Man tokie visciukai primena pigius suvenyrus, tokius atbula ranka pagamintus, su klijų kleckais visur aplink
del to uzkliuvo
bet cia mano bėda
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 04 07, 21:22)
Man tokie visciukai primena pigius suvenyrus, tokius atbula ranka pagamintus, su klijų kleckais visur aplink
del to uzkliuvo
bet cia mano bėda 
hmm... taigi kinu darbas, kaip ir tos pacios fejos ar princeses plastikines, o ju taip visi nori
savo merginai kai gavau tai is 6 tik 2 geros
Jo, tos fėjos tai tikras grooožis
Kokius valgomus paveikslėlius renkatės? Su kuriais mažiausiai rizikos, kad atsiklijuos/susibanguos?
Kokius valgomus paveikslėlius renkatės? Su kuriais mažiausiai rizikos, kad atsiklijuos/susibanguos?
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 04 08, 09:09)
Jo, tos fėjos tai tikras grooožis
bandzius tik vienus, dejau ant pastilazo - viskas ok ir pernakt ir siaip. O ant slap.beze po keliu valandu pasibangavo, bet nezymiai. Tokiu atveju kita syk matyt deciau tiesiai ant sviestinio
Fantastiskas cicpciukas Velykinis
Mano keli...

Mano keli...

Ultika, kokie faini tortukai
Ramune.v, graži žibučių puokštelė.
Fainika, jau tas su apelsinais ar citrinomis koks fainas ir kaip skaniai atrodo, pats gražiausias
tute28, nors idėja nenauja, bet tikriausiai ir nesenstanti, puikus darbas.
SaldiDiena, patiko tortukas su malūnsparniu
Likta, kuklus, gražus, nematytas su lizdeliu.
Mano vaikiuko Titanikas. Jogurtinis tortukas.
Ramune.v, graži žibučių puokštelė.
Fainika, jau tas su apelsinais ar citrinomis koks fainas ir kaip skaniai atrodo, pats gražiausias
tute28, nors idėja nenauja, bet tikriausiai ir nesenstanti, puikus darbas.
SaldiDiena, patiko tortukas su malūnsparniu
Likta, kuklus, gražus, nematytas su lizdeliu.
Mano vaikiuko Titanikas. Jogurtinis tortukas.
Ulitka, wow, tikras pavasaris
ir pirato tortas labai gražus.
Elentari, įspūdinga.., niekada nemokėsiu taip tiksliai detalių sudėti
Elentari, įspūdinga.., niekada nemokėsiu taip tiksliai detalių sudėti
Sveikos mergaites
Nuostabus tortai kiek akys tik zvelgia.
Gal kuri nors galetumete man padeti, please. Dukra vestuvems nori kad as kepciau torta ir keksiukus. Tai pribrendo keletas klausimuku:
1. Tortas bus dvieju aukstu, kokio diametro ir aukscio atrodo graziausiai ir proporcingiausiai? Svoris nesvarbu, gali buti didelis tortas.
2. pirmas aukstas bus sokoladinis, antras citrininis - tvirtinimui naudosiu medinius pagaliukus, ar teisingai mastau?
3. Keksiukai - kokius kepat kad gautusi ploksti puosimui su pastilazu, o gal tiesiog nupjauti virsuneles, tepti sviestiniu kremu ir deti pastilaza?
Busiu dekinga visoms atsakiusioms
Gal kuri nors galetumete man padeti, please. Dukra vestuvems nori kad as kepciau torta ir keksiukus. Tai pribrendo keletas klausimuku:
1. Tortas bus dvieju aukstu, kokio diametro ir aukscio atrodo graziausiai ir proporcingiausiai? Svoris nesvarbu, gali buti didelis tortas.
2. pirmas aukstas bus sokoladinis, antras citrininis - tvirtinimui naudosiu medinius pagaliukus, ar teisingai mastau?
3. Keksiukai - kokius kepat kad gautusi ploksti puosimui su pastilazu, o gal tiesiog nupjauti virsuneles, tepti sviestiniu kremu ir deti pastilaza?
Busiu dekinga visoms atsakiusioms
Ultika, kokie nuostabūs tortukai
Elentari, puikus Titanikas, ačiū už komentarą mano tortui
Vietoj torto
Peliukas

JustDi, tortas proporcingai žiūrėsis, jeigu diametrų skirtumas 5-6 cm ir aukštis apie 10-11 cm.
Keksiukai turi būti su kepurėle, galite nupjauti, jeigu norite lygaus viršaus
Elentari, puikus Titanikas, ačiū už komentarą mano tortui
Vietoj torto
Peliukas

JustDi, tortas proporcingai žiūrėsis, jeigu diametrų skirtumas 5-6 cm ir aukštis apie 10-11 cm.
Keksiukai turi būti su kepurėle, galite nupjauti, jeigu norite lygaus viršaus
Aciu Likta
Peliukas koks mielas
Saldi Diena, likau suzaveta sokoladiniu tortu
Man labai tokie patinka grazus,k bet valgomi, vienu zodziu, subtilus darbas.
Mergaitės, norėčiau paklausti, kaip dribama su taip vadinamu perlu. Nesu niekada turėjusi, bet nuo jo labai gražiau žvilga tortai. Ar tai milteliai ar purškiama priemonė? Ačiū, kurios pakonsultuosite šiuo klausimu