QUOTE(Hiver @ 2015 01 21, 20:51)
* O ka pasakytumet apie jums tinkancias spalvas?
**Man jus is akiu spalviskai panasi i Mila Kunis, gal ir kitu kuom?
*** bet kad ji sake jog plaukai jos tamsiai pilki.
Papildyta:
VP, ****o kuri spalvu trejetuka pasirinktumet jei tektu pirktis drabuzius? Kaip manot, kurioj eilutes spalvos "jusu"?
*na, galėčiau nebent pasakyti kas patinka - tai juoda, tamsiai mėlyna, ruda, pilkos, ir saulėta smėlinė (blankesnė smėlio jau nelabai), neseniai atradau kad gerai jaučiuosi su garstyčių spalva. Tik geriau pamasčius, gal labiau "einamiausios", nes tokių spalvų daugiausia parduotuvėse
** kažkuom galbūt yra panašumų
*** "tamsiai pilki" gal skambiai pasakyta, jau labai seniai dažau, pasimato tik šiek tiek šaknys, o jos dažnai atrodo tamsiau, bet vaikystėje kiek pamenu tokie vidutiniai pilki (nebuvau nei šviesi nei tamsi)
**** rinkčiausi paskutinį.
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 21, 20:59)
Man čia panašu į subjektyvų savęs apibūdinimą. Juk rašo apie stiprų geltoną, raudoną pigmentą (jeigu kirpykloje dėl to kyla problemų, tai yra objektyvu). Todėl labiau tikėčiau šituo momentu. Nors kita vertus kas ten žino, ar pas DA neišlenda toks pat pigmentas?
Man pirma mintis buvo WA, antra - DA, kitų variantų nėra. Šiltumas akivaizdus, o tamsumą, galima galvoti, galbūt duoda stiprus įdegis.
Kirpykloje tikrai kyla bėdų, nes negaliu būti nei šviesi švari blondinė, nei tikra be keistų atspalvių rudaplaukė, išeitis būtų nusitamsinti, bet kažkaip abejoju ar gerai jausčiausi
Odos spalva gali būti šiek tiek pakitusi, spėjau jau šį sezona 2 kartus į soliariuma užsukti (na bet įdegis tikrai nėra "stiprus"
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2015 01 21, 21:07)
Nors as kaip suprantu ten geltonas pigmentas turima omeny kai sviesinant plaukus labai sunku nusviesint be geltonumo. Vat buna tokiu zmoniu, sunku "nukast" tuos plaukus.
būtent tai ir turiu galvoje, su tais pačiais dažais kita mergina išeina balta, aš - gelsva