Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2015 01 26, 13:14)
Ne didelis, o isdidintas wink.gif zek, koks ragalapis fone kaip palme  biggrin.gif  speju cia tradicines red cherry portretukas...

nea, cia filtruojanti apie 4cm dabar
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 26, 12:24)
Turbut tureciau ka patart, bet neatsivercia  unsure.gif  Tik tas mazas nuotraukytes sone matau, bet nzn katra te Tau patiko

Na pabandykite, gal kaip nors atsivers, nes man uzejus ant tos nuorodos puikiausiai You Tube rodo biggrin.gif https://www.youtube....h?v=ShEOcrbi9F4

O esme, kad viskas gaminama iš putplasčio, iš jo susiklijuoji visokius iškilimus kaip nori, o paskui viskas kažkuom nutepama, paskui dar nudažoma, kad atrodo kaip akmenys kokie ... Vaizdas gaunasi, kaip akmeninė ar uolos siena ax.gif
Tai va man dabar baisiai įdomu, kokius klijus ir koki ten tinka, ar koki velnią naudoti aptemimui, tam užbaigimui, kad nekenktų ir florai, ir faunai g.gif

Papildyta:
QUOTE(Eri` @ 2015 01 26, 12:56)
ten kaip tik gale pasakoja, "5 sluoksniai purksta, kad geriau laikytu ir atrodytu, tik jokiu budu negalima jo tokio det i zuvu akvariuma. Pirmiausia todel kad taip yra putplastis tas, antra norint kazka daryt ir det i vandeni turbut reiktu padengti silikonu". Neziurejau visko, tik pertraukiant, prasukant. tai tiek tik nugirdau. Nes ta puta, ji lengva, ja kazkaip reiktu klijuot tada prie sieneles galines.

Nu va velnias, kad su ta kalba svetima sunkiai man ax.gif , maniau, kad čia tikrai rodo, kaip akvariumams pasigaminti dekoratyvine sienele doh.gif Na pas mane panaši sienelė, tik gal tada koks spec. putplastis būna kuri galima kišti į akvariumus g.gif
FB mačiau, kad gamina pardavimui, bet va kadangi tai verslas, tai neišduoda niekas, kaip ką daro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 01 26, 12:24)
nea, cia filtruojanti apie 4cm dabar

Turbut dar ir nuo monitoriaus priklauso g.gif Pas mane kai vidutinis, tai kaip kilograminis krabas atrodo, o per telefa tai joooo,- daugiau 4 cm. netelpa schmoll.gif
Geriausia per namu kina ziuret. Uuuu tada kiek mesos butu thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2015 01 26, 12:32)
Nu va velnias, kad  su ta kalba svetima sunkiai man  ax.gif , maniau, kad čia tikrai rodo, kaip akvariumams pasigaminti dekoratyvine sienele  doh.gif Na pas mane panaši sienelė, tik gal tada koks spec. putplastis būna kuri galima kišti į akvariumus  g.gif
FB mačiau, kad gamina pardavimui, bet va kadangi tai verslas, tai neišduoda niekas, kaip ką daro  verysad.gif

ten kaip tik visur ir parasyta Terarium. Tai viska daro i terariumus... kur daug paprasciau su medziagom. nei vandens nei kenksmingumo. Reiktu gal pajutubint - manau galima rast ir i akva kad daro tokius su visais paaiskinimais butu. vienur klausau kad su cementu daro arba silikonu, tik sis ilgiau dziuna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 26 sausio 2015 - 12:51
QUOTE(kristutex @ 2015 01 26, 12:32)
Na pabandykite, gal kaip nors atsivers, nes man uzejus ant tos nuorodos puikiausiai You Tube rodo biggrin.gif  https://www.youtube....h?v=ShEOcrbi9F4 

O esme, kad viskas gaminama iš putplasčio, iš jo susiklijuoji visokius iškilimus kaip nori, o paskui viskas kažkuom nutepama, paskui dar nudažoma,  kad atrodo kaip akmenys kokie ... Vaizdas gaunasi, kaip akmeninė ar uolos siena  ax.gif
Tai va man dabar baisiai įdomu, kokius klijus ir koki ten tinka, ar koki velnią naudoti aptemimui, tam užbaigimui, kad nekenktų ir florai, ir faunai g.gif
Papildyta:

Nu va velnias, kad  su ta kalba svetima sunkiai man  ax.gif , maniau, kad čia tikrai rodo, kaip akvariumams pasigaminti dekoratyvine sienele  doh.gif Na pas mane panaši sienelė, tik gal tada koks spec. putplastis būna kuri galima kišti į akvariumus  g.gif
FB mačiau, kad gamina pardavimui, bet va kadangi tai verslas, tai neišduoda niekas, kaip ką daro  verysad.gif

Kompas tragiskas tai neatsivers jei jau neatsiverte.
Pala, Tu ta fona nori i akva kist?? bigsmile.gif Tada cia jau net ne fonas, o visa galine siena! Tada jooo, tada yra specialus (bet butinai SPECIALUS!!!) silikonas akvariumams. ("kikoj"). Tai ji jau po visu dazymu reiktu tept. Brungu. Lakas turbut butu pigiau. ax.gif
Galim megint lipdyt is gipso aba tokio xytro plastilino... Net nzn kaip jis vadinasi g.gif Gal koks keraminis, ar skulpturinis plastilinas g.gif Nevisuomet, bet buna prie kanceliariniu prekiu ("Senukuose" turbut prie kokiu nors spakliu reiktu ieskot). Tai tas nekenksmingas ir neturetu but baisingai brangus, bet ji gan sunku isminkyt, o nulipdzius gamini dar reikia orkaitej iskept. Tai irgi... gali netilpt i duxovke g.gif
O kodel ne anapus stiklo statai?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 26, 13:53)
Kompas tragiskas tai neatsivers jei jau neatsiverte.
Pala, Tu ta fona nori i akva kist??  bigsmile.gif  Tada cia jau net ne fonas, o visa galine siena! Tada jooo, tada yra specialus (bet butinai SPECIALUS!!!) silikonas akvariumams. ("kikoj"). Tai ji jau po visu dazymu reiktu tept. Brungu. Lakas turbut butu pigiau.  ax.gif
Galim megint lipdyt is gipso aba tokio xytro plastilino... Net nzn kaip jis vadinasi  g.gif  Gal koks keraminis, ar skulpturinis plastilinas  g.gif  Nevisuomet, bet buna prie kanceliariniu prekiu ("Senukuose" turbut prie kokiu nors spakliu reiktu ieskot). Tai tas nekenksmingas ir neturetu but baisingai brangus, bet ji gan sunku isminkyt, o nulipdzius gamini dar reikia orkaitej iskept. Tai irgi... gali netilpt i duxovke  g.gif
O kodel ne anapus stiklo statai?? blink.gif

Na nežinau, jau atšoko man fantazija pačiai gamintis... Man atrodo tikrai pigiau nusipirkt butu iš spec. pardės jau pagamintą naują doh.gif

O anapus stiklo... nu negražu man nors tu ką... visokie tapetai, ar pastatymai anapus stiklo doh.gif Kai pradėjau su akvariumais, tai pirmame 50 l, buvo anapus uždėtas fonas, tai neapsikentusi, įsigyjau didesnį 100 l ir foną įklijavau tada jau į vidų, tikėdamasi, kad man labiau patiks, bet ir tas netiko, tai tada įsigijau akvariumą 200 l ir jau fona dėjau kaip akmenį tokį, tai labai patiko ir įtiko, tik, kad jis per 10 metų apaugo, bet visi labai giria, kad jau baisiai naturalu, kaip kokioj pelkėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2015 01 26, 13:04)
Na nežinau, jau atšoko man fantazija pačiai gamintis...  Man atrodo tikrai pigiau nusipirkt butu iš spec. pardės jau pagamintą naują doh.gif

O anapus stiklo... nu negražu man nors tu ką... visokie tapetai, ar pastatymai anapus stiklo  doh.gif Kai pradėjau su akvariumais, tai pirmame  50 l, buvo anapus uždėtas fonas, tai neapsikentusi, įsigyjau didesnį 100 l ir foną įklijavau tada jau į vidų, tikėdamasi, kad man labiau patiks, bet ir tas netiko, tai tada įsigijau akvariumą 200 l ir jau fona dėjau kaip akmenį tokį, tai labai patiko ir įtiko, tik, kad jis per 10 metų apaugo, bet visi labai giria, kad jau baisiai naturalu, kaip kokioj pelkėj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Net nelabai isivaizdinu kaip i vidu kazka iklijuoj g.gif "Mnogo delof" ir gamintis vidine siena unsure.gif Galima tai galima, bet darbo ir pinigu daug, o rezultatas gali ir nepateisint lukesciu. Paskum kazka keist jau itin problematiska.
Nepykstu ant savo "kulisos". (Tik ant kates pykstu, kam ja gadina) biggrin.gif Jei savo miniatiuriniam ant stiklo priklijuociau - atrodytu kaip suspaustas, o pastatoma deze vizualiai ko ne dvigubai tara padidina. Ir pigu ax.gif
P.S. Ne taip senai nesiojaus sumanyma lipdyt keramikines uolas kuriose isistatytu filtras, sildytuvas, burbuliatorius, termometras ir kas tik reikia. Dar vis nepametu idejos, bet... sunkiai igyvendinamas bizniukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 26, 14:23)
Net nelabai isivaizdinu kaip i vidu kazka iklijuoj  g.gif  "Mnogo delof"

Nu nebutu man geda savo pelkes rodyti, tai bandyčiau pafotkint kaip ta siena atrodo pas mane apipelkejusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet dabar tai blush2.gif blush2.gif bijau , kad apkalbėsit ir nusvilpsi gossip.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2015 01 26, 13:48)
Nu nebutu man  geda savo pelkes rodyti, tai bandyčiau pafotkint kaip ta siena atrodo pas mane apipelkejusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet dabar tai  blush2.gif  blush2.gif  bijau , kad apkalbėsit ir nusvilpsi  gossip.gif  lotuliukas.gif

FAKTAS!!! biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif Bet fotkink, fotkink lotuliukas.gif Nebuk egoiste! Duok peno ir pletkininkams ax.gif O tai dab tik Tau vienai akis griauzia, o mums tai jau nereikia unsure.gif Ania? blink.gif
Atsakyti
ir as pagalvojau kad jeigu daryt kazkokia viduj siena, tai irgi taip ka pasisleptu kazkas, butu tarpas sildytuvui, dar papildomai tam co2 padaryt kokia skylute, kad slanga uzslept o burbulai matytus. ir siaip kad ir ta pati o2 paleidus, palei siena, ar kazkaip mandriau. bet cia tai jau jooo - "delof dar daugiau"
Atsakyti
Nu ką... Šiandien organizavau žuvims Buchenvaldą doh.gif . Matyt, netyčia atsukau CO2 tokia srovele, ne po vieną burbulą, o po daug. Žiūriu, neonai ko tai paviršiuj plaukioja, nosis į viršų susmeigę. Galvojau, krevetes apžiūrėinėja. Po kokių 15 min, žiūriu, lapė prisijungė... Nu, galvoju, suės gi tas krevetes. Ateinu - pulcheris-tėtis ant šono kokose kaip girtas miega, labeo aukštyn pelekais dūsauja. Žiū - CO2 varo pagreitintai doh.gif . Kai puoliau burbuliukus leist, vandenį keist karsta.gif. Berods, be didesnių nuostolių - tėtis atsipagiriojo, tik labai blednas, mamka jau raudona, глазки строет tėtušiui, leliukai plaukioja, neonai nusileido į savo sluoksnį. Tik krevečių tai jau turbūt baba unsure.gif
Atsakyti
"apsiuoste" co2 biggrin.gif nu nejuokinga is tikro smile.gif
Atsakyti