Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Tynka, rudenelis rudenelis tongue.gif

tikrai ne da
o ar sa ar wa reikia nuotraukas atidziai perziureti (dabar nespeju)
nuojauta sako , kad liksi softas einantis artejantis prie wa
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2015 02 02, 14:25)
O ta 32 raudona gan realiai ir gavosi, nors šiaip to šaliko aš nlb mėgstu, man jis per ryškus visad atrodė.
Na labai įdomu, kur mane bytte priskirs.

geltonų aš vengiu, garstyčios man netinka, kaip ir minėjau...

nu toliau...
...žinok ir mėlynos su bordinėm nepatiko schmoll.gif , aišku tamsi geriausiai, bet ar kad ten spalvos mažai, ar kad spalva tinkama nežinau, įtariu kad tinkama spalva tik per tamsi.
feličitavos visos panašiai gerai... net vasarinė alyvinei pilka 35a neblogai, tokį fintą ant dukrų pavasarių inc ir aš buvom pastebėjusios. 34a mano akimis blogiausiai iš jų.
Patiko iš žydrų 25-ta, ji iš WSp .
iš rudų patiko tamsi šokoladinė...
oranžinė labiau patiko nei lašišinė...
tai va paveikslėlis nesigauna joks biggrin.gif ,bet žydra iš WS
faktas dar, kad dėčiau į pavasarį g.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 02 02, 14:45)
Kurių nenešiojat?  smile.gif( Foto numeriukai?)

nenešioju : 6,8,11,14,19b,20,23.24,26a,30,31,34a

...žinok ir mėlynos su bordinėm nepatiko schmoll.gif , aišku tamsi geriausiai, bet ar kad ten spalvos mažai, ar kad spalva tinkama nežinau, įtariu kad tinkama spalva tik per tamsi.

šita? My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2015 02 02, 19:25)

šita
Atsakyti
http://kachura-natal....com/47660.html
Gal jau anksčiau buvo, tuomet sorry.
Tiesiog užkliuvau, peržiūrėjau... Kai kur mano požiūriu paletė labai atitiko "šeimininką", bet kai kuriais atvejais smarkiai atvirkščiai smile.gif Aišku gal ir foto kokybė dar daro įtaką, bet kai šviesių spalvų žmogui pasiūlyta visai tamsi paletė... Pradedu kažko nebesuprasti.
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 02 03, 00:55)
http://kachura-natal....com/47660.html
Aišku gal ir foto kokybė dar daro įtaką, bet kai šviesių spalvų žmogui pasiūlyta visai tamsi paletė...

Kuri?
Čia dėta nebuvo, bet aš žiūrinėjau kažkada, daugelis palečių jau matytos osinkoje.
Aš pati taikiau į contrasting lustrous summer, buvau radus kur popieriukai uždėjus ant mano foto taip gan smarkiai atitiko.
Tie popieriukai yra visad paletės priekį (išsukant paletę viršuje), nors ir nesimato kad su skyle, vis vien galim atsekt ir galim žiūrint į žmogų ir tuos lapelius pasižiūrėt kiek ten paletė arba žmogus nudurniuoja spalva fotkinant.
Atsakyti
Ta priešpaskutinė, atseit "natūralus bordo ruduo"

http://1.bp.blogspot...rous summer.jpg
Plaukų spalva - panašu, odos - irgi, dėl akių visgi suabejočiau. Gal matėt kur su akcentinėmis?

QUOTE(bytte @ 2015 02 03, 10:46)
Kuri?
Čia dėta nebuvo, bet aš žiūrinėjau kažkada, daugelis palečių jau matytos osinkoje.
Aš pati taikiau į contrasting lustrous summer, buvau radus kur popieriukai uždėjus ant mano foto taip gan smarkiai atitiko.
Tie popieriukai yra visad paletės priekį (išsukant paletę viršuje), nors ir nesimato kad su skyle, vis vien galim atsekt ir galim žiūrint į žmogų ir tuos lapelius pasižiūrėt kiek ten paletė arba žmogus nudurniuoja spalva fotkinant.

Atsakyti
Aš ten nieko nesuptantu. Kas ta true summer, šviesiom žaliom akim, arba naturaljnaja osenj, už mane šviesesnė?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 03, 11:22)
Aš ten nieko nesuptantu. Kas ta true summer, šviesiom žaliom akim, arba naturaljnaja osenj, už mane šviesesnė?

Taigi naturalnaja - ta pati true, škias jai visi trys pagal BFAS kontrastingumo skalę papuola į vidutinę šviesiausią, faktas kad bendras vaizdas gali būt pilnai šviesesnis nei koks light, ypač pridėjus pilkumo foto gaunas tokie šviesūs. Va tarkim pilka pilka midle atrodo daug šviesiau, nei šviesiai ruda, dar su kokiais vario blizgesiais, dažus kai pasižiūri.

Naturali Bordo pažiūrėkit kokia plaukų spalva buvo darant paletę, gi prierašas yra. Ir pažiūrėkit, kokia akis iš esmės potamsė, nekalbant apie odą (žiūrim nuo paletės išsukimo pradžios, pirmos dvi kažkokios gelsvos, paskui kordinatė plaukų, toliau akių ir skūros, IMHO paletės spalvos paryškintos gavosi, žiekit auksas su variu kaip ryškiai gavosi)
user posted image

Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 02 03, 11:07)
http://1.bp.blogspot...rous summer.jpg
Plaukų spalva - panašu, odos - irgi, dėl akių visgi suabejočiau. Gal matėt kur su akcentinėmis?

Šičia kažkokios ne tokios akys, bet pas kachurą, kur dėta žalsvos link teal. O aš dar kitą parsiseivinus buvau, iš osinkos true lustrous... bet ten nebėra, ir pas mane nebėra. Aš ten blaškaisusi tarp lustrous ir luminant pagal aprašymą, nes kitur žalsvos akys ne taip apibūdinamos arba iš vis jų nėr. Bet manau čia mano buvo visiškas būrimas iš tirščių biggrin.gif
Atsakyti
Mane tai ir užmuša - kaip galima daryt paletę pagal dažytus plaukus? smile.gif Pagaliau jei tų realių beveik nesimato - tai jau geriau pagal nuspėjamą spalvą, nei pagal dažus.

Jūsų akis pagal foto (kur atskirai akis buvo) dėčiau į mėlyną grupę. Ir visgi šiltą. O čia sakyčiau šalta žalia grupė. Kaip yra iš tiesų? smile.gif

QUOTE(bytte @ 2015 02 03, 12:05)

Naturali Bordo pažiūrėkit kokia plaukų spalva buvo darant paletę, gi prierašas yra. Ir pažiūrėkit, kokia akis iš esmės potamsė, nekalbant apie odą (žiūrim nuo paletės išsukimo pradžios, pirmos dvi kažkokios gelsvos, paskui kordinatė plaukų, toliau akių ir skūros, IMHO paletės spalvos paryškintos gavosi, žiekit auksas su variu kaip ryškiai gavosi)

Papildyta:

Šičia kažkokios ne tokios akys, bet pas kachurą, kur dėta žalsvos link teal. O aš dar kitą parsiseivinus buvau, iš osinkos true lustrous... bet ten nebėra, ir pas mane nebėra. Aš ten blaškaisusi tarp lustrous ir luminant pagal aprašymą, nes kitur žalsvos akys ne taip apibūdinamos arba iš vis jų nėr. Bet manau čia mano buvo visiškas būrimas iš tirščių biggrin.gif

Atsakyti
O true summer? Tai tipo cool summer? O kodėl tada akys žalios?

Man atrodo, tos paletės nėra labai paryškintos, tu pažiūrėk į baltą. Ir babcės fone, ir paletės foto.

Cha cha, bordovajai osenj paletėj nėr bordo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 vasario 2015 - 11:17
QUOTE(Noa @ 2015 02 03, 12:17)
O true summer? Tai tipo cool summer? O kodėl tada akys žalios?

Man atrodo, tos paletės nėra labai paryškintos, tu pažiūrėk į baltą. Ir babcės fone, ir paletės foto.

Cha cha, bordovajai osenj paletėj nėr bordo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

čia gi bordo regiono spalvų ruduo, nieka tu nesupranti irnesakyk.gif

žiek babcė su tom pat spalvom, kaip paletė... o skūros lapelis gaunas tas gelsvas, ne rausvas, rausvas va matau prie rudo škuduriuko irgi ant babcės. Nu ir kuo tau neįtinka ta babcė su tos paletės spalvom? Normaliai ruduo su pavasario įtaka.

Nu ne blyn, gi BFAS pyp tavo 12 sistema, jie turi kiek ten 16-lika vasarų, ir visos gali būt tikros, kontrastingos, šviesios ir ryškios. Va tu nusitamsini plaukus ir gal patampi true, aišku jai akys ir oda šviesūs fyg tau papult į true, nebent nusidažai visai tamsiai plaukus ir patampi contrasting, ale vis vien būsi coraline, ir vis vien su vasaros įtaka. Ten osinkoi tas BFAS paletes kai lygina su tom 12 tipų, tai kartais trijų sezonų spalvas susirenka biggrin.gif . Kaip buvo pasakyta kažkieno, pagal BFAS gali vos ne kas nori būt iš sezonų, ir tas skirtumas labai menkas kartais...
Atsakyti