QUOTE(saniva @ 2015 04 15, 22:21)
Sveikos

Patarkite,kuo geriau puošti jogurtinį tortą: balto šokolado ir grietinėlė kremu, bezė ar tik grietinėle? Draugė nenori cukrinės masės.Ir dar,ar maždaug 18cm tortukui užtektų 4baltymų bezė aptepimui ir papuošimui?Busiu dėkinga už patarimus
cia jau kas jums skaniau

o del puosimo, siandien kaip tik puosiau 18 cm tortuka is 3 L dydzio baltymu, sukau mazas rozytes tai dar liko vaikams pasmaguriauti
Papildyta:
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 04 15, 21:49)
aciu

cia mano pirma pilis, maniau kad sunkiau daryt, bet dabar nieko

man ribojo spalvos, nes reikejo derinti abu tortus, bet va pilies fotograzavimas su "muiline"

kreivi bokstai atrodo nors tu ka

o gi taip nera-issikraipo vaizdas ir viskas...
Papildyta:
QUOTE(simba @ 2015 04 15, 23:22)
Bandžiau gaminti ganašą su baltu šokoladu, norėjau papuošti tortą, bet nieko nesigavo. Dariau viską kaip radau aprašymuose, per naktį šaldytuve laikiau. O kitą dieną kai išplakiau ir bandžiau puošti tortą, tai jis gavosi kažkoks kaip sviestas (net nežinau su kuo palygint), krito gabalais, net kažkoks kaip skystis skyrėsi iš jo. Taigi juo papuošti torto nepavyko.
Ką galėjau daryt blogai? Kokios konsistensijos jis turi gautis? O grietinėlę riebią 35 % reikia imti?
neaisku koki sokolada naudojot, su baltu sokoladu sunkiau dirbti, bijo jis temperaturu.
Papildyta:
QUOTE(Elentari @ 2015 04 15, 23:43)
Ramune.v, griūnanti pilis atrodo puikiai, kruopštus darbas (kaip fotografuojat, taip ir atrodo

. Šiaip tai sunku žiūrėti, perkreipus galvą

), o minionui norėtųsi užapvalintos galvos, dabar ji per plokščia. Mano pirmieji irgi plokštoki gavosi

Kokio jis svorio? Iš kokio diametro torto darėt? Mano tai storuliukas gavosi, ale buvo ten ir toks

Pabijojau svorį viršyti, tai ir nebeaukštinau.
Aciu

tas "plokstumas" priklauso ir nuo fotografavimo kampo

siaip tikrai ne plokscia ji

biskvitas snikerinis tai net nereikejo vargti darant virsu tiesiog kupra palikau. 16 diametro, snikerio norma rodos, sau dariau tai nekreipiau demesio, kepiau ir tepiau aukstoj formoj kur maximoj "bobom" kepti pardavinejo. man ji backom ir tokiem tortam labai tarnauja. Svoris gal apie 2,8-3kg (6 biskvitai). Na maniskis ir kiek pavalges

reiktu dietos
del pilies foto - spec. tokia, daznai tokius tortus taip fotkinu, pirma del to kad neturiu mandro fotiko

ir kepejos turbut zino kad kai kurie tortai labai nefotogeniski, o muilines juos iskraipo. Antra kitokios foto labiau patraukia