QUOTE(arvydas. @ 2015 01 26, 12:24)
Turbut tureciau ka patart, bet neatsivercia

Tik tas mazas nuotraukytes sone matau, bet nzn katra te Tau patiko
Na pabandykite, gal kaip nors atsivers, nes man uzejus ant tos nuorodos puikiausiai You Tube rodo
https://www.youtube....h?v=ShEOcrbi9F4
O esme, kad viskas gaminama iš putplasčio, iš jo susiklijuoji visokius iškilimus kaip nori, o paskui viskas kažkuom nutepama, paskui dar nudažoma, kad atrodo kaip akmenys kokie ... Vaizdas gaunasi, kaip akmeninė ar uolos siena
Tai va man dabar baisiai įdomu, kokius klijus ir koki ten tinka, ar koki velnią naudoti aptemimui, tam užbaigimui, kad nekenktų ir florai, ir faunai
Papildyta:
QUOTE(Eri` @ 2015 01 26, 12:56)
ten kaip tik gale pasakoja, "5 sluoksniai purksta, kad geriau laikytu ir atrodytu, tik jokiu budu negalima jo tokio det i zuvu akvariuma. Pirmiausia todel kad taip yra putplastis tas, antra norint kazka daryt ir det i vandeni turbut reiktu padengti silikonu". Neziurejau visko, tik pertraukiant, prasukant. tai tiek tik nugirdau. Nes ta puta, ji lengva, ja kazkaip reiktu klijuot tada prie sieneles galines.
Nu va velnias, kad su ta kalba svetima sunkiai man

, maniau, kad čia tikrai rodo, kaip akvariumams pasigaminti dekoratyvine sienele

Na pas mane panaši sienelė, tik gal tada koks spec. putplastis būna kuri galima kišti į akvariumus
FB mačiau, kad gamina pardavimui, bet va kadangi tai verslas, tai neišduoda niekas, kaip ką daro