QUOTE(Noa @ 2015 01 23, 15:44)
Aš apie savo mergikę vis viena galvoju, kad gal daugiau vasara, o ne ruduo.
Aš kažkkį tokį panašų filtrą mėgstu dėt, tai gaunasi šiltesni ir ryškesni. Tai kažkaip gali būt kad visai šalta mergikė... ypač foto iš serijos "Karšta pavasario diena" matau kad lapeliai tokie jau BSpringiniai, ir priešingai nei prek mano akimis mergaitė iš to paveikslo "iškrenta" pagal šiltumą/ryškumą... tai gal visgi vasara. O va kokia, tai Hiver gal reiktų klaust

, kaip ten su ta soft ir cool palete, nes pas ją ta dilema, ibo nėr ji visai super šalta, bet per švari softui, kažkaip taip.
A dėl rudenių 12 tipų aš laikausi tokios nuomonės: jai plaukuose ar kur kitur yra pilkumas, nesvarbu kiek ten oda/plaukai tamsūs - softas, ibo deepai labai tokie ryškūs (nepamirškim kad jiems artima paletė BSp), ne tik gilūs, jai artimi žiemai, ir pilkumos pas juos nėr. Beja man visai nieko jie su juoda, mano pastebėjimu, jų plaukai kaip tik įgauną spalvą prie juodos, nes kitu atveju atrodo kaip juodi, o šalia juodos matosi kad šilti tamsūs kaštoniniai. O kad paletė skirta šviesiems softams, tai tokia gal ir problemėlė gaunas. Reikia bent 16-likos tipų rudeniui (BFAS tai dvigubai daugiau šiltų tipažu išvis turi). Aš tokių ne deepinių, ne softinių neutralių rudenių šalia irgi nemažai turiu, kai įdega , tai tikrai deep paletė labiau tinkama, o va viduržiemį jau nebetempia daugelio DA paletės spalvų. Bet ta išblukus SA paletė ... avižinė košė ne jiems.