QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 11:44)
Jei siūlytų vestuves tame nieko blogo nematau

;bet tesiog galvoju vyras žinantis kad jo moteriai bus malonu jei ji gaus nuo jo meilės įrodymą dar iki vestuvių gražiai pasielgtų taip padaręs
nes šeip pastaruoju metu aplink daug pavyzdžiu kai moteris užveda kalbą ir taip gaunasi vyriškį prie altoriaus nusiveda

nieko blogo, kam ko reikia.
O tradicija gal atkeliavus iš JAV bet pripažinkim kad ji graži
Kiek jaunystėj tų progų kodėl turėčiau atsisakyt dar vienos gražios meilės šventės

Juk svarbu gyvenime tiek forma tiek turinys
Aš jo vietoj Jums nesipirščiau. Nu bet aš - ne jis, tai belieka tikėtis, kad jis kitaip mąsto
O tai, ką darot Jūs - ne tas pats?

Jūs išreiškėt norą gauti žiedą, ar ne? Ir dabar trypčiojat ir laukiat, kada gi tas liurbis susikaups ir padarys taip, kaip Jūs pageidaugat

Tipo jei išsiprašau sužadėtuvių, tai reiškia, kad vestuvių jis pats nori ir jau tada ne aš jį prie altoriaus nusivedžiau?

C'mon
Čia jau asmeninio požiūrio reikalas. Man ši tradicija - absurdiška ir nieko gražaus aš tame nematau, jei tai neina iš vidinio poreikio, o daroma, nes nebesinori žiūrėt į surukusią moterį eilinę valentino dieną

Jei tai eina iš vidinio poreikio - valio, gražu. Bet mes ne amerikiečiai ir mūsų kultūra, mentalitetas, auklėjimas, požiūris yra kitoks. Nei geresnis, nei blogesnis, tiesiog kitoks. Retas kuris mūsų yra viešai ekspresyviai reiškiantis savo jausmus, todėl toks prievartavimas "viešai" išsidarkyt yra ne kas kita, bet prievarta. Vardan kaprizo, nes filmuose tai gražiai atrodo.
Taip ir sakykit, kad ne vestuvių Jums reikia, o dar vienos gražios šventės. Forma neturi užgožti turinio. O forma be turinio apskritai bevertė...