QUOTE(Noa @ 2015 02 03, 11:22)
Aš ten nieko nesuptantu. Kas ta true summer, šviesiom žaliom akim, arba naturaljnaja osenj, už mane šviesesnė?
Taigi naturalnaja - ta pati true, škias jai visi trys pagal BFAS kontrastingumo skalę papuola į vidutinę šviesiausią, faktas kad bendras vaizdas gali būt pilnai šviesesnis nei koks light, ypač pridėjus pilkumo foto gaunas tokie šviesūs. Va tarkim pilka pilka midle atrodo daug šviesiau, nei šviesiai ruda, dar su kokiais vario blizgesiais, dažus kai pasižiūri.
Naturali Bordo pažiūrėkit kokia plaukų spalva buvo darant paletę, gi prierašas yra. Ir pažiūrėkit, kokia akis iš esmės potamsė, nekalbant apie odą (žiūrim nuo paletės išsukimo pradžios, pirmos dvi kažkokios gelsvos, paskui kordinatė plaukų, toliau akių ir skūros, IMHO paletės spalvos paryškintos gavosi, žiekit auksas su variu kaip ryškiai gavosi)
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 02 03, 11:07)
http://1.bp.blogspot...rous summer.jpg
Plaukų spalva - panašu, odos - irgi, dėl akių visgi suabejočiau. Gal matėt kur su akcentinėmis?
Šičia kažkokios ne tokios akys, bet pas kachurą, kur dėta žalsvos link teal. O aš dar kitą parsiseivinus buvau, iš osinkos true lustrous... bet ten nebėra, ir pas mane nebėra. Aš ten blaškaisusi tarp lustrous ir luminant pagal aprašymą, nes kitur žalsvos akys ne taip apibūdinamos arba iš vis jų nėr. Bet manau čia mano buvo visiškas būrimas iš tirščių