Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(nijole0619 @ 2015 01 25, 02:18)
o su tom tabletėm..nei man jų reikėjo..Mičiko užbūrė..kaip užhipnotizuota..nuėjau ir nupirkau.. dar sakė, hipnozės nepraktikuoja.. g.gif alia vat norėjau išmėginti nors keliom paprikytėm..

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Būčiau užhipnotizavus, tai nereiktų nė klaust, kaip jos atrodo, akyse suktūsi "teisingosios" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 24, 21:44)
Ex,kokio ilgio buvo tavo Иван Купала?Randu nuo metrinio iki dviejų metrų user posted image.

QUOTE(zhemuoge @ 2015 01 24, 22:53)
Pas mane Ivan Kupala buvo ~1.5 metro, bet labai nemezge, gal viso tik 3-4 pomidorus nuo jo nuskyniau, ir tai neispudingus...

Aš savo Ivanušką auginau lauke po atviru dangum ir be jokių priedangų. Ir tik tam, kad pažiūrėt kokios formos pomidorai bus, ar ne koks peresortas, nes sėklos buvo iš rusiško pakelio. Ir specialiai neleidau krūmui augt, po dviejų pirmųjų kekių nulaužiau viršūnę, kad spėtų sunokint pomidorus.
Šiais metais auginsiu šiltnamyje ir jau tik tada matysiu krūmo tikrąjį aukštį.

Ant pakelio rašo, kad krūmas 1.6 metro. Tikiuosi, kad bus aukštesnis - priversim tokiu būti, taip sakant.. lotuliukas.gif

Ant Rozovy Miod pakelio irgi rašo, kad krūmas 60-70cm aukščio, bet pas mane jis dvimetrinis.. Ot ir tikėk.

Prie to pačio prisiminiau vieną tokį kaip ir anekdotą:
Eina boba pro vieną pašiūrę, žiūri, ant durų užrašyta "by..is". Susidomėjusi atidaro tas duris ir stipriai nusivilia - ten sukrautos malkos...
Išvada - ne visada reikia tikėti tuo, kas parašyta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 25 sausio 2015 - 09:10
Dar patarimo prašysiu 4u.gif
Gal galit pasidalint savo derlingiausiais Top'ais - na tais pačiais pačiausiais pomidorais, kurie turėjo daug kekių su daug pomidorų. Turiu labai mažai ploto, tai kai įsimaišo 5-6 pomidorai tik po kelis pomidorus teužmezgę, tai pomidorų badas pas mus būna doh.gif Iš mano augintų labiausiai patiko geltona citrina ir Superbanan, jie pomidorų daug turėjo, ir skanūs buvo... O jaučiaširdžių tipo turėjo vieną kitą špygutę, ir viskas... Gal žinot kokią derlingą jų veislę?
Ačiū dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 25, 01:22)
adija sugeba    thumbup.gif
atrodo visko turiu (turėjau) bet:
Berkeley Tie
Razbitoje serdečko
Kubinskyj percevidnyj
Gusinoje jaico... norėčiau wub.gif  blush2.gif

paskutiniu noru galeciau pasidalint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 25, 09:09)
Prie to pačio prisiminiau vieną tokį kaip ir anekdotą:
......
Išvada - ne visada reikia tikėti tuo, kas parašyta wink.gif

mano diedo mėgstamiausias pasakojimas prie tokio paties moralo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 25, 00:10)
Bent jau man Korol sibiri labiau už tą vokišką braškę patiko..  skani ir ji, nieko nesakau. Bet visumoj sibirietis buvo geresnis. Ale čia mano subjektyvi nuomonė, skoniui draugų gi nėra.

matyt su žeme problema šiltnamyje buvo nes ir medovyj spas kažkoks nususėlis augo o užpernai wub.gif Prisiminiau pernai net lauke spasas geriau atrodė blush2.gif Prieš žiemą jau pasistengiau "praturtinti" dirvožemį, sąžiningai sniego šiltnamin prikasu blush2.gif Įdomu ar netikrieji karaliai tik ūgiu skiriasi ar ir skoniu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 01 25, 10:51)
paskutiniu noru galeciau pasidalint  smile.gif

notworthy.gif
Atsakyti
Mano Korol Sibiri irgi neaukštas, kaip ir jūsų. Bet užtat suspėja užauginti visus užmegztus vaisius, ne taip, kaip aukštieji - nušąla su kalnu užuomazgų. Draugė iš manęs tam ir ėmė, kad augalas spėtų atiderėti ir kitų netemdytų.Na štai. Rusiukės rašo: 1,2- 1,5 metro. Tai pirmą aukštį gavau saulėje, o šiltnamy draugei gavosi antras aukštis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugmanta: 25 sausio 2015 - 13:07
Maniskis Ivan Kupala kazkur 180 cm buvo, gal net aukstesnis g.gif nu zodziu savo ugiu nesiskire is kitu aukstaugiu ax.gif
Atsakyti
Na štai. Rusiukės rašo: 1,2- 1,5 metro. Tai pirmą aukštį gavau saulėje, o šiltnamy draugei gavosi antras aukštis.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 25, 12:54)
matyt su žeme problema šiltnamyje buvo nes ir medovyj spas kažkoks nususėlis augo o užpernai  wub.gif Prisiminiau pernai net lauke spasas geriau atrodė  blush2.gif Prieš žiemą jau pasistengiau "praturtinti" dirvožemį, sąžiningai sniego šiltnamin prikasu  blush2.gif Įdomu ar netikrieji karaliai tik ūgiu skiriasi ar ir skoniu?  g.gif
Papildyta:
notworthy.gif

dėl skonio tai negaliu palyginti - tų žemųjų neteko ragauti smile.gif
O kiek metų šiltnamyje auginat pomidorus? Mulčiuojat? Tręšiat papildomai? Jei ten maistingos medžiagos per eilę metų išsiurbtos, tai vien sniegelis nepadės..
Atsakyti
QUOTE(zhemuoge @ 2015 01 25, 10:42)
Dar patarimo prašysiu  4u.gif
Gal galit pasidalint savo derlingiausiais Top'ais - na tais pačiais pačiausiais pomidorais, kurie turėjo daug kekių su daug pomidorų. Turiu labai mažai ploto, tai kai įsimaišo 5-6 pomidorai tik po kelis pomidorus teužmezgę, tai pomidorų badas pas mus būna  doh.gif Iš mano augintų labiausiai patiko geltona citrina ir Superbanan, jie pomidorų daug turėjo, ir skanūs buvo... O jaučiaširdžių tipo turėjo vieną kitą špygutę, ir viskas... Gal žinot kokią derlingą jų veislę?
Ačiū dar kartą  4u.gif

pabandykit "red pear" arba ''Corazon f1'" jauciasirdziu tipo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 25, 13:07)
dėl skonio tai negaliu palyginti - tų žemųjų neteko ragauti  smile.gif
O kiek metų šiltnamyje auginat pomidorus? Mulčiuojat? Tręšiat papildomai?  Jei ten maistingos medžiagos per eilę metų išsiurbtos, tai vien sniegelis nepadės..

bus ketvirtas sezonas. Pavasarį paukščių mėšliuko (turėjom to gėrio likusio nuo senųjų šeimininkų) MB priveždavo, sodinant kalio magnezijos, žuvų miltų duobutėn berdavau, vėliau kompleksinėm trąšom iš Emolus pamaitindavau, du metus mulčiavau. Iš viso šiltnamio gal kokie 5-6 daigai rodė trūkumą, perteklių ar iš vis negalėjo pasisavinti maistinių medžiagų, susisukę stovėjo, vėliau atsigavo bet derlius dėl to nukentėjo. Todėl prieš žiemą bėriau daug pelenų, kiaušinių lukštų, šiek tiek trąšų, perkasiau, sniegu vis papildau. Pavasarį galvoju likučius to mėšliuko dar subert, perkast g.gif
Atsakyti