Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

[b]Jolancike,[\b] turiu as Clarisonic Smart - pirkau butent Uplift rinkinuka (dar lyg yra kitokiu, na bent vienas, kur ir kuno sepetelis ieina), bet dezute ismetus (foto tik is priekio turiu jos). Siaip gal online kazka rasys del pagaminimo salies, nes as net neziurejau savo. Bet lyg L’oreal grupe nupirkus Clarisonic ir lyg gamyba zadejo perkelt ar dalinai perkelt kitur.

 

Na o pirkau si modeli, nes norejau pudros (foundation brush head) ir masazine galvutes isbandyt. Dar turiu kuno galvute. Tiesa sakant, tai pritingiu kasdien naudot, o ypac po 2 kartus (cia masazine galvute omeny turiu). Dazniausiai kelis kartus per savaite panaudoju tik, bet vistiek patinka. Ir priemones masazinei galvutei geriau, kad is ilgiau besigerianciu butu, tai tada aparatas per oda slenka ir jos netampo. Mano priemones dauguma greitai geriasi, tai pora kartu perbraukus jau lieka per sausa masazavimui, tai turbut ir del to retokai naudoju. Turiu rankini metalino aparaciuka masazavimui veido, tai jis man tinkamas ir su turimom priemonem, nes jis sukasi ratu, o Clarisonic galvute juda, bet ja tempt ofos pavirsium reikia.

 

Kaip prausimosi aparata irgi keliskart per savaite tik naudoju, bet as dar Foreo turiu, tai ir ji kelis kartus. Na ir dar turiu tokius silikoninius padelius, tai kai tingiu aparaciukus jungt ar noriu greiciau, tai su jais prausiuosiu. Man labai patiko Clarisonic pudros galvute. Visokiu atsiliepimu skaiciau del serimosi, bet man vienas kitas plaukelis tik iskrites. Sitaip pudra tepu Beautyblender, nepatinka sepeteliais ar pirstais, bet su Clarisonic smagiai dengiasi. Pudros maziau reikia nei kempinele dengiant, bet vistiek padengus greitai pratapsnoju dar kempinele. Na ir labiausiai turbut patinka konturui - labai geeitai ir graziai issklaido. Kremino kontura tik su Clarisonic naudoju.

 

O kuno sepetelio nekartociau - toks nereikalingas dalykas man. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 04 sausio 2018 - 22:57
QUOTE(Ms.Blonde @ 2018 01 04, 23:54)

<p>O kuno sepetelio nekartociau - toks nereikalingas dalykas man. </p>


Kūno ir man nereikalingas pasirodė, porą kart naudojus esu. Veidą irgi porą tris kart savaitėj prausiu su Clarisonic. Labai aš to masažinio antgalio norėjau.. Et, gaila, kad tik su nauju bodžiu jis veikia... Iš kur pirkot?
Atsakyti

Turiu MIA2, kiek mačiau galima antgalį kreminiai pudrai ir ant jo dėti jau dabar, tai galvoju pabandyti,

Man labai patinka, oda švaresnė, skaistesnė tapo. Tikrai pirkčiau dar kartą. Ir pastebėjau, kad seniau daugiau priemonių makiažo valymui sunaudodavau, tai realiai kaip ir išeina, jog pataupau, tik pradinė investicija didelė

Atsakyti

Jindi, pirkau Sephoroj. Is pradziu Mia 2 nusipirkau ir dar masazine galvute. Na is tikro Clarisonic laabai seniai bandzius buvau (nepatiko tada), bet norejau duot antra sansa. Tai aisku nebezinojau kas kaip dabar ir tik namie pamaciau, kad masazine galvute tik Smart tinka. O noras isbandyt ja buvo stiprus, tai grazinau Mia 2 ir Smart pirkau. Vien del masazines galvutes ir dar pamasciau, kad gal kokia nauja isleis. 

Jei del prausimosi tik, tai Mia pilnai uztenka. Turbut pora menesiu Smart turiu ir realiai tenaudoju leciausia prausimasi, neilginu/negreitinu jo, masazinei ir pudros galvutems irgi naudoju koks ten automatiskai nustatymas buna. 

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2018 01 05, 15:15)
<p><strong>Jindi</strong>, pirkau Sephoroj. Is pradziu Mia 2 nusipirkau ir dar masazine galvute. Na is tikro Clarisonic laabai seniai bandzius buvau (nepatiko tada), bet norejau duot antra sansa. Tai aisku nebezinojau kas kaip dabar ir tik namie pamaciau, kad masazine galvute tik Smart tinka. O noras isbandyt ja buvo stiprus, tai grazinau Mia 2 ir Smart pirkau. Vien del masazines galvutes ir dar pamasciau, kad gal kokia nauja isleis. </p><p></p><p>Jei del prausimosi tik, tai Mia pilnai uztenka. Turbut pora menesiu Smart turiu ir realiai tenaudoju leciausia prausimasi, neilginu/negreitinu jo, masazinei ir pudros galvutems irgi naudoju koks ten automatiskai nustatymas buna. </p>


Taip, Clarisonic labai geras prausimui, bet labai labai sudomino ta masažinė galvutė. Aš jau daug metų juo naudojuos, mano tas PLUS modelis, tai šie nauji antgaliai netiks. O gaila. Manau tikrai naudokit tą lift funkciją, ir dar parašykit po kelių mėn koks efektas smile.gif
Atsakyti

Naudoju as ta masazine galvute, bet kaip sakiau, tai nepastoviai, nes tiesiog per lengvos mano priemones. Tai nemanau, kad kazka rimciau pamatysiu ir po keliu menesiu. O kad efektas kazkoks matytusi man rodos 2 kartus pr diena rekomenduoja ja naudot. Bet mano priemones neturi tiek slydimo ir per greit susigeria (neismasazuoju viso uzdeto laiko). Manau gal kas riebesnius kremus naudoja ar aliejines priemones, tai gerai butu, nes su lengvesnem man tiesiog tamposi oda, o ne masazuojasi. 

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2018 01 05, 19:50)
<p>Naudoju as ta masazine galvute, bet kaip sakiau, tai nepastoviai, nes tiesiog per lengvos mano priemones.

O tai aliejuku kokiu patept ir pamasažuot nenorit? Matyt Jums dar nėr reikalo tam liftingui smile.gif Pradėtų veidas dribt žemyn, nesvarstytumėt, darytumėt su aliejais ar bet kuo kad tik sulaikyt biggrin.gif Džiaukitės kol galit. 4u.gif
Atsakyti

Nemegstu alieju ir aliejaus pagrindo priemoniu ant veido, tai ne iseitis. Na riebesni krema kai tepu ar kai visa rutina greiciau susluoksniuoju ir ilgiau geriasi, tai galiu su aparatu pazaist. Bet dazniau imuosi to rankinio irankio, nes jis ir per sausa oda netempdamas vaziuoja. 

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2018 01 06, 16:51)
<p>Nemegstu alieju ir aliejaus pagrindo priemoniu ant veido, tai ne iseitis. Na riebesni krema kai tepu ar kai visa rutina greiciau susluoksniuoju ir ilgiau geriasi, tai galiu su aparatu pazaist. Bet dazniau imuosi to rankinio irankio, nes jis ir per sausa oda netempdamas vaziuoja. </p>


Bet ar klystu, man atrodo, kad rankinio ir Clarisonic aparato pats masdažavimo principas skiriasi?
Atsakyti

Skiriasi, ne vien technika, bet ir greitis. Bet man pliusas, kad netampo odos ir su visais produktais tinka. Na bet kaip ir sakai, matyt nera problemu man, tai ir nesistengiu kazko daug daryt. Pazaidziu kai netingiu ir tiek.

Atsakyti