Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 02 21, 19:01)
Oho, kokie groziai  thumbup.gif
Mergaites, rekomenduokite gera konditerini maiseli dekoravimui. Meduoliams ir keksiukams pagrinde reikia. Visai apie tai nenusimanau  blush2.gif Turiu kazkoki pigu svirksta, bet labai nepatogus man jis. Pasidalinkite, prasau, kur ir koki pirkote. Is anksto dekoju uz informacija  4u.gif

Isigykit tik antgaliukus ir ta su sriegiu(nezinau kaip pavadint),ir dedat i abile maiseli ir dirbat smile.gif Man tai geriausias variantas bet kokiam darbui su kremu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 02 21, 21:01)
Mergaites, rekomenduokite gera konditerini maiseli dekoravimu.

savo pirkau iš ebay, vienkartinius. Paieškokite reikmenų parduotuvėse, yra tokie storesni, atplėšiami (tokius pirkau sanitexe). Paprasti maišeliai man netinka, nes plyšta (gal su jais nemoku dirbti)
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2015 02 22, 14:17)
Isigykit tik antgaliukus ir ta su sriegiu(nezinau kaip pavadint),ir dedat i abile maiseli ir dirbat smile.gif Man tai geriausias variantas bet kokiam darbui su kremu smile.gif

tas sriegis vadinamas adapteriu wink.gif jų yra kelių dydžių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2015 02 21, 10:06)

Fainas tortukas, o ragai superiniai thumbup.gif kaip tikri thumbup.gif

QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 02 21, 20:01)
Mergaites, rekomenduokite gera konditerini maiseli dekoravimui. Meduoliams ir keksiukams

As nauduoju vienkartinius thumbup.gif , nors turiu kelis ir daugartiniu, bet jie man nepatinka schmoll.gif

ACIU, kam patiko mano tortai 4u.gif
Papildyta:

Mano frozen tortukas paprastutis

user posted image
user posted image
Atsakyti
tortukas su balerina , nemoku graziai mergaiciu lipdyti ax.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2015 02 22, 16:32)
tas sriegis vadinamas adapteriu wink.gif jų yra kelių dydžių ax.gif

Dekui,nes galva nedirba biggrin.gif

COLA super tortukai ir paneles wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2015 02 21, 14:58)

Papildyta:
Parodysiu savo kelis,tik labai neispeikit  ax.gif

Lele atrodo ne kaip su sijonu, o "paskendusi" sijone.. Nereikejo taip giliai sugrusti, palikti, kad matytusi talija, nes dabar sijonas nuo pazastu smile.gif arba reikejo rinktis didesne lelyte ax.gif
Atsakyti
Cola777, labai gražu, mergytės taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
COLA 777 labrai gražūs tortukai 4u.gif ir lėlytės super 4u.gif pas mane vis baubai gaunas kai reikia žmogeliukus lipint biggrin.gif
Atsakyti
Kokias spalvas rinktumėtės norėdamos tokias spalvas išgauti? user posted image 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 23, 21:39)
Kokias spalvas rinktumėtės norėdamos tokias spalvas išgauti?  4u.gif

sunku pasakyti, nuo ekrano rezoliucijos priklauso dar, pabandyciau issiaiskinti kokias isivaizduoja uzsakovas, kad po to netikslumu nebutu. O siaip pagal mane tai viena naturali pastilazo (ale balta), kita minimaliai laaabai rozine bet gal pink ne electric g.gif

cola - labai grazu, ypac tas violetinis, toks mano skonio spalvu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 23 vasario 2015 - 21:19
Man tas virsutinis toks zalsvas atrodo lens.gif
Atsakyti