Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2015 01 30, 21:08)
Nu butu nieko, jei tas irangas sukistum i kampa ir ragalapio "puoskte" uzstotum  rolleyes.gif (primink, kodel tu butent taip visus tuos "priborus" isdeliojus?)

nes kitaip nuo sildytuvo vanduo susiles neissivaiksto po visa akvos ilgi. O tokiu budu silta vandni burbuliukai ir srove isnesioja.
Tai as dabar ta sildytuva su liudwigia uzslepsiu, ji auksta auga, gal ir lapai nemazi. Jeigu ant sroves augtu tai spiraline valisnerija uzdeciau ir pasisleptu, arba kitame kampe jeigu ji uzaugtu. Ten yra flenciukas, bet ugio nerodo, tiesioji valisnerija irgi i virsu nesistiebia.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 30, 22:08)

mano vyrelis nesikisa i mano akvos reikalus, bet pries kaledas kadangi senio salcio buvau uzprasius nauju augalu, tai buvo pas ji apsilankes biggrin.gif sake isklause paskaita..
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 01 30, 21:55)
ooo as irgi noreciau  bigsmile.gif gal prisiplakciau i kompanija  blush2.gif kad jam 2kartus pasakot nereiktu  biggrin.gif

Ir aš apie tą patį pagalvojau, nepalikti ir manęs, mano grafikas "laisvas", prisiderinsiu, norėčiau kartu prisiglausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2015 01 30, 21:50)
Ir aš apie tą patį pagalvojau, nepalikti ir manęs, mano grafikas "laisvas", prisiderinsiu, norėčiau kartu prisiglausti  blush2.gif

lotuliukas.gif manau po tokio "grupinio" paskui jis nebenores daryt tokiu akciju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 01 30, 21:26)
QUOTE(cile @ 2015 01 30, 22:08)

mano vyrelis nesikisa i mano akvos reikalus, bet pries kaledas kadangi senio salcio buvau uzprasius nauju augalu, tai buvo pas ji apsilankes biggrin.gif sake isklause paskaita..

Ale pasirodo visai nieko tie seniai! Ania? bigsmile.gif O vakar KAIP koneveiket. blink.gif Ux! Bijojau ir isiterpt. blush2.gif Tik ziaugciojau sau vienas... atsisedes... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 30, 01:16)
Isbale  verysad.gif  Bet ne del kraujomaisos, o todel, kad mazi. Yra jau ir paraudonyjusiu, tik bais sunku butent toki sumeskeriot  biggrin.gif

Arvydai, tavo mazuciukai krevetukai jau dvigubai didesni turbut thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vsarineja po akva visa ir is toli matos jau, kad juda PADARAI biggrin.gif Dvi tokios ryskokos jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 01 30, 21:52)
lotuliukas.gif manau po tokio "grupinio" paskui jis nebenores daryt tokiu akciju biggrin.gif

Jauciu jau dabar nebenori schmoll.gif biggrin.gif
Dalinkites, dalinkites lokio kaili lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 30, 23:00)
Ale pasirodo visai nieko tie seniai! Ania?

Ania wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 01 30, 22:05)
Arvydai, tavo mazuciukai krevetukai jau dvigubai didesni turbut  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Vsarineja po akva visa ir is toli matos jau, kad juda PADARAI biggrin.gif Dvi tokios ryskokos jau  ax.gif

FUNY! thumbup.gif Televizoriui joms vietos maza; pas Tave turetu greiciau riebet. Pa mane irgi lygtais dideja. (Nu vis siek tiek papildomos vieteles atsirado). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 30, 23:00)
Ale pasirodo visai nieko tie seniai! Ania? bigsmile.gif

Joa, ypac plepus biggrin.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 01 30, 23:18)
Jauciu jau dabar nebenori  schmoll.gif  biggrin.gif

Visko gali but, jis gi retkarciais cia uzsuka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 30 sausio 2015 - 23:28
Oi tikrai neturiu tokių kėslų žmogų išmelžti...
Aš apie jį/jo postus kituose forumuose skaitinėju ir seniai žaviuosi, tik va važiuoti viena kažkaip nesiryžtu blush2.gif vis galvoju, kad dar per žiopla iš manęs akvariumistė blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 01 30, 20:40)

Kad tu pasikeitimu nelabai yra, viska sukisau sukisau, o toliau galvosiu ka daryt biggrin.gif nes vaizdo jokio - apleistas sodas ir tiek. smile.gif
http://www.part.lt/i...45c3f34e432.jpg
Beje tikrai zinosit kaip vadinas tas augalas, kur salia kakadu ilgais lapais, gelsvai rausvais, ir as noriu zinot ax.gif
ir mano anubis platusis http://www.part.lt/i...1e54224ea34.jpg

Jei kalbi apie rausvąjį po kakadu, tai manyčiau ALTERNANTHERA REINECKII ,,LILACINA", bet jis sodinamas tikrai ne pirmame plane, nes auga aukštas. Jei akvos plotį dalintume į penkias dalis-jo pozicija 3-išeitų pats viduriukas ar antras planas. Yra ir ALTERNANTHERA REINECKII MINI-ji sodinama pirmame plane ir visas plotelis labai gražiai žiūrisi. Ir aš ją naujame akvuke planuoju auginti, baisiai patinka. Štai kokia gražutė:

user posted image

----------------------------------------------------------------------------------------------

O dėl Gintaro Klimaičio, tai baisiai prašoviau pro šalį. 2014m. rugsėjį dalyvavau Raudondvaryje tarptautinėje parodoje ,,Žali horizontai'' ir susipažinau su juo. Padiskutavome apie savo augalėlius, bet tada dar nežinojau, kad jis ir akvariumais domisi- būčiau tikrai su akva žolynais į namus parvykusi. Juo labiau, kad 4 dienas ten buvau. Ech, doh.gif nepasisekė...

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kas dėl netikusių vyrų, tai nesvarbu kokios lyties antra pusė(MB ar MP), bet turint kokį nors hobį -idealiausia, kai tuo domisi abi pusės. O jei dar ir tikri fanatai-problemų nebūna, vien bendri džiaugsmai. Tik, kad retai taip gyvenime pasitaiko. Štai ir tenka padejuoti bendraminčių ratelyje.
Atsakyti