Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

QUOTE(himberry @ 2015 01 22, 18:48)
Kodėl gi negavus "lishno" žiedelio biggrin.gif
o jei rimtai noriu abiejų etapų ,viskas paeiliui, kaip ir minėjau

O jeigu siūlytų vestuves (eilinio pokalbio metu), bet be piršlybų? Nereiktų nieko? mastau.gif

P.S.: Mano subjektyvia nuomone yra labai daug žmonių (aš pati tame tarpe), kurie laiko tą "klaupkis ant kelių, pageidautina kuo viešesnėj vietoj, kad galėčiau gražiai apsižliumbus pasakyti tai, apie ką jau n kartų kalbėta doh.gif " tradiciją bereikalingu absurdu, todėl vertimas kitą elgtis taip, kaip jam visai nesinori, verčia susimąstyti, ko iš tiesų žmogus gyvenime nori - formos, ar turinio ir ar verta į tai veltis. Nu bet čia man taip, gal ten vyriškis tas ir kitaip mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 00:17)
Kažkada kalbėjom kad piršlybų tik nesujungtu su kitą šventę  smile.gif  na tokia kaip Kalėdos ar gimtadienis smile.gif  o per Valentiną kadangi skaitosi meilės šventė  tai aišku visko gali buti bet kažkodėl abejoju po tiek laukimo atrodo tas niekada neivyks biggrin.gif

Kaip Jus sureiksminat tas pirslybas. Reik ziureti i turini, kaip Hmmm... sako. Beje, isiklausykit i jos patarimus. Labai protingi ir vertingi.

Hmmm... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 01 23, 11:18)
Kaip Jus sureiksminat tas pirslybas. Reik ziureti i turini, kaip Hmmm... sako. Beje, isiklausykit i jos patarimus. Labai protingi ir vertingi.

Hmmm...  wub.gif

Ačiū 4u.gif

Šiaip gyvenimas labai smarkiai palengvėja ir pagražėja, o absoliuti dauguma dirbtinai sukurtų problemų išnyksta, kai nustoji ieškoti "teisingos" formos ir pradedi žiūrėti į turinį. To minusas - labai aiškiai pasimato tikrosios problemos, kurias neretai sunkiau spręst, nes jos dažnai verčia pasižiūrėt į veidrodį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 23 sausio 2015 - 10:24
QUOTE(Hmmm... @ 2015 01 23, 10:23)
O jeigu siūlytų vestuves (eilinio pokalbio metu), bet be piršlybų? Nereiktų nieko? mastau.gif

P.S.: Mano subjektyvia nuomone yra labai daug žmonių (aš pati tame tarpe), kurie laiko tą "klaupkis ant kelių, pageidautina kuo viešesnėj vietoj, kad galėčiau gražiai apsižliumbus pasakyti tai, apie ką jau n kartų kalbėta doh.gif " tradiciją bereikalingu absurdu, todėl vertimas kitą elgtis taip, kaip jam visai nesinori, verčia susimąstyti, ko iš tiesų žmogus gyvenime nori - formos, ar turinio ir ar verta į tai veltis. Nu bet čia man taip, gal ten vyriškis tas ir kitaip mano smile.gif

Jei siūlytų vestuves tame nieko blogo nematau smile.gif;bet tesiog galvoju vyras žinantis kad jo moteriai bus malonu jei ji gaus nuo jo meilės įrodymą dar iki vestuvių gražiai pasielgtų taip padaręs wub.gif nes šeip pastaruoju metu aplink daug pavyzdžiu kai moteris užveda kalbą ir taip gaunasi vyriškį prie altoriaus nusiveda smile.gif nieko blogo, kam ko reikia. O tradicija gal atkeliavus iš JAV bet pripažinkim kad ji graži smile.gif Kiek jaunystėj tų progų kodėl turėčiau atsisakyt dar vienos gražios meilės šventės wub.gif Juk svarbu gyvenime tiek forma tiek turinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 11:44)
Jei siūlytų vestuves tame nieko blogo nematau smile.gif;bet tesiog galvoju vyras žinantis kad jo moteriai bus malonu jei ji gaus nuo jo meilės įrodymą dar iki vestuvių gražiai pasielgtų taip padaręs wub.gif 

nes šeip pastaruoju metu aplink daug pavyzdžiu kai moteris užveda kalbą ir taip gaunasi vyriškį prie altoriaus nusiveda smile.gif nieko blogo, kam ko reikia.

O tradicija gal atkeliavus iš JAV bet pripažinkim kad ji graži smile.gif

Kiek jaunystėj tų progų kodėl turėčiau atsisakyt dar vienos gražios meilės šventės wub.gif Juk svarbu gyvenime tiek forma tiek turinys smile.gif

Aš jo vietoj Jums nesipirščiau. Nu bet aš - ne jis, tai belieka tikėtis, kad jis kitaip mąsto smile.gif

O tai, ką darot Jūs - ne tas pats? biggrin.gif Jūs išreiškėt norą gauti žiedą, ar ne? Ir dabar trypčiojat ir laukiat, kada gi tas liurbis susikaups ir padarys taip, kaip Jūs pageidaugat biggrin.gif Tipo jei išsiprašau sužadėtuvių, tai reiškia, kad vestuvių jis pats nori ir jau tada ne aš jį prie altoriaus nusivedžiau? rolleyes.gif C'mon biggrin.gif

Čia jau asmeninio požiūrio reikalas. Man ši tradicija - absurdiška ir nieko gražaus aš tame nematau, jei tai neina iš vidinio poreikio, o daroma, nes nebesinori žiūrėt į surukusią moterį eilinę valentino dieną smile.gif Jei tai eina iš vidinio poreikio - valio, gražu. Bet mes ne amerikiečiai ir mūsų kultūra, mentalitetas, auklėjimas, požiūris yra kitoks. Nei geresnis, nei blogesnis, tiesiog kitoks. Retas kuris mūsų yra viešai ekspresyviai reiškiantis savo jausmus, todėl toks prievartavimas "viešai" išsidarkyt yra ne kas kita, bet prievarta. Vardan kaprizo, nes filmuose tai gražiai atrodo.

Taip ir sakykit, kad ne vestuvių Jums reikia, o dar vienos gražios šventės. Forma neturi užgožti turinio. O forma be turinio apskritai bevertė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 23 sausio 2015 - 10:56
Gali būti paprasčiausia baimė nupirkti netinkamą žiedą. Tarkime, jei turimas koks nors moters žiedas idealiai netinka nei ant vieno vyro piršto, kad nulėktų į parduotuvę ir primatuotų ant savęs, tai dažnam vyrukui čia prasideda kančia. Tada jau reikia kitų žmonių pagalbos: tos moters/merginos sesers, mamos, draugės ar pan. Tai turi būti su jomis gero santykiai, o vyrukas tikrai labai labai trokšti padaryti tą siurprizą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 23, 11:58)
Gali būti paprasčiausia baimė nupirkti netinkamą žiedą. Tarkime, jei turimas koks nors moters žiedas idealiai netinka nei ant vieno vyro piršto, kad nulėktų į parduotuvę ir primatuotų ant savęs, tai dažnam vyrukui čia prasideda kančia. Tada jau reikia kitų žmonių pagalbos: tos moters/merginos sesers, mamos, draugės ar pan. Tai turi būti su jomis gero santykiai, o vyrukas tikrai labai labai trokšti padaryti tą siurprizą.

Labai labai trokšti tikrai pirmiausiai turi.. Mano atveju net dydį žinau jog žino smile.gif Tj beliko tik trokšti ..
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2015 01 23, 11:53)
Aš jo vietoj Jums nesipirščiau. Nu bet aš - ne jis, tai belieka tikėtis, kad jis kitaip mąsto smile.gif

O tai, ką darot Jūs - ne tas pats? biggrin.gif Jūs išreiškėt norą gauti žiedą, ar ne? Ir dabar trypčiojat ir laukiat, kada gi tas liurbis susikaups ir padarys taip, kaip Jūs pageidaugat biggrin.gif Tipo jei išsiprašau sužadėtuvių, tai reiškia, kad vestuvių jis pats nori ir jau tada ne aš jį prie altoriaus nusivedžiau?  rolleyes.gif C'mon biggrin.gif

Čia jau asmeninio požiūrio reikalas. Man ši tradicija - absurdiška ir nieko gražaus aš tame nematau, jei tai neina iš vidinio poreikio, o daroma, nes nebesinori žiūrėt į surukusią moterį eilinę valentino dieną smile.gif Jei tai eina iš vidinio poreikio - valio, gražu. Bet mes  ne amerikiečiai ir mūsų kultūra, mentalitetas, auklėjimas, požiūris yra kitoks. Nei geresnis, nei blogesnis, tiesiog kitoks. Retas kuris mūsų yra viešai ekspresyviai reiškiantis savo jausmus, todėl toks prievartavimas "viešai" išsidarkyt yra ne kas kita, bet prievarta. Vardan kaprizo, nes filmuose tai gražiai atrodo.

Taip ir sakykit, kad ne vestuvių Jums reikia, o dar vienos gražios šventės. Forma neturi užgožti turinio. O forma be turinio apskritai bevertė...

Kaip ir neišprašinėjau o užsimyniau kad visai norėčiau ir antra pusė patikino kad tas įvyks smile.gif Nemanau jog geriau aš savyje užsidarius galvočiau koks jis negeras kad nesusipranta man pasipiršt kaip daro daugelis. Kaip ir sakiau kam kas patinka - kas sutaręs eina ir susirašo, kas nori kad pasipirštų ir tada planuoja vestuves. Aišku visada yra daug KITU variantu bet norisi taip kaip norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 10:44)
Jei siūlytų vestuves tame nieko blogo nematau smile.gif;bet tesiog galvoju vyras žinantis kad jo moteriai bus malonu jei ji gaus nuo jo meilės įrodymą dar iki vestuvių gražiai pasielgtų taip padaręs wub.gif  nes šeip pastaruoju metu aplink daug pavyzdžiu kai moteris užveda kalbą ir taip gaunasi vyriškį prie altoriaus nusiveda smile.gif nieko blogo, kam ko reikia. O tradicija gal atkeliavus iš JAV bet pripažinkim kad ji graži smile.gif Kiek jaunystėj tų progų kodėl turėčiau atsisakyt dar vienos gražios meilės šventės wub.gif Juk svarbu gyvenime tiek forma tiek turinys smile.gif

Is sono skaitant Jus nieko nesiskyriat nuo tu kitu aplinkiniu pavyzdziu, kur moteris vyra prie altoriaus nusitempia. Tik Jus ne su altorium ta darot, o su pirslybom. Pati jau ne viena karta klausiat kada jis pasipirs. Jums ziedelis svarbu, tos tradicijos, atkeliavusios is Amerikos, o jam gal visai tos pirslybos nesvarbu. Jei zmogus nenori pirstis, o nori vesti Jus - tai kam problemos ieskot. Ar Jus tikrai visada darote tai, kas jam svarbu. Gal ir kada kazka uzmirstate ar nenorite daryti todel, kad tai Jums nepriimtina? Taip ir su to pirslybom g.gif .
Jei jau zyzete apie pirslybas ir ne viena karta, tai greit Valentino diena, gal ir padovanos ta isvajota ziedeli ir paklupes rankos prasydamas. Jei ne - tai pasakykit konkreciai kad Jusu netenkina sugyventines statusas ir kad planuojam vestuves.
Siaip dar jauna esat, gyvenime svarbu gyvenimo kokybe su mylimu zmogum 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 23, 11:58)

drinks_cheers.gif Nors sykį su Monteverte sutinku beveik šimtu procentų, tik tiek, kad žiedą dažmiausia galima pasididinti/susimažinti. Manau, didesnė problema išrinkti nuotakai patinkantį žiedą, nes pirkinys visgi ne centus kainuoja. Kas iš to, jei Jūs, autore, gausite laaabai brangų žiedelį, kuris Jums visai nepatiks? Būsimi bendri (jei dar negyvenate kartu) pinigai bus išmesti kaip į balą, ir džiaugsmo nebus jokio.

Jeigu jau taip žiedelio norisi, geriau eikit kartu rinktis.

PS. Temos autore, per daug nesižavėkite tuo, ką matote filmuose ar skaitote blizgiuose žurnaluose. Visų pirma, filmuose nerodo, ar žiedelį gavusi būsima nuotaka jį iš viso kada nors dėvi, o, antra, "selebritėms" dovanojami žiedai, apie kuriuos rašo blizgūs žurnalai, paprastai būna nepaprastai brangūs, ir juos, jeigu nepatinka, visada bus galima parduoti už didesnę kainą (žinoma, jei per tą laiką "selebritė" nepraras populiarumo). Taip kad, jei taip žiedelio norisi, geriau eikite rinktis kartu, o ne laukite "siurprizo"
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 01 23, 12:42)
Is sono skaitant Jus nieko nesiskyriat nuo tu kitu aplinkiniu pavyzdziu, kur moteris vyra prie altoriaus nusitempia. Tik Jus ne su altorium ta darot, o su pirslybom. Pati jau ne viena karta klausiat kada jis pasipirs. Jums ziedelis svarbu, tos tradicijos, atkeliavusios is Amerikos, o jam gal visai tos pirslybos nesvarbu. Jei zmogus nenori pirstis, o nori vesti Jus - tai kam problemos ieskot.  Ar Jus tikrai visada darote tai, kas jam svarbu. Gal ir kada kazka uzmirstate ar nenorite daryti todel, kad tai Jums nepriimtina? Taip ir su to pirslybom g.gif .
Jei jau zyzete apie pirslybas ir ne viena karta, tai greit Valentino diena, gal ir padovanos ta isvajota ziedeli ir paklupes rankos prasydamas. Jei ne - tai  pasakykit konkreciai kad Jusu netenkina sugyventines statusas ir kad planuojam vestuves.
Siaip dar jauna esat, gyvenime svarbu gyvenimo kokybe su mylimu zmogum 4u.gif .

Bet žmogus moka kalbėt ir galėtų pasakyt "ai žinai gal be tų seilių apseisim einam tiesiai prie reikalo " bet to nebuvo .. taip ir gaunasi kad pagal tą žmogų piršlybos bus tai vat ir laukiu smile.gif pritariu 200% kad svarbiausia gyvenimo kokybė su mylimu ir mylinčiu vyru wub.gif klausimas tame kiek laukti pažadėto žiedelio ar jau spjauti į tą reikalą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2015 01 23, 12:46)
drinks_cheers.gif Nors sykį su Monteverte sutinku beveik šimtu procentų, tik tiek, kad žiedą dažmiausia galima pasididinti/susimažinti. Manau, didesnė problema išrinkti nuotakai patinkantį žiedą, nes pirkinys visgi ne centus kainuoja. Kas iš to, jei Jūs, autore, gausite laaabai brangų žiedelį, kuris Jums visai nepatiks? Būsimi bendri (jei dar negyvenate kartu) pinigai bus išmesti kaip į balą, ir džiaugsmo nebus jokio.

Jeigu jau taip žiedelio norisi, geriau eikit kartu rinktis.

PS. Temos autore, per daug nesižavėkite tuo, ką matote filmuose ar skaitote blizgiuose žurnaluose. Visų pirma, filmuose nerodo, ar žiedelį gavusi būsima nuotaka jį iš viso kada nors dėvi, o, antra, "selebritėms" dovanojami žiedai, apie kuriuos rašo blizgūs žurnalai, paprastai būna nepaprastai brangūs, ir juos, jeigu nepatinka, visada bus galima parduoti už didesnę kainą (žinoma, jei per tą laiką "selebritė" nepraras populiarumo). Taip kad, jei taip žiedelio norisi, geriau eikite rinktis kartu, o ne laukite "siurprizo"

Nereikia man tūkstančius kainuojančio tesiog norisi kad žmogus ji pateiktų pats išrinkęs savo nuožiūra smile.gif Yra klausinėjęs kokio aukso labiau patinka ir kokio modelio reiškia domėjosi bet kaip laukiu taip laukiu ☺ o dėl to kad pačiai išsirinkt draugas prie progos sakė "isivaizduoji, pardavėja sakė buna kartu ateję išsirenka, kokia nesamonė juk turi buti staigmena " tai jam supratau kad tas netrukdo taipogi dėl to ir mintis kodėl delsia 😊
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 11:49)
Bet žmogus moka kalbėt ir galėtų pasakyt "ai žinai gal be tų seilių apseisim einam tiesiai prie reikalo " bet to nebuvo .. taip ir gaunasi kad pagal tą žmogų piršlybos bus tai vat ir laukiu  smile.gif  pritariu 200%  kad svarbiausia gyvenimo kokybė su mylimu ir mylinčiu vyru wub.gif  klausimas tame kiek laukti pažadėto žiedelio ar jau spjauti į tą reikalą biggrin.gif

tAI pati sau nusistatyk termina, kiek dar lauksi. ir palauk tiek. po to nesupakus pasakyk, kad netenkina sugyventines statusas ir iseini gyvent atskirai, kol jis apsispres.

siaip man irgi atrodo, kad per daug sureiksmini tu tuos ziedus, pirslybas. ne visi vyrai tai daro, planuoja. kiti tiesiog spontaniskai bet kuriuo momentu pasiulo zenytis ir viskas. o tu vat zmogu jau is anksto i kazkokius remus kisi, verti ji planuoti, gal jau seniai butu pasipirses paprastai be ziedu ir romantiku, jei nebutum tu jam isdescius to ziedo reiksmes sau. o dabar jis priverstas kazkaip dirbtinai planuot.
as manau, kad noras vesti turi zmogui is sirdies ateit, ir jis turi nuosirdziai, taip kaip nori pats pasipirst. mb pasipirso is vis masinoj vaziuodamas, kai as vairavau, o jis salia sedejo, ir dar po gero baliaus biggrin.gif . bet taip nuosirdziai zmogus, pasake viska, kaip myli mane, kaip nori su manim nugyvent gyvenima, kaip nori, kad as jo zmona buciau. ir nepasigedau as nei to ziedo nei dirbtines pompastikos.
Papildyta:
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 11:55)
Yra klausinėjęs kokio aukso labiau patinka ir kokio modelio reiškia domėjosi bet kaip laukiu taip laukiu ☺ o dėl to kad pačiai išsirinkt draugas prie progos sakė "isivaizduoji, pardavėja sakė buna kartu ateję išsirenka, kokia nesamonė juk turi buti staigmena " tai jam supratau kad tas netrukdo taipogi dėl to ir mintis kodėl delsia 😊

kiek laiko praejo po jusu sito pokalbio?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 23, 13:02)
tAI pati sau nusistatyk termina, kiek dar lauksi. ir palauk tiek. po to nesupakus pasakyk, kad netenkina sugyventines statusas ir iseini gyvent atskirai, kol jis apsispres.

siaip man irgi atrodo, kad per daug sureiksmini tu tuos ziedus, pirslybas. ne visi vyrai tai daro, planuoja. kiti tiesiog spontaniskai bet kuriuo momentu pasiulo zenytis ir viskas. o tu vat zmogu jau is anksto i kazkokius remus kisi, verti ji planuoti, gal jau seniai butu pasipirses paprastai be ziedu ir romantiku, jei nebutum tu jam isdescius to ziedo reiksmes sau. o dabar jis priverstas kazkaip dirbtinai planuot.
as manau, kad noras vesti turi zmogui is sirdies ateit, ir jis turi nuosirdziai, taip kaip nori pats pasipirst. mb pasipirso is vis masinoj vaziuodamas, kai as vairavau, o jis salia sedejo, ir dar po gero baliaus  biggrin.gif . bet taip nuosirdziai zmogus, pasake viska, kaip myli mane, kaip nori su manim nugyvent gyvenima, kaip nori, kad as jo zmona buciau. ir nepasigedau as nei to ziedo nei dirbtines pompastikos.
Papildyta:

kiek laiko praejo po jusu sito pokalbio?

Apie 2 mėn. Ar aš tokia nekantri? smile.gif
Atsakyti