00:10)
Bent jau man Korol sibiri labiau už tą vokišką braškę patiko..  skani ir ji, nieko nesakau. Bet visumoj sibirietis buvo geresnis.

Man ta braškė aplamai šlamštas, ne pomidoras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 25, 00:13)
Man ta braškė aplamai  šlamštas, ne pomidoras  rolleyes.gif

eij eij, prasom nevaryt cia ant braskes blink.gif Beisbolke ir as galiu pasiimt jei ka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemuoge @ 2015 01 25, 00:26)
Gal kuri nors šituos auginot, ir galit pasidalint patirtim, kurie verti dėmesio būtų:

De Barao Gigant
Petomech
Guliver
Bifšteks
Byčje serdce rozovoe
Banan rozovyj
Orange queen

Ačiū 4u.gif

De barao gigant auginau. Nepatiko nei skoniu, nei derlingumu. Iš visų įmanomų de barao šitie ir rausvi nepatiko.
Atsakyti
As siandien taip nesekmingai nusileidau ant zemes, ant alkunes gumbas ir didziuuuuule melyne blink.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 25, 00:22)
De barao gigant auginau. Nepatiko nei skoniu, nei derlingumu. Iš visų įmanomų de barao šitie ir rausvi nepatiko.

A man geltoni ir raudoni irgi nepatiko schmoll.gif Didesnis šlamštas ir už tą braškę.Gigantų nebandžiau,bet ir nesiruošiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 25, 01:11)
g.gif Pas mus ŽS po šitiek irgi palaidos tos didžiausios, bet ten durpinės.Nu aš užvakar kai pirkau , tai sakė durpės, ne kokosas...

Taip, jų yra durpinių ir kokosinių. Gal ir vienodom kainom. Durpinės šviesiau rudos ir plonesnės, o kokosinės tamsesnės ir storesnės. Ir jų visad mažiau buvo. Jų būna ne visur. Pvz., Kaune, Kalantos gatvėj galvojau iš Sėklelės grįždama užvažiuosi, kad Vilniuj nereiktų imti, tai ten moteris išplėtus akis žiūrėjo, kad kokosinių užsimaniau. Davė kažkokias šviesiai rudas dėžutėj be įdėklo, bet neėmiau, nes praitais metais nepasiteisino. Va, šitos man labailabai pasiteisino ir paprikom ir pomidorams. [attachmentid=233835]
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 25, 01:13)
Man ta braškė aplamai  šlamštas, ne pomidoras  rolleyes.gif

Nu nevaryk ant jos, mušiuos wink.gif Gal ne tą auginai. Ar ne tos nuotaikos valgei wink.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 25, 01:30)
A man geltoni ir raudoni irgi nepatiko  schmoll.gif Didesnis šlamštas ir už tą braškę.Gigantų nebandžiau,bet ir nesiruošiu  ax.gif

Man vieninteliai valgomi tai de barao juodi. Bet ne vasarą, o rudenį, tada jie saldūs pasidaro, skanūs.
Atsakyti
Nesuprantu, net šitoje svetainėje http://www.seklos.lt/search kažkodėl įvedant kodą neišmeta prekės. g.gif Na, bet Vilniuj tikrai jų būna. Net 3 Žaliuose stotelėse esu jų pirkusi net šiemet. Aišku, didesnės greit dingsta, bet dar praitą savaitę buvo, žadėjo vasario pradžioj dar vežti.
Atsakyti
http://www.zaliarasa...ibisel-demeter/
dar tokių nematėm..biodinaminės..( nė nežinau ką tai reiškia)...Lt bet nei aprašo, nei kiekio..bet nuotrauka skaniai atrodo, net jaučio širdis pas juos oho kokia pirma kekė..

o su tom tabletėm..nei man jų reikėjo..Mičiko užbūrė..kaip užhipnotizuota..nuėjau ir nupirkau.. dar sakė, hipnozės nepraktikuoja.. g.gif alia vat norėjau išmėginti nors keliom paprikytėm..

aš dabar galvoju: antrą savaitę adija su kočėlu mėtosi..čia taip pokeliai su sėklom veikia?? ar dar kas nervuoja? net ant mano skaniausios braškės.... unsure.gif gal dar ko iki pilnos laimės trūksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 25 sausio 2015 - 01:19