Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Dilma @ 2015 02 06, 19:10)
Nu nebūtinai biggrin.gif . Va, pas mano aksolotlį be apšvietimo kladoforos kamuolys gyvena. Tiesa, nepuola augti, nu bet ir nenyksta nuo rugpjūčio. Dar, sako, acorus gramineus auga.

Ačiū už patarimus.Jei valisnerija nupus,reiks tokių pabandyt 4u.gif .
Atsakyti
tai pas mane ir elodeja auga ir crypta ir samana ta monosolium kazkokia smile.gif
bet tai nereiskia kad augs pas visus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 02 06, 19:26)
tai pas mane ir elodeja auga ir crypta ir samana ta monosolium kazkokia smile.gif
bet tai nereiskia kad augs pas visus smile.gif

Be šviesos?

Bet juk nepabandęs nesužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 06 vasario 2015 - 19:34
QUOTE(Dilma @ 2015 02 06, 19:33)
Be šviesos?

Bet juk nepabandęs nesužinosi mirksiukas.gif

ir be sviesos ir be silumos biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 02 06, 19:52)
ir be sviesos ir be silumos biggrin.gif thumbup.gif

Nu, jei neseniai pasodinta, tai gali iš "inercijos" augti, o jei jau seniai - tai liuks biggrin.gif
Atsakyti
Kaip fainiai Jums ax.gif .Ką tik užmečiau akį į akvą ir pamačiau kad dar vienas lapas nutrūko verysad.gif ,jau baigia sužiaumoti maniškė auksinė .
Atsakyti
pzdc mano naujai reinickii,jau skylėjais lapai. Kur pirkt kalio to? Akvazoo?
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 02 06, 21:22)
pzdc mano naujai reinickii,jau skylėjais lapai. Kur pirkt kalio to? Akvazoo?

Akvazoo tikrai maciau Easy life
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 02 06, 20:09)
Nu, jei neseniai pasodinta, tai gali iš "inercijos" augti, o jei jau seniai - tai liuks biggrin.gif

Jo senokai, kai buvau pas Arvyda sveciuos. biggrin.gif tai itariu lapkricio 8d. smile.gif tai jau 3 men kaip auga smile.gif)) manau kad inercija jau pasibaigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 02 06, 20:28)
Akvazoo tikrai maciau Easy life

turiu easy life easy start g.gif ten ir pirkta, para6yta, kad tai biologinis vandens aktyvatorius. žodž reiks nueit paklaust kas kaip
Atsakyti

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandia: 06 vasario 2015 - 22:48
QUOTE(Dilma @ 2015 02 06, 19:10)
Nu nebūtinai biggrin.gif . Va, pas mano aksolotlį be apšvietimo kladoforos kamuolys gyvena. Tiesa, nepuola augti, nu bet ir nenyksta nuo rugpjūčio. Dar, sako, acorus gramineus auga.

Buvau nusipirkusi acorus, bet tada jį mačiau pirmą kartą gyvenime ir nebuvau pasiskaičiusi kaip akve auga. Rekomendacijos nėra optimistinės, auginti gana sudėtinga ir todėl Airai tikrai nepatarčiau jo pirkti. Pas mane jam buvo per mažai šviesos-tupėjo neaugdamas, vis po kokį lapą pamesdamas. Galiausiai kelis likusius leisgyvius krūmelius išmečiau. Norėčiau dar kada pabandyti auginti, bet tikrai tik esant geram apšvietimui. Štai kaip atrodė:

user posted image
Atsakyti