Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

Samocveta auginau jau kokius 5 metus, niekada neteko matyti, kad sėklos ne hibridas.
Ir visad tik tos pačios firmos, ir po tas myzernas 5 sėklytes. 4u.gif
Atsakyti
Radau jau tuos Kumato. 5 seklytes 4 eurai gaunasi. Reikes gal uzsisakyti. Dar va sitie idomus pasirode : Bambelo h. Gal kuri auginot?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 22, 10:56)

Ex, o tu auginai tas Kaplias?

Aha, užpernai auginau. Šįmet sprendžiu dilemą ar Kaplius augint ar tuos Yellow Per/Cherry Bell.. g.gif panašūs savo išvaizda. Kapliai skanūs labai, o šitie dar nebandyti. Norėsi sėklų?
Atsakyti
Auginau Yellou pear kelis metus is eiles, derlingi be proto, baobabinio tipo krumas, skonis neiskirtinis, man labai tiko deti i zelatina juos, todel ir auginau viena kruma-uzteo per akis.

Saintlina koks Marmande, ka tu irnesakyk.gif
samocvietas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 22, 10:09)

aik tu sau mega_shok.gif Nedarbingumo lapelį,tikiuosi paėmei atsigavimui po šoko? Vistiek drebančiom rankom darbe nieko nesugraibytum biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 10:06)
Aha, užpernai auginau. Šįmet sprendžiu dilemą ar Kaplius augint ar tuos Yellow Per/Cherry Bell.. g.gif panašūs savo išvaizda. Kapliai skanūs labai, o šitie dar nebandyti. Norėsi sėklų?

va, matai, Kamanė tau per sekundę dilemą išsprendė smile.gif Sodink tuos iltinius, jei jau toki skanūs. Nu bet vistiek mintis kirba - KAM tau tiek mizerijų šiemet? blink.gif
Ė, turėk sąžinės. Ir mano šiltnamį nori tom blusom užkraut? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 22, 10:22)
aik tu sau mega_shok.gif Nedarbingumo lapelį,tikiuosi paėmei atsigavimui po šoko? Vistiek drebančiom rankom darbe nieko nesugraibytum  biggrin.gif

ejau i darba, ka tu, reikia butinai parodyti savo laimes asaras
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 22, 10:28)
ejau i darba, ka tu, reikia butinai parodyti savo laimes asaras

sėklų, tikiuosi, nesinešei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 22, 10:32)
sėklų, tikiuosi, nesinešei?  g.gif

ne nu tu zvengsi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 22, 10:34)
ne nu tu zvengsi... unsure.gif

koks čia 'žvengsi' blink.gif Aš jų saugumu susirūpinau unsure.gif

Reikia gal įliįst pasižvalgyt, kokių dėmesio vertų hibridų LT rinka siūlo. Normalių, raudonų, apvalių, padoraus svorio.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 22, 11:09)
Auginau Yellou pear kelis metus is eiles, derlingi be proto, baobabinio tipo krumas, skonis neiskirtinis, man labai tiko deti i zelatina juos, todel ir auginau viena kruma-uzteo per akis.

Šitas "utėles" į želatiną? blink.gif taigi reik kailį nudirt, kaip sukrapštei? blink.gif
Jei sakai, kad skonis neišskirtinis - apsieisiu.

QUOTE(saintlina @ 2015 01 22, 11:27)
Nu bet vistiek mintis kirba - KAM tau tiek mizerijų šiemet?  blink.gif

Ale tikrai blink.gif galvoju dabar, kam man jų reik tiek g.gif ai, neee, subalamūtijai mane, gi ne man reikia - anūkui, gal valgys g.gif jei ne, tai vištoms. Kaip visada.. unsure.gif

oi, ne, taigi SunSugarų sėsiu bigsmile.gif nu, jei sėklų gausiu.. Šituos tai ir pati skabysiu - vištos man pavydės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 01 22, 11:43)

Reikia gal įliįst pasižvalgyt, kokių dėmesio vertų hibridų LT rinka siūlo. Normalių, raudonų, apvalių, padoraus svorio.

Žiūrėjau, kažko yra, bet nežinau kiek ten to dėmesio verti. Nesusigundžiau. Nuo pernai turiu Brooklyn ir Toro sėklų. Šiems metams gana man jų bus.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 10:53)
Šitas "utėles" į želatiną? blink.gif taigi reik kailį nudirt, kaip sukrapštei? blink.gif
Jei sakai, kad skonis neišskirtinis - apsieisiu.
Ale tikrai blink.gif galvoju dabar, kam man jų reik tiek g.gif ai, neee, subalamūtijai mane, gi ne man reikia - anūkui, gal valgys g.gif jei ne, tai vištoms. Kaip visada.. unsure.gif

oi, ne, taigi SunSugarų sėsiu bigsmile.gif nu, jei sėklų gausiu.. Šituos tai ir pati skabysiu - vištos man pavydės  lotuliukas.gif
Papildyta:

Žiūrėjau, kažko yra, bet nežinau kiek ten to dėmesio verti. Nesusigundžiau. Nuo pernai turiu Brooklyn ir Toro sėklų. Šiems metams gana man jų bus.

as marinuoju cielus, su zievele, nuluptus pas mane vadina "kose" schmoll.gif
taigis mazi cieli su skurele ir i sloikiukus 0,5 max. smile.gif todel man jie labai tinkami.
Atsakyti
ai, neee, subalamūtijai mane, gi ne man reikia - anūkui, gal valgys g.gif

nu augink, augink. Ką gali žinot, gal anūkėlis vienas daugiau nei seneliai ir tėveliai suvalgys unsure.gif

Papildyta:

nesu auginusi Brooklyn smile.gif Skiriasi kuo nuo kitų hibridų?
Atsakyti