Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Elentari @ 2015 04 19, 15:51)
Kodėl irgi pasakiau. smile.gif Bet gi niekas nesako jums nenaudoti smile.gif
O kam pirkti (beje, sudėtyje pirktinių pridėta visokio šlamšto, ko aš tikrai nenoriu į burną dėti nei sau, nei kitiems, skoniu irgi pasibjaurėjau - buvau nusipirkusi truputį iš smalsumo), jei galima pasigaminti, ir pigesnį, ir natūralų, ir skanų produktą, kurio nebaisu ir vaikui duoti  rolleyes.gif Žinoma, nusipirkti paprasčiau biggrin.gif Taigi, kiekvienam savo, matyt  smile.gif Tai ir jūs rinkitės, kas tinkamiausia jums  rolleyes.gif

Na matot per velai pradėjau tuom domėtis, galbūt būčiau išdrysus pasigamint ir pati.. ir nežinojau, kad būna kitokių masių, maniau visus tortus dengia marcipanu..
torta pagrinde valgysim tik mes, vaikui gal trupinuka duosim paragaut o jei jau bus baisus skonis tiesiog ta masę nuimsim, man svarbu kad būtų gražus kaip ten bebūtų pirmiausiai aš ji darysiu del vaiko.. smile.gif
Atsakyti

Popsai dengti baltu šokoladu smile.gif
[/quote]

Dar noriu paklausti, ar tą baltą šokoladą praskiedžiate pvz tirpintu sviestu, kad skystesnis būtų? Jei tik jis vienas, ar ne per storas sluoksnis užsideda? Ar galima tą baltą šokoladą nudažyti? Ir kokį perkate, ar tinka bet koks baltas šokoladas?
Atsakyti
Niekuo neskiedžiu šokolado, galima naudoti bet kurį baltą (shegetten, princas, milka ir pan).
Dažyti galima, bet spec dažais (nors, sako, americolor tinka geliniai).

Beje, kur perkat wilton dažus šokoladui? Reikia juos bandyti, nes nepatinka kiti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 20 balandžio 2015 - 11:50
Keli mano:
user posted image

Taip taip, nuotrauka prasta, bet deja sukėlus tik pasirodė brokas sad.gif
user posted image

Rafaelo, 6kg. Kažkaip sudėjus vieną ant kito tik pasimatė, kad diametrų kitokių reikėjo sad.gif bet... tai pirmas mano toooks dyyydelis biggrin.gif tikiu, kad antras, bus geresnis biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
waau koks ispudingas tas vestuvinis..liuks!!!! 4u.gif Ir visas Rafaelinis.. kiek cia kg???

Na ir mano keli

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Visa ta komplektuka turejau priderinti prie sukneles ir temos GELYNAS)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 20 balandžio 2015 - 20:28
QUOTE(Ulitka @ 2015 04 20, 21:14)
Na ir mano keli
Visa ta komplektuka turejau priderinti prie sukneles ir temos GELYNAS)

Įspūdinga 4u.gif
Atsakyti
Varona Ivanovna koks mielas pirmas vaikiškas tortukas wub.gif ir prie vestuvių saldaus stalo puikiai padirbėta, tik kamkoks trečias aukštas man atrodo paplotas g.gif

Ulitka puikiai thumbup.gif

mergaitės jei nesunku brūkštelkit man į Až kokia kaina cake pops'ų ir panna cotta desertų kas darot blush2.gif blush2.gif

parodau ir čia savo pirmuosius popsiukus ax.gif patiko pažaist biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 20 balandžio 2015 - 20:55
Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Ulitka, su boruže koks mielas wub.gif o su suknelėm tai geras, nebūčiau net sugalvojus torto prie jų derinti biggrin.gif
Vestuvinis 6kg smile.gif nustebau, kad viso vienodo skonio norėjo, bet man tik lengviau biggrin.gif

Fainika, man irgi jis labai labai, grynai 2 metukų mergaitei, vaikiškas wub.gif
Gal kiek žemesnis gavosi, bet pažadu kitą kartą pasitaisyti biggrin.gif
O pirmieji popsai gerai pavykę thumbup.gif
Atsakyti
Jus-profes,as-tik megeja.Tai vienas is tortuku pabandymui.Toli grazu ne idealus,bet man mielas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
VI, šaunūs darbai, ypač pirmasis wub.gif
ANA, visi labai gražūs. Tą su miegančia boruže ir aš kažkur išsisaugojus turiu, labai gerai pavyko tau wub.gif thumbup.gif
Fainika, gera pradžia smile.gif
JG, gražus darbas, matosi kad pastangų daug įdėta
Atsakyti
Justina biggrin.gif , aciu)))

drinks_cheers.gif
Atsakyti