Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Steputė @ 2015 01 22, 11:42)
Kaip aš nemėgstu lankytis šioje temoje.  irnesakyk.gif
Bet reikia... todėl tenka aukotis...  irnesakyk.gif

user posted image
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 01 22, 12:46)
Ex arba Adijos rašysena būtų gražiau  bigsmile.gif

Hm.. o jei mudviejų abiejų rašyseną kartu sudėjus, tai nė paveiksliuko nereiktų.. lotuliukas.gif

Įmesiu nuorodą, jei kartais temoj stotų mirtina tyla, tai kad turėtumėt ką veikt..
http://sadik45.taba....a_2013_god.html

P.s. ai, ne.. sugrįžau pažiūrėt paveiksliuko - viskas ten gerai, vaizdas atitinka pomidorienių diagnozę, ir raštas ten geras - kaip su kastuvu rašyta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 22 sausio 2015 - 12:07
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 12:53)
Hm.. o jei mudviejų abiejų rašyseną kartu sudėjus, tai nė paveiksliuko nereiktų.. lotuliukas.gif

Įmesiu nuorodą, jei kartais temoj stotų mirtina tyla, tai kad turėtumėt ką veikt..
http://sadik45.taba....a_2013_god.html

P.s. ai, ne.. sugrįžau pažiūrėt paveiksliuko - viskas ten gerai, temos vaizdas atitinka pomidorienių diagnozę, ir raštas ten geras - kaip su kastuvu rašyta..

razbitoje serdečko ,cafe bule wub.gif wub.gif o ''eros '' kokia forma g.gif g.gif
Atsakyti
Panos o kas pernai auginote mandarinus, kaip jie jusm? ar patiko, atsimenu cia buvo labai isgirtas.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 12:53)

P.s. ai, ne.. sugrįžau pažiūrėt paveiksliuko - viskas ten gerai, vaizdas atitinka pomidorienių diagnozę, ir raštas ten geras - kaip su kastuvu rašyta..

čia iš kažkokio rajoninio laikraščio tas paveiksliukas, ax.gif nors mano raštas gal dar baisesnis blush2.gif
Atsakyti
Lithuanian nieko nesudomino? bigsmile.gif

Man tai sitie is aprasymo patiko.

user posted image

O is pavadinimo tai sitas bigsmile.gif
user posted image

Gal is marmande i SUPERMARMANDE persikvalifikuosit? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 22 sausio 2015 - 12:27
QUOTE(ptashka @ 2015 01 22, 12:25)
Lithuanian nieko nesudomino?  bigsmile.gif

Man tai sitie is aprasymo patiko.

user posted image

Kokie fainuciai wub.gif
Atsakyti
Bet kaip juokiausi is pomidoro: Malenkoje rozovoje serdce. Ir nuotrauka - vienas vargsas pomidoras ant krumo. Ex, tu galetum versla sukt. Pasodini visus ju pomidorus ir fotkini, o paskui nuotraukas jiems parduodi, kad turetu, ka ikelti biggrin.gif
Atsakyti
reik gal šaukt EX'ei,kad naują virusą užnešė g.gif tik kaip su gydymu bus? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2015 01 22, 13:30)
Bet kaip juokiausi is pomidoro: Malenkoje rozovoje serdce. Ir nuotrauka - vienas vargsas pomidoras ant krumo. Ex, tu galetum versla sukt. Pasodini visus ju pomidorus ir fotkini, o paskui nuotraukas jiems parduodi, kad turetu, ka ikelti biggrin.gif

tavo tiesa,gal veislės ir geros ,bet jau foto įkeltos doh.gif kad į jas pažiūrėjus,net nesinori aprašymo skaityt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Invazijaa @ 2015 01 22, 09:05)
Sveikos, o gal kas turėtų "Penis" sėklų, nes niekur nerandu pirkti?  blush2.gif

Man irgi reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 22, 13:09)
  o ''eros '' kokia forma g.gif  g.gif

Jo, būtent jie ir man užkliuvo. Mūsų penis turėtų mažajį broliuką. doh.gif
O kiti pomidorai kaip kokiam marui užėję, krūmai nuėję, nederlingi.... unsure.gif Mano gražesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 09:49)
Kokia dar teisė rinktis?? Pasirodo, gi dabar nė su žiburiu nerasi nei Samocvietų, nei M.Kaplia veislės. Jei kur užmatėt, bakstelkit pirštu į tokią parduodamą veislę - čia mergos kaip mat išgraibys. Kaip suprantu, dabar renkiesi hibridą arba... hibridą  doh.gif  lotuliukas.gif

МЕДОВАЯ КАПЛЯ mydobro mačiau ax.gif
Atsakyti