Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

Sveikos aš čia naujokė užsiregistravau nes idomu papliotkint tokia tema: draugaujam su mylimuoju jau 2 metai 2 mėnesiai iš kurių gyvenam 1.5 kartu. Pradžioj santykiu tokiu minčių nekildavo nebent pasvajodavau "kaip čia bus.." o nuo vasaros užduodu sau klausimą kada gi pasipirš gi ne jaunyn einam biggrin.gif (abiems 26 metai) Todėl natūralu kad jo užklausiau labai gražiai ar norėsi vestuvių ir ar žadi man pasipiršt. Į ką jis man atsakė "taip aš tau pasipiršiu aišku tu tik sutik" biggrin.gif Ir nuo to pokalbio praėjus kokie pusė metu nesulaukus jokiu ženklų vėl gi užsimenu sako taip aišku pasipiršt vis planuoju tau.Klausimas mano toks ką galvoti kai draugas taip elgiasi sako viena daro kita.. Juk ne metus planuot piršlybas. Man dėl to dažnai kyla nepasitenkinimas bet gi žmogui nepasakysi vėl "kad nėra man nuotaikos nes tu kvailys nesiperši man biggrin.gif Pati viską puikiai suprantu kad spaust negalima vyro ir bla bla bla.. bet dabar mane ši mintis tarsi apsėdus , aš dabar gaunuosi sugyventinė kuria tikrai nenoriu ilgiau būti. Jausmas kad santykiai stovi vietoje o jau ir vaiku norisi o juos noriu santuokoje gimdyt. Periodiškai pakalbam kokiu vestuviu norim ir kada bet tuo ir baigiasi. Tai vat mergaitės ką čia man galvot, patarkit žinovės smile.gif
Atsakyti
Sveika. Esu tokios nuomones, kad jei pora susitikineja/gyvena kartu iki triju metu reiktu ir santykiu statusa apibrezti. Nekalbu apie tuos, kuriems tinka gyventi kartu, be vestuviu ceremonijos. biggrin.gif
Vaikinas, turetu atsizvelgti i merginos norus. Jei, jis zino, kad merginos netenkina sugyventines statusas. Bet, tai reikia kalbeti apie tai, o ne uzsiminti viena karta per puse metu: Ar pasipirsi man? Koks klausimas, toks ir atsakymas.
Reikia kalbeti aiskiai ir suprantamai. Nereikia prasineti pirslybu. Jei, vaikinas nesusipranta pats, arba delsia neiasku ko(mums neaisku, jiems viskas aisku), reikia kalbeti atvirai, kad norit buti jo zmona. Kad jauciates blogai neapibreztuose santykiuose. Kitokiu atveju, Jus perziuresit savo prioritetus, galbut ne jo naudai.
As, pav. kalbeciau apie vestuves. Kada planuojam? Kada nesam pareiskimus? Kokios priezastys, jei bus atideliojama, artimesniam ar tolimesniam penkmeciu. Ir daryciau isvada. biggrin.gif
Atsakyti
Niekada nesupratau, kaip galima miegoti vienoje lovoje, gyventi po vienu stogu, valgyti iš tų pačių lėkščių, manyti, jog myli vienas kitą ir bijoti pasikalbėti.
Paimkit ir paklauskit, ką ji mano apie vestuvių planus, kada jam atrodo būtų patogu, kada vaikams bus pasirengęs. taip pat, kaip klaustumėte bet ko kito, kas susiję su bendru gyvenimu.
Jis gal nesupranta tų jūsų neaiškių, mistinių užuominėlių kas pusmetį? g.gif
Atsakyti
Aš ne visai pilnai išsireiškiau sutinku su abejom, ir buvo ne per seniausiai kalba apie vestuves sakėm planuosim nuo kovo bet esmė jei vaikinas žino kad man svarbu kad jis pasipirštų kad galetume pradėti planuoti vestuves ir vistiek to nepadaro.vat ir galvoju kodėl jis žinodamas ir pagal jį norėdamas praleisti gyvenimą kartu vis delsia verysad.gif dėl pokalbiu tokiu "kada nešam pareiškimus" tai vat ir noriu kad viskas vyktu savo eile išpradžiu piršlybos tada jau sprendžiam kada nešt pareiškimus ..
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 22, 14:36)
Aš ne visai pilnai išsireiškiau sutinku su abejom, ir buvo ne per seniausiai kalba apie vestuves sakėm planuosim nuo kovo bet esmė jei vaikinas žino kad man svarbu kad jis pasipirštų kad galetume pradėti planuoti vestuves ir vistiek to nepadaro.vat ir galvoju kodėl jis žinodamas ir pagal jį norėdamas praleisti gyvenimą kartu vis delsia  verysad.gif dėl pokalbiu tokiu "kada nešam pareiškimus" tai vat ir noriu kad viskas vyktu savo eile išpradžiu piršlybos tada jau sprendžiam kada nešt pareiškimus ..

Įtariu, kad jis baisu neromantikas, nemokantis planuoti staigmenų, nelabai pataikantis su dovanomis? Jei taip, tai akivaizdu kodėl nesiperša. Nekankink jo, nes liksi baisiai nuvilta piršlybomis. Pasipirš kada teliką žiūrėdamas biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal jis pats dar nera pasirenges vedyboms, ar nera tikras del jusu santykiu. Gal daznai pykstates?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 22, 15:55)
Įtariu, kad jis baisu neromantikas, nemokantis planuoti staigmenų, nelabai pataikantis su dovanomis? Jei taip, tai akivaizdu kodėl nesiperša. Nekankink jo, nes liksi baisiai nuvilta piršlybomis. Pasipirš kada teliką žiūrėdamas biggrin.gif

kaip pirštu į akį o tai ku daryt? biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Man primena mano brolį: draugė 2 metus laukė iki pasipirš jis, o jis buvo garantavęs, kad tai bus kai bus laikas. Sulaukė, gavu brangų žiedą ir vestuvės bus kokių ji visuomet norėjo wub.gif
Atsakyti
LE MURKA na pasipykstam karts nuo karto nei daug nei mažai, o dėl tikrumo tai man sako tikras o ką galvoja nežinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 22, 16:07)
Man primena mano brolį: draugė 2 metus laukė iki pasipirš jis, o jis buvo garantavęs, kad tai bus kai bus laikas. Sulaukė, gavu brangų žiedą ir vestuvės bus kokių ji visuomet norėjo  wub.gif

oh kaip fainai wub.gif kad tik taip ir butų rolleyes.gif tik vat ir idomu kada čia tas laikas ateina? kai su pinigeliais problemų nėra ir jis jau yra tikras g.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 22, 15:06)
kaip pirštu į akį o tai ku daryt? biggrin.gif  blink.gif

Vietoje to piršlybų žiedelio, išlėkt į kokią kelionę pasilepinti ar pan. ir ten gražiai, atsipalaidavus, tiesiai šviesiai be jokių užuolankų paklausti ar jis jau norėtų nunešti pareiškimus? flirt.gif angel.gif
Iš jo atsakymo bus labai aišku. Jei susimėtys, trypčios, tai dar nenori, o jei nori, tai taip ir pasakys, kad galim nešti artimiausiu metu, kai laiko bus ar pan.
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 22, 16:06)
kaip pirštu į akį o tai ku daryt? biggrin.gif  blink.gif

Nieko.
Šeimoje abu turi taikytis vienas prie kito, ne tik vyras prie moters. Jei jau planuojate su juo nugyventi visą likusį gyvenimą, turite susitaikyti, kad jis - ne romantikas, kad jam tokie dalykai, kaip rožių žiedlapiai, priklaupimai ant kelių ir danguje išrašytas jūsų vardas - nesvarbūs. Kam "laužyti" žmogų daryti tai, ko jis nenori, kas jam nemiela?
Pasiūlykit, pvz., nunešti tokią ir tokią dieną pareiškimus ir tuo pačiu vakare atžymėti tą progą - pavakarieniauti kokioje labai gražioje, jūsų mėgstamoje vietoje. Bus kompromisas smile.gif aišku, čia tik vienas variantas, bet tokių kompromisinių galima prigalvoti daug.
Atsakyti
Kad nereik man tu rožių žiedlapių ir meilės dainų po langais bet norisi kad jis savo iniciatyva žiedą iteiktų man tas tikrai svarbu o tada jau planuot. idomiausia dėl ko ir noriu išgirst pamastymus kodėl sakydamas jog va tuoj tuoj jau pasipirš o kaip nėra taip nėra.. Kai užklausiu tai sako kad dėl to jog mes visada kartu a lia neturi kada nu bet aš sakau kai yra noras atsiras galimybė schmoll.gif
Atsakyti