Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2015 01 30, 19:13)
Kad visos kitos apart cheriuku nepigiai veisiasi, tai ir pinigeliai uz jas nemazi lupami. Tik syki maciau kazkokiu negrynaveilsiu crystal'u, tai dabar galvoju ar po eura ar kiek daugiau, na ir imt bent desetka reikejo  g.gif Tik syki skelbimuose uzmaciau, kai tokia labai negodi zuvyciu myletoja salia neonu uz simboline kaina, dar atidave ir 5 amankes dykai...
O del kokoso, tai ans su visu turiniu puse euro tekainuoja, tik reik rast koki vyrioka, kad nupjautu riesuto dangteli...dar ir riesutuko skanaus pakastavosit  thumbup.gif

turiu aš tą vyrioką, tingiu terliotis biggrin.gif
įdomu kokios krevetės galėtų gyvet mano akve? 112 litrų, danijos, neonai (mažiukai), minorai, ancitrusai, coridorai sterbai, daktarai (garra rufa), melejonas red chery ir keturios amano(nors pirkau alia filtruojančias...)
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 01 30, 19:07)
Kiek pas tave tų mažų akvariumų lotuliukas.gif ir kiek žuvų sukiši į juos? g.gif

Vienas 30 l nano: 6 gupijos,3 corydorus andos,1 oto samukas(visos zuvytes jaunos,gan mazos).
Kitas dar tik paleistas,be augalu ir zuvu 12 l,ten krevetynas planuojamas,be irangos,tik su apsvietimu ir samanom ant akmenu.
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 30, 19:24)
Vienas 30 l nano: 6 gupijos,3 corydorus andos,1 oto samukas(visos zuvytes jaunos,gan mazos).
Kitas dar tik paleistas,be augalu ir zuvu 12 l,ten krevetynas planuojamas,be irangos,tik su apsvietimu ir samanom ant akmenu.

aaa.
kai kada nors mano krabas užvers žnyples, ten bus krevetynas (trisdeš litrų), labai jau gražu man
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 30, 18:57)
Cia kaip suprantu Gintaro Klimaicio puslapis https://www.facebook...das?pnref=story
Rekomenduoju stebet, jis prie visa ko megsta visokias akcijas atrakcijas oraganizuot - pvz. kovos 8 proga mergicom dovanojo po rinkinuka augalu  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O per Tarybines armijos ir karinio juru laivyno diena irgi buna kokiu nors akciju-atrakciju? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 01 30, 19:16)
turiu aš tą vyrioką, tingiu terliotis biggrin.gif
įdomu kokios krevetės galėtų gyvet mano akve? 112 litrų, danijos, neonai (mažiukai), minorai, ancitrusai, coridorai sterbai, daktarai (garra rufa), melejonas red chery ir keturios amano(nors pirkau alia filtruojančias...)

Aš su red chery turiu geltonų ir amano. Taikausi mėlynų kur nors rasti. O filtruojančios man biškį baisokai pasirodė, kai parduotuvėje pamačiau kokių 10 cm krevetes. Ir tos kojos-vėduoklės. Brrrr.... Lyg ir norėjau, bet pamačiusi apsigalvojau.
Daugeliui įdomesnių krevečių reikia osmosinio vandens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 30 sausio 2015 - 20:26
[quote=M.K.,2015 01 30, 19:07]
jau turi tų lapelių jis, bet man jo nereik, du didelius turiu, gana man. Tik va dumbliuojasi lapeliai.
Gal kam reik? Už šokoladuką ar kaip čia reik lotuliukas.gif
Va, man kokoso slėptuvės ancitrusams reik
-------------------------------------
--------------------------------------
Tik ceresniu teturiu blush2.gif
Bet uz tai turiu (tiksliau MP turi, nes jin ten mala, kazkaip jauninas ar ka te daro... karoc tik kate be reikalo gasdina) labai daug graikisku riesutu lupenu thumbup.gif Galiu mainyt i nana ax.gif Tinka? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2015 01 30, 20:24)
Aš su red chery turiu geltonų ir amano. Taikausi mėlynų kur nors rasti. O filtruojančios man biškį baisokai pasirodė, kai parduotuvėje pamačiau kokių 10 cm krevetes. Ir tos kojos-vėduoklės. Brrrr.... Lyg ir norėjau, bet pamačiusi apsigalvojau.
Daugeliui įdomesnių krevečių reikia osmosinio vandens.

kaip žinot kurioms nereikia to ypatingo vandens?
Atsakyti
Nu reiks lyst man i balkona, ir traukt, mazdaug 5 metu senumo kriaukles, tokias 10 cm biggrin.gif kazkada istrauke is ezero - atrode super, ir sakiau laikau, kada nors bus akvariumas i ji idet. tai jeigu bus dar cielos, atlaikiusiuos tiek ziemos, imesiu isvirinsiu ir kisiu i vandeni. o jos toookios perlamutrines tokios dideles ir prasiskleidusios buvo, bet ne atviros. Idomu kas liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 30, 21:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O per Tarybines armijos ir karinio juru laivyno diena irgi buna kokiu nors akciju-atrakciju?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Net nezinau, pries pora metu jis cia supermamkese buvp paskelbes, kad iki 24 val visom ji aplankiusiom moterom dovanoja po buketa akva augalu wub.gif
Jei siemet kazkas panasaus butu, tai butinai varyciau - idomu paveizet i ta visa kolekcija ir tu pasakojimu paklausyt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eri` @ 2015 01 30, 21:33)
Nu reiks lyst man i balkona, ir traukt, mazdaug 5 metu senumo kriaukles, tokias 10 cm biggrin.gif kazkada istrauke is ezero - atrode super, ir sakiau laikau, kada nors bus akvariumas i ji idet. tai jeigu bus dar cielos, atlaikiusiuos tiek ziemos, imesiu isvirinsiu ir kisiu i vandeni. o jos toookios perlamutrines tokios dideles ir prasiskleidusios buvo, bet ne atviros. Idomu kas liko biggrin.gif

O kam, gi tirpdamos vandeni kietina unsure.gif
Beje, galetum foto imest po visu pasikeitimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 30, 20:37)
Net nezinau, pries pora metu jis cia supermamkese buvp paskelbes, kad iki 24 val visom ji aplankiusiom moterom dovanoja po buketa akva augalu  wub.gif
Jei siemet kazkas panasaus butu, tai butinai varyciau - idomu paveizet i ta visa kolekcija ir tu pasakojimu paklausyt  bigsmile.gif

ir as taip noriu biggrin.gif jamk 2 buketus, sakyk draugei i darba uznesiu pakeliui biggrin.gif Nors gal iki to laiko jau kaune gyvensiu biggrin.gif (Laukiu kol sildymas baigsis - maziau moket reiks) biggrin.gif
QUOTE(cile @ 2015 01 30, 20:39)
O kam, gi tirpdamos vandeni kietina  unsure.gif
Beje, galetum foto imest po visu pasikeitimu  mirksiukas.gif

Gal kiestesnis jau nebebus nei yra blink.gif
Kad tu pasikeitimu nelabai yra, viska sukisau sukisau, o toliau galvosiu ka daryt biggrin.gif nes vaizdo jokio - apleistas sodas ir tiek. smile.gif

http://www.part.lt/i...45c3f34e432.jpg
Beje tikrai zinosit kaip vadinas tas augalas, kur salia kakadu ilgais lapais, gelsvai rausvais, ir as noriu zinot ax.gif
ir mano anubis platusis http://www.part.lt/i...1e54224ea34.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 30 sausio 2015 - 21:00
QUOTE(cile @ 2015 01 30, 21:39)
Net nezinau, pries pora metu jis cia supermamkese buvp paskelbes, kad iki 24 val visom ji aplankiusiom moterom dovanoja po buketa akva augalu  wub.gif
Jei siemet kazkas panasaus butu, tai butinai varyciau - idomu paveizet i ta visa kolekcija ir tu pasakojimu paklausyt  bigsmile.gif

ooo as irgi noreciau bigsmile.gif gal prisiplakciau i kompanija blush2.gif kad jam 2kartus pasakot nereiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 01 30, 21:40)
Kad tu pasikeitimu nelabai yra, viska sukisau sukisau, o toliau galvosiu ka daryt biggrin.gif nes vaizdo jokio - apleistas sodas ir tiek. smile.gif

Nu butu nieko, jei tas irangas sukistum i kampa ir ragalapio "puoskte" uzstotum rolleyes.gif (primink, kodel tu butent taip visus tuos "priborus" isdeliojus?) Ir augaliukus maximaliai reiktu pagrupuot vienodus...

QUOTE(Sandia @ 2015 01 30, 21:55)
ooo as irgi noreciau  bigsmile.gif gal prisiplakciau i kompanija  blush2.gif kad jam 2kartus pasakot nereiktu  biggrin.gif

Nugi mielai, jei dar ta akcija pasikartos smile.gif man ir paciai smagiau su kuo nors eit, tada tai tik skelbima uzmaciau, bet su situ forumu dar nedraugavau, tai vienai kazkaip nedrasu eit buvo...Veliau jau puske pakalbinau, bet po akcijos, uz slamancius. Tai va hedioti nuo tada turiu, laikau kelis gabalelius geresniem laikam ir sagitaria subulata..bet pas mane ji tokia ypatingai nykstukine forma biggrin.gif Puske tasyk papirko nemazai, bet pasiteisino tik microsorium papartis, java ir anubis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 30 sausio 2015 - 21:10