Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 14:41)

Dabar nebepamenu, VP minėjo, kad jos antakiai tamsūs nedažyti?

nuotraukose kurias prieš tai įdėjau, jie gan seniai dažyti buvo, manau, gerokai apsiplovę, tai antakiai mano tikrai tamsaus plauko.
Papildyta:
o dėl nuotraukų - tai tikrai sunku iš jų spręsti, nes apšvietimas labai keičia odos spalvą.

reikia rengti susitikimus gyvai, komisija iš nusimanančių, ir tada galima gyvai tyrinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas teisingai - spalva tai sutampa, tačiau odos reakcija į spalvas skirtinga. Juk tam ir skudurėlius dėlioja. O koordinatės kaip suprantu yra sutikrinimui - ar teisingai konsultantė skudurėlius dėliojo. Koordinatės - tai užtvirtinimas, kad šios spalvos gali tikti testuojamam objektui + kontrastingumas. Nėra kontrasto ir visos spalvos minkštos - soft, yra kontrastas - kitas tipas.

Jūs save kokiam tipui priskiriat? Rudeniui?

QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 14:41)
Bet yra gi kad spalva odos sutampa, o tipas kitas. Yra tikrai tikrai, kad ir BFAS konsultantės sako, kad būna kad sutampa koordinatės. Juk tada imtų tik odos koordinates spalviniam tipui nustatyti. Va yvori oda gali būt ir soft ir deep autum, bet kokis tu deepas su šviesiai pilkom akim ir šiaudiniais plaukais?

Atsakyti
Bytte, tavo foto mane sukrėtė, ypač pirma. Aš nežinau tokio sezono, kur akys pilkos, o oda mėlyna biggrin.gif

Atsakyti
Taip užmetus akį į foto, kur bendras vaizdas matosi, man bytte atrodo cool summer g.gif Kaip čia gali būti?

O aš sudurnavojau ir ryškų rožinį šaliką nusipirkau. Kaina gera buvo. Ir prie veidrodžio vaizdas patiko fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 27, 21:10)
Taip užmetus akį į foto, kur bendras vaizdas matosi, man bytte atrodo cool summer  g.gif Kaip čia gali būti?

Nu vat taip biggrin.gif Pilkos akys - tai šaltos, mėlyna oda irgi šalta lotuliukas.gif Tik kad mano viduj įstatytas autocolor tuo patikėt neleidžia lotuliukas.gif

Aš irgi kartais ko nors ryškaus užsimanau, ir ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 27, 20:20)
Nu vat taip biggrin.gif Pilkos akys - tai šaltos, mėlyna oda irgi šalta lotuliukas.gif Tik kad mano viduj įstatytas autocolor tuo patikėt neleidžia lotuliukas.gif
Aš irgi kartais ko nors ryškaus užsimanau, ir ką biggrin.gif

Ir ką, gydytis reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 27, 21:51)
Ir ką, gydytis reikia  biggrin.gif

Nneeea, čia gi tokia aksioma: žmogus pavasario laukia, vadinasi biggrin.gif Nusipirk dar hiacintą biggrin.gif

Aš tai tokiu metu amžiais špakliaus prisiperku. Tuoj sienas dažyt galėsiu doh.gif

Aš irgi raudoną megztinį užsidėjau. Kodėl pirkau, nežinau, pernai, kad išpardavimas buvo biggrin.gif Tai gulėjo. O vakar ir šiandien aš jį užsimaut sugebėjau. Per kalėdas nesugebėjau, o dabar kaip tai visai nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 sausio 2015 - 21:05
QUOTE(Noa @ 2015 01 27, 20:12)
Bytte, tavo foto mane sukrėtė, ypač pirma. Aš nežinau tokio sezono, kur akys pilkos, o oda mėlyna biggrin.gif

Vuo matai kaip, o šviesu, be blico, naturalus apšvietimas žo... aš dažnai gaunuos tokia nuostabi beee.gif. Čia mano undertonas matyt šviečia.

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 27, 21:10)
Taip užmetus akį į foto, kur bendras vaizdas matosi, man bytte atrodo cool summer  g.gif Kaip čia gali būti?

Man aš sau irgi tokia - cool summer.
Čia bendras vaizdas kuris? Nors aš tokių bendrų vaizdų galiu ir daugiau pridėt.
Atsakyti
Jei nesunku - pridėkit. Tikrai įdomu pasidarė. Ir dar gerai būtų kažkoks spalvotas/nespalvotas daiktas šalia, pvz baltas popieriaus lapas ar pan, kad eitų suprast, kiek numėlyninta foto?
Nes visgi matau šiltą tipą...
QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 22:28)

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 27, 17:01)
Juk tam ir skudurėlius dėlioja. O koordinatės kaip suprantu yra sutikrinimui - ar teisingai konsultantė skudurėlius dėliojo. Koordinatės - tai užtvirtinimas, kad šios spalvos gali tikti testuojamam objektui +  kontrastingumas.

Jūs save kokiam tipui priskiriat? Rudeniui?

Tai va Hiver nustatė be skudurėliu...
Noa - o tau dėjo skudurėlius?

Aš rudeniui - nikaip, nieko nėr baisiau kaip rudens plytinės, rudžių, garstyčių ir visas kitas šiltasis lobis. Šiaip man visos paletės neįtinka, tai tas, tai anas...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 21:28)

Aš apie šitą.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 22:28)

Žinom mes tave, visi tau kūlsumeriai irnesakyk.gif biggrin.gif O aš irgi šiltą matau. Hm, šiltai mėlyną lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 22:34)
Noa - o tau dėjo skudurėlius?

Dėjo, daug skudurėlių dėjo visokių biggrin.gif
Atsakyti