Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cola 777 @ 2015 02 24, 10:17)
Akis gal vienodi, bet ekranai ne, pati gyvai maciau, kaip mano foto rodo pas kitas, atspalviai visai kitokie doh.gif
man rodo, to tortuko naturalia pastilazo spalva, o apacia vos vos pink baby spalvyte.
Tiesa tortukas labai negrazus, nedaryciau tokio  ax.gif

Jūs atsisakot gaminti tortus, kurie Jums nelabai gražūs? Aš tai pasiūlau kažką, mano akimis gražesnio, bet dažnai užsakovai lieka prie savo varianto..kartais leidžiu sau pakeisti kai kurias detales kad truputį arčiau mano grožio supratimo būtų biggrin.gif na, jau jei būtų baisiai baisus, tai matyt atsisakyčiau..
Neseniai krikšto vaikas paprašė LEGO torto. Įjungiau google, sakau pasakyk maždaug kokie tau gražūs. Išsirinko šitą
user posted image

blink.gif atsisakiau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2015 02 24, 11:22)
Nedaryčiau natūralios pastilažo spalvos vaikiško torto. Reiktų vistiek įdėti nors lašiuką spalvos. Ir dengčiau visą vieno atspalvio masyte. Paskui jau su detalių spalvom ir atspalviais galima žaisti per aukštus.
Persiko ten nematyti  cool.gif

Įtariu, kad ji ivory/švelnią kreminę vadina persikine g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 24, 15:48)
Jūs atsisakot gaminti tortus, kurie Jums nelabai gražūs? Aš tai pasiūlau kažką, mano akimis gražesnio, bet dažnai užsakovai lieka prie savo varianto..kartais leidžiu sau pakeisti kai kurias detales kad truputį arčiau mano grožio supratimo būtų  biggrin.gif  na, jau jei būtų baisiai baisus, tai matyt atsisakyčiau..

AS nesakau, kad jis negrazus ir nedarysiu biggrin.gif , bet pasiulau kitu variantu, arba pasiulau pakeisti kaska tortuke, bet daugiausia as pati galiu pasirinkti kam daryti tortuka , nes tai paciai dienai buna daug norinciu, tai ir renkuosiu, kuris man prie sirdies, juk nedarau masiskai kaip kiti, man uztenka viena torta padaryti
Papildyta:

Tortukas su oro balionu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Hmmm juk skoniui draugu nera biggrin.gif vienam grazu kitam ne, gal jums baisu o kitiems tai svajoniu tortas. Taip pat kaip visi kempiniukai, barbes, ar fejos su vienodom gelem ir spalvom jau n kartu kartota, bet tai mums gal matyta, kartota, o tam vaikui super noras butent toks. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 24 vasario 2015 - 18:43
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 24, 16:48)
Jūs atsisakot gaminti tortus, kurie Jums nelabai gražūs?

vaiko grožio suvokimas yra visai kitoks, nei suaugusiojo, todėl ir renkasi taip kaip jam atrodo - o suaugusiam baisu (gal).
O dėl gražu-negražu: ar Jums patinka, kai kirpėja neklauso, kaip Jūs ir būtent JŪS norėtumėte būti nukirptas, o kerpa kaip jai atrodo, nes pagal jos grožio supratimą, taip reikia? Arba siuvėja, kuriai atrodo, kad prie Jūsų pasirinkto suknelės modelio reikia kokių nors "kvarbatkų", kurių Jūs nekenčiate, arba ryškios spalvos vidinių kišenių, o jųs tos spalvos nemėgstate, o ji nutaria "pagerinti" ir prisiuva???
Tai tik pamastymui...
Tad linkiu visiems susikalbėjimo ir klientų, kurių skoniai būtų artimi mūsų skoniui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 24 vasario 2015 - 21:34
Aš niekada nedarau ESMINIŲ pakeitimų torte, kai manęs prašo konkretaus torto. Gėlyčių dydis ar jų išdėstymo tvarkos nedidelio keitimo nelaikau esminiu. Nei spalvų gamos, nei svarbiausių figūrų, nei bendros temos ir nuotaikos nekeičiu. Puikiai suprantu kad kiekvieno skonis kitoks, niekada nesakau kad man NEGRAŽUS tortas ir neatsisakau gaminti dėl yo, kad man nelabai gražus (na, išskyrus tą lego, dėl jo nuomonės nekeisiu ir TOKIO niekada nedarysiu lotuliukas.gif ).
Apskritai yra kategorija tortų, kurių aš negaminu. Ne dėl to, kad negražu, o dėl to, kad nemoku, tai yra 3d tortai (išskyrus gulintį kempiniuką, marškinius ir pan, kurių nelaikau 3d tortais).
O kai kirpėjos imasi saviveiklos negaliu pakęsti doh.gif pati kartą iš rudaplaukės tapau JUODAPLAUKE, nes kirpėja manė, kad žino geriau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 24 vasario 2015 - 23:04
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 24, 22:46)
Aš niekada nedarau ESMINIŲ pakeitimų torte, kai manęs prašo konkretaus torto.

drinks_cheers.gif ir aš atsisakau tik tada, jeigu nemoku.
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 02 24, 14:44)
O kokiu antgaliu gelytes galima susukti kaip Ulitkos keksiukai, arba cia:
user posted image
Ir kuo dekoruota? Ganasu bandziau tokias sukti, bet taip graziai nepavyko man. Gal ir antgalis mano svirksto nelabai tinkamas tam, o gal rankos  ax.gif

Dar kartoju klausima, gal kas atsakys ax.gif blush2.gif 4u.gif

Ir dar viena klausima turiu. Lipdziau grybuku kelma tuo paciu glaistu, kuriuo kotelius tepiau (aisingas atrodo vadinasi - kiaisinio baltymas ir cukraus pudra) ir dantu krapstukais. Bet is vaikystes atsimenu, kad tuos grybus stipriai lauzti nuo kelmo reikedavo. Koks ten galejo buti daiktas? Gal kaip gelytes ant tortu kietos budavo? Is ko jos daromos?
[attachmentid=233962]
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 02 25, 12:21)

Antgalis WILTON M1
Atsakyti
Cola, tortai visi labai labai gražūs. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 24, 23:46)
Aš niekada nedarau ESMINIŲ pakeitimų torte, kai manęs prašo konkretaus torto. Gėlyčių dydis ar jų išdėstymo tvarkos nedidelio keitimo nelaikau esminiu. Nei spalvų gamos, nei svarbiausių figūrų, nei bendros temos ir nuotaikos nekeičiu. Puikiai suprantu  kad kiekvieno skonis kitoks, niekada nesakau kad man NEGRAŽUS tortas ir neatsisakau gaminti dėl yo, kad man nelabai gražus (na, išskyrus tą lego, dėl jo nuomonės nekeisiu ir TOKIO niekada nedarysiu lotuliukas.gif ).
Apskritai yra kategorija tortų, kurių aš negaminu. Ne dėl to, kad negražu, o dėl to, kad nemoku, tai yra 3d tortai (išskyrus gulintį kempiniuką, marškinius ir pan, kurių nelaikau 3d tortais).
O kai kirpėjos imasi saviveiklos negaliu pakęsti  doh.gif  pati kartą iš rudaplaukės tapau JUODAPLAUKE, nes kirpėja manė, kad žino geriau doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visu labai grazus tortai 4u.gif Ir as noreciau tokius ismokti daryti blush2.gif

Pasirodau ir as su savo terlione,gal kas ne taip lauksiu kritikos.
Tortas rafaelo 3,3 kg.puostas slapia beze.Kol kas tai man labiausiai patinkantis puosimo variantas.

user posted image

Atsakyti
Sveikos,dar karteli.Visada is jusu sulaukiu patarimo,tai si karta as vel su klausimu smile.gif Gal kas pasakysit,is ko daryti zolyte ant pastilazo,kad netiprptu? Kiek skaiciau temas,tai ir beze tirpina,ir plakta grietinele.Tai gal tiktu koks sviestinis kremas?Bet kaip ji daryt,kad ta zolyte stovetu? smile.gif Kad suprastumet,ko noriu,tai pavyzdys kad ir sitas http://www.supermama...556640-250.html Cia tas virsutinis tortas " Vaivorykštė ".Dekoju is anksto ir laukiu patarimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolita Geranija: 25 vasario 2015 - 15:11