QUOTE(raima.ma @ 2015 04 17, 08:13)
Jei kepate tortus, tai, tur būt, turite mėgstamiausią - tokį ir darykite. Atsakingoms šventėms siūlau neeksperimentuoti. O "migdolinę" (marcipaninę) masę būtinai norite dėti?, labai skanu su ja, kam patinka, bet galima apsieiti - taip paprasčiau: tik aptepti sviestiniu kremu ir dengti pastilažu. Dėl marcipaninės masės kiekio - sunku pasakyti, niekada nesvėriau - gal kokius 400-500 g.? Paieškokite googl'e, kaip padaryti marcipaninę masę, arba - tortai padengti marcipapnine mase, gal bus kokių nuorodų ir dėl kiekio.
Šoninės grotelės, mano nuomone, daromos su ratuku, spėju - jau ant padengto torto, bet gal dar kuri kepėjėlė patars.
Svečių nebus tad noriu pasistengt tik del dukrytės, pirmajam gimtadieniui norisi kažko ypatingesnio..
Darau pagrine du tortus karamelini ir snikers, nes man jie patys skaniausi. O dabar norisi kažko lengvesnio, kad ir dukrytei koki šaukštuka duot paragaut ir suvalgyt per kokias 3dienas, nes po gimtadienio išvažiuojam Lietuvon na tai išmest nesinori, anuos valgom kokia savaite

labai jau sotūs ir saldūs..
Nebent daryti mažesni, todėl ir klausiau del tos masės..
vakar kaip tik užsisakiau 800gr. nu labai noriu pabandyt būtent su ja, man tokie tortai baisiai gražūs..

iš video atrodo, kad nėra sunku ja uždėt ar klystu?