Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Aira2 @ 2015 02 05, 15:19)
Sveiki    4u.gif 
Norėjau dar kartą pasitikslinti,ar tikrai ampuliarijos sugyventų su auksinėmis .
Parduotuvėje sakė,kad ampuliarijos auksinei - labai skanus baltymas    g.gif  .
Ar tai tiesa-melas  ?      doh.gif  (man sineriuke rašė šiam forume kad galiu įleisti sraigę).

Gali leist 4u.gif Ampulerkei tik saltoka bus, bet suest tikrai nesues biggrin.gif Gan smaikstus pardavejai pasitaike thumbup.gif
Tik vat Tau dangcio reiketu, nes ampuliarija gali ir islipt, o paskui nebemokes grizt unsure.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kur tokių gauti Klaipėdoje?Gal kas parduodate? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 02 05, 15:19)
Sveiki    4u.gif 
Norėjau dar kartą pasitikslinti,ar tikrai ampuliarijos sugyventų su auksinėmis .
Parduotuvėje sakė,kad ampuliarijos auksinei - labai skanus baltymas    g.gif  .
Ar tai tiesa-melas  ?      doh.gif  (man sineriuke rašė šiam forume kad galiu įleisti sraigę).

Nu nesamone,tikrai nesues,laikiau as su auksine dvi ampuliarijas,melaniju kruva,auksine net i jas neziurejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 02 05, 15:48)
Nu nesamone,tikrai nesues,laikiau as su auksine dvi ampuliarijas,melaniju kruva,auksine net i jas neziurejo blink.gif

Aišku,dabar ramiau bus bigsmile.gif .O gal žinot kur tokių gauti Klaipėdoj?
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 02 05, 16:02)
Aišku,dabar ramiau bus      bigsmile.gif  .O gal žinot kur tokių gauti Klaipėdoj?

Paieskok skelbimuose,pasiskambink zuvyciu pardavejams,buna jie turi,bet neskelbia,taip pat turgus(jei toks yra),ivairios zoo parduotuves... kadangi as ne Klaipediete,tai nieko tiksliat negaliu patart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 02 05, 16:02)
Aišku,dabar ramiau bus      bigsmile.gif   .O gal žinot kur tokių gauti Klaipėdoj?

Eglės turguj šaštadienį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 05 vasario 2015 - 16:13
Kaip jums atrodo kas sis padaras. turiu itarima kad tai ancitrusas, nes suskaiciuoju tik 8 slanstelius nugaros peleke. o pas senaji gyventoja visi 12. taip kazkur ir buvau radus parasyta skirtuma pteriko nuo ancitruso. (uodega tai trispalvis patvarke biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
o pas mane siandien liudesys- is niekur nieko, be jokiu isankstiniu pozymiu siandien pikvu aukstyn bedvesuojancia radau savo seniausia papugele-visu Red Parrot pradininke mano namuose. Dar ir dabar galuojasi, bet jau matau, kad nieko nebebus... verysad.gif dar bandziau sukelt temperatura akvariume, pakeliau iki 28, bet matau kad ji vienodai elgiasi ir atrodo tai isjungiau ta siluma-kitu nenoriu kankint...
kas nutiko-neisivaizuoju. Ar cia jau senatve? Kaip sakiau, ja pirkau prie 7-8 metus, rugpjuti, tai pas mus gyvena 7,5 ar 8,5 jau...
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 02 05, 20:13)
Kaip jums atrodo kas sis padaras. turiu itarima kad tai ancitrusas, nes suskaiciuoju tik 8 slanstelius nugaros peleke. o pas senaji gyventoja visi 12. taip kazkur ir buvau radus parasyta skirtuma pteriko nuo ancitruso. (uodega tai trispalvis patvarke biggrin.gif )

Ancitrusiene smile.gif
-----------------------
Agnele, jau tikrai nebejauna Tavo zuvyte unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 05, 20:32)
Ancitrusiene  smile.gif
-----------------------

cia dar nebutinai biggrin.gif dar jaunelis, tai gali pavirsti arba -as arba -iene thumbup.gif
Atsakyti
Taip pat dar norėjau paklausti dėl valisnerijų ir lempų.Ar tikrai jos yra būtinos?
Ar jai tiktų paprasta lemputė?Ar jai užtektų 3 val. apšvietimo per dieną ar reikia daugiau?
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 05, 20:32)
Ancitrusiene  smile.gif
-----------------------
Agnele, jau tikrai nebejauna Tavo zuvyte  unsure.gif

Bet vakar dar buvo visa "blizganti", valge, llaukiojo kaip ir visos, o siandien ryte jau buvo pilvu aukstyn dugne.. argali nuo senatves buti tokia staigi mirtis?

Tiesa.. vakar pastebejau, ad tie nauji mano samukai - apverstukai kazkokie- ja lesiojo pkaukiojancia, kol akvariume nebuvo ijjngta sviesa-jibamde nuo issisukti, sUkiojosi, kai uzdegiau sviesa, blogieciai paSislele ir liovesi. Tai - ar galejo ja jie uzkankinti kazkaip, ar cia jau jie ja ir puole, kaip ligoni, lavoneli?

P.s. viena gyventojz buvau pamirsusi... blush2.gif paskutineje nuotraukoje Matyti zavyte-baltai oranzine- cia tikrai patele, nes buvo kadaise ir patinas - forma tokia pati, tik visas baltas ir 2-3 kartus didesnis, jie dedavo ikrus, patinas juos burnoje saugojo.... paskui jis mire. Labai idomios ir grazios zuvys. Tas ju balthmas toks perlinis-i melsvai violetini blizgesi toki... gal kas pavadinima zinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnele77: 05 vasario 2015 - 20:56