Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Nu tikrai nebuvo juokinga... Labiausiai pulcherio buvo gaila. Tai aš jį ir į orą kėliau biggrin.gif , ir į burbuliukus mečiau, kad tik atsipaipaliotų biggrin.gif
Atsakyti
Nu, bet Dilma, skaityk laimingai baigėsi. O jei taip nieko nebūt buve namuose-amen žuviukam. Tai bent širdies skausmą būtum apturėjusi.
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 01 26, 12:24)
nea, cia filtruojanti apie 4cm dabar

papasakok kaip seksis augint. nes maniskes uzverte kojytes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2015 01 26, 21:13)
papasakok kaip seksis augint. nes maniskes uzverte kojytes  doh.gif

As taip pat vienos filtruojancios noriu i savo krevetyna,bet kiek maciau,tai jos visos pilkos,o cia raudona wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 01 26, 20:18)
Nu, bet Dilma, skaityk laimingai baigėsi. O jei taip nieko nebūt buve namuose-amen žuviukam. Tai bent širdies skausmą būtum apturėjusi.

... nebutu namuose,- nebutu kam visoki "S" i akvariuma pilstyt. tongue.gif Ir gyventu sau zuvytes ilgai bei laimingai... 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
-----------------------------------------
Neee, nu aisku, pilstykit, pilstykit... Kazi yra kas dar nenusvilo nagu su ta Mendelejevo lentele? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 26, 21:35)
... nebutu namuose,- nebutu kam visoki "S" i akvariuma pilstyt.  tongue.gif  Ir gyventu sau zuvytes ilgai bei laimingai...  4u.gif  biggrin.gif  4u.gif

beee.gif užtai jos dabar pas mane treniruotos, спецназ, tskant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 26, 22:31)
As taip pat vienos filtruojancios noriu i savo krevetyna,bet kiek maciau,tai jos visos pilkos,o cia raudona wub.gif

As tik viena pirkau, nes bijau, kad mano chuliganai barbusiukai patvarkys ja, kolkas dar gyva biggrin.gif Bet kaip faina stebet ja, su savo tom veduoklem ant koju gaudo kazka, paskui i burna...
Kai tik parsinesiau ir ileidau tai spalva tokia pilksva buvo, o paskui musit apsiprato ir va kokia wub.gif , dabar nukeliavo ant filtro juodo vamzdelio, tai ziuriu kazkaip patamsejus juoduoja palei galva

Papildyta:
QUOTE(Eri` @ 2015 01 25, 20:20)
kol kas vis paburbuliuoja biggrin.gif

O tu Eri, kazkaip stebi ta CO2, ph lygi? kazkokius testus ar pan darai? va Dilma su balionais kur reguliuojasi vos neistrucijo savo zuvelioku, o cia broga rolleyes.gif padaugint nesunku... Man bais nagai niezti, bet biaju prisiciudint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 01 26, 21:47)
beee.gif užtai jos dabar pas mane treniruotos, спецназ, tskant biggrin.gif

Cia prie konclageriu.
Vakar rusai labai dziauges, kad lenku premjeras nusipeizejo. Ant dienu sukanka jubiliejus nuo berods Austvico koncentracijos stovyklos islaisvinimo, tai lenkas susake, kad iskilmese turi butinai dalyvaut ukrainieciai, nes jie ir isvadavo. In realy isvadavo I Ukrainos frontas, kuriame ukrainieciu be abejo irgi vienas kitas buvo, bet tada iskilmese dar turetu dalyvaut ir: rusai, uzbekai, kazachai, ciukcios, jakutai, gruzinai ir t.t. ir t.p. Smagus baliukas nusimato drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 01 26, 21:49)
As tik viena pirkau, nes bijau, kad mano chuliganai barbusiukai patvarkys ja, kolkas dar gyva  biggrin.gif  Bet kaip faina stebet ja, su savo tom veduoklem ant koju gaudo kazka, paskui i burna...
Kai tik parsinesiau ir ileidau tai spalva tokia pilksva buvo, o paskui musit apsiprato ir va kokia  wub.gif , dabar nukeliavo ant filtro juodo vamzdelio, tai ziuriu kazkaip patamsejus juoduoja palei galva

Na taip,girdejau,kad spalva keicia jos,nuo nuotaikos,streso... pasirodo ir visokiu porusiu buna,nuo porusio ir spalva priklauso ax.gif
Ta gupke,kuria neseniai pirkau,vis dar stora ir jau tokia,kad trodo tuoj sprogs nestuke.gif dabar turiu krevetyna-mailinyka,tai noriu pamegint mailiuka augint smile.gif tas akvukas dar tuscias,be zoliu,be apsvietimo,irangos,tik 3 melanijos apgyvendintos,tai gal man ta viena patele iskelt i ta akvariuma,lai ten ramiai pabuna nevaikoma kol issiners,o ir mailiukui tikimybe gal didesne isgyvent kur tik vienas grobuonis-mama doh.gif bet tam akva vanduo saltesnis,apie 23 laipsniai,o sitam 27 l.,tai ar nebus stresas gupkiai,vienai,naujam akvariume,kur dar ir salciau g.gif patarkit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 26, 22:02)
Na taip,girdejau,kad spalva keicia jos,nuo nuotaikos,streso... pasirodo ir visokiu porusiu buna,nuo porusio ir spalva priklauso ax.gif
Ta gupke,kuria neseniai pirkau,vis dar stora ir jau tokia,kad trodo tuoj sprogs nestuke.gif dabar turiu krevetyna-mailinyka,tai noriu pamegint mailiuka augint smile.gif tas akvukas dar tuscias,be zoliu,be apsvietimo,irangos,tik 3 melanijos apgyvendintos,tai gal man ta viena patele iskelt i ta akvariuma,lai ten ramiai pabuna nevaikoma kol issiners,o ir mailiukui tikimybe gal didesne isgyvent kur tik vienas grobuonis-mama doh.gif bet tam akva vanduo saltesnis,apie 23 laipsniai,o sitam 27 l.,tai ar nebus stresas gupkiai,vienai,naujam akvariume,kur dar ir salciau g.gif patarkit prasau 4u.gif

Biski saltoka. Geriau tegul isnersia akve pluduriuojanciam sloike, o paskum tik mailiu perkelsi. (Zinoma irgi temperatura sulyginus, kad suolio nebutu). Be to kai nera augalu, tai mamyte labai operatyviai vaikucius atgal i pilvuka susikims nestuke.gif Niu ir gupkes prastai nersia prie zemos temperaturos (optimalu 26) ir kai augalu nera. Gali pastrigt procesas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 01 26, 21:55)
O tu Eri, kazkaip stebi ta CO2, ph lygi? kazkokius testus ar pan darai? va Dilma su balionais kur reguliuojasi vos neistrucijo savo zuvelioku, o cia broga  rolleyes.gif  padaugint nesunku... Man bais nagai niezti, bet biaju prisiciudint ax.gif

kol kas nematuoju. nes tiek kiek pas mane burbuliuoja tai net nevadinu burbuliavimu biggrin.gif Kadangi esu namie kiaurom parom, taiakys nuolat ten pas zuvis buna, uzmatyciau ka nors jei tfu tfu. ten kiek ziurejau kaip pasidaryt ta matuokli, reik spec indikacinio tirpalo, tai jo dar neturiu, tai kol kas rankos suristos.

O mano molinezija, jau labai labai apvalejanti. irgi galvoju ka cia daryt, ar pagal arvydo patarima, kist ragalapi ir ja kur i bliuda atskira maza. ar vel ryte rasti pabudus ja kuda ir mazylio nei vieno. O noretus dar kokia partija issaugot - butu kam atiduot paaugintas viena kart. Bet kaip atspet kiek laiko ji dar bus nestuke.gif . menuo lygiai praejo nuo paskutinio nersto.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 26, 22:11)
Biski saltoka. Geriau tegul isnersia akve pluduriuojanciam sloike, o paskum tik mailiu perkelsi. (Zinoma irgi temperatura sulyginus, kad suolio nebutu). Be to kai nera augalu, tai mamyte labai operatyviai vaikucius atgal i pilvuka susikims  nestuke.gif  Niu ir gupkes prastai nersia prie zemos temperaturos (optimalu 26) ir kai augalu nera. Gali pastrigt procesas  unsure.gif

Galvojau padaryt tokia nersykla,gal net ne nersykla vadinasi g.gif koki buteli perpjaut,pridaryt daug daug skyliu,tokiu,kad mailius lengvai isplauktu,o mamke nepralystu,kai prades nerst,mailiukas paspruks pro tas skyles i akvariuma(12 l),o mamke bonkei liks g.gif i dydiji akva nelabai yra kur mailinyka kabint,o ir jei prades nerst,tai pati tam mailinyke ir sugaudys mailiuka doh.gif ir taip pat domina klausimas,kada cia ji ners,kaip atspet,ilgai nedidelioj nersykloj nenoriu laikyt g.gif
Atsakyti