Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(JolantaDen @ 2015 06 17, 13:45)
sakykit svociutes is kur planuojate pirktis suknele?o gal nuomuosites?

as nusipirkau viena bet persigalvojau ir kita isinuomavau savaja parduodu doh.gif

QUOTE(JolantaDen @ 2015 06 17, 16:11)
gal parodytumete kokia?smile.gif

as galiu pasiulyti stai tokia 35eur nauja su etiketem, plaukam supirkta aksesuarai ir auskarai - prideciau
ugiui iki 1.75 manau nes as 1.68 reik aukstu kulnu ir krutine nzn itariu iki 80D mano 75D/C

user posted image
user posted image

dar turiu geltona bet ji didesnio dydzio euro kazkur 44 ir melyna tamsiai bet ji irgi didele manau ne maziau kaip 44 o gal ir 46euro...

mergates, man jau bemieges naktys... sestadieni pirma kart pirsliaujam, scenariju tai turiu, kiek ziurejau vos e kaip ir pas kitas doh.gif
bet va zodziu nerandu o turimi nepatinka, iteikiant zidini ir atvykus i sventes vieta... gal turit ideju?
bei tosta noretus koki grazu bet nesurandu to tikrojo vienintelio..

siaip didzioji dalis padaryta:
* muilo operoje uzsakyti psiimsiu medaliai. (juos jauciu reikes antra diena iteikti? kaip manot?)
* 24h deginam rutu vainika, paskui as nutariau vis tik ne prijuoste nes nuotaka sake kad nei skaros nei prijuosts nereik, tai nupirkau kocela o jaunikiui mesos plaktuka
*dar esam nupirke dangaus tu zibintu spalvotu, 24h jaunieji fejerverkus leis, po ju as pakarpau lapeliu spalvotu ir sakysiu kad kiekviena seima parasytu palinkejima, priklijuotu ji ir uzdegus zibintus visi kart paleisim i ora, su mintim, kad kiekvienas savo akim seka ir kurio arciausiai dievulio nuskris to palinkejimas pirmas issipildys

krepsys paruostas, sake 3 bromai bus, tai nupirkau saldainiu tikrai daug doh.gif 3 degtines ir 6 sampes.. mastau ar dar ko reik? patarkit please? gal sakotukus kelis? ar saldainiu dezutes?


dar.. antrai dienai uzsakyta, prikepta grybuku, lepsiai, baravykai paklere.. antra diena sakysim kad pirslys ziurejo pro raktu skylute.. nu jaunieji nebut jaunieji, jokio surio negalejo isspausti,jau tieeek prigrybavo kad baisu biggrin.gif pirslys sakys kad pasizada visiem girdin pravesti kursus jaunajai kaip suris spaudziamas biggrin.gif ir pakviesim grybuku paragaut biggrin.gif

aciu atsiuntusei netikra liudijima, atsiprintinsim drinks_cheers.gif

dar diploma deliojuos, jauciu reikia pasidaryt vyrui ir jaunajai, atspaudinsiu ant diplominio popieriaus ir i remelius idesiu drinks_cheers.gif siandienos darbas cia.

dar noriu duot uzduotele porom, gamtoje, an cukriuku - popieriukai bus, uzrasyti pabroliam - ka turi del jaunojo padaryt nuotaka o pamergem ka jaunikis ( na esme cia, kas ryt dedant cukraus i kava, atsivinioji ta cukriuka ir ant jo popieriuke uzrasas - sajykim, siandien tu turi atnesti zmonai geliu, arba siandien taves laukia.. na kaip pvz geras seksas, romatiska vakariene, isspildysiu tavo viena nora ir etc.. nzn ar aisku bet kazkada taip esam dare labai smagu buna kas ryta ziureti kokia uzduotis numatoma, ar net ne kas ryta o pasakyt kad karta i savaite smile.gif na zodziu...

parasykit ka dar pamirsau plase.. nes dabar va laisvos dienos sedziu ir medituoju, kaip studentas ties baigiamuoju darbu paksutinem naktim lotuliukas.gif
Atsakyti
va dailnuosi palinkejimais kuriuos pasizymejus, bet dar kazko dairaus..

Mes linkime mylėt tvirtai viens kitą,

Ir drąsiai žengti gyvenimo keliais,

Sukurti gražų ir saulėtą rytą,

Su meilės ir ramybės spinduliais.

Juk kartais būna ir takai nelygūs,

Ir apsiniaukęs rudenio dangus.

Ir kartais žodžiai, lyg erškėčiai dygūs,

Užtemdo tai, kas buvo taip brangu.

Bet kai tvirtai mylėsite viens kitą,

Ir gerbsite viens kito troškimus,

Tai laimė nekviesta ir neprašyta,

Kasdien pabels į Judviejų namus

Tegul gyvenimo jums neš gražiausią dainą,

Kaip paukščiai neša saulę ant sparnų.

O mes šiandien pasveikinti atėjom,

Ir atnešėme džiaugsmą dovanų.

Ir tegul niekad Jums netruks čia saulės,

Pačių skambiausių vyturio dainų.

Mes norime visą laimę iš pasaulio

Padėti Jums ant virpančių delnų.
Atsakyti
Man irgi jau šį savaitgalį vestuvės. Lyg didžiausi darbai nuveikti, bet kaip pas studentą matau daug ir lieka paskutinią naktį. Dar nesu pasiuvusi paklodės žaidimui su kūdikiu ir gulbių ežero drabužių.
Pasiūlykite prašau kokių gal žaidimų prie stalo, nes nežinau ar muzikantai ką nors sugalvos? Nes kai kalbėjau tai man jis visiškai nepatiko. Jei neturėsite ką pasakyti tai aš tuo metu ką nors pagrosiu.
Kokius aplamai žaidimus esate susiplanavę?
Aš manau daryti:
Su lastais,
jaunąjį kur kūdikį vaidina,
gulbių ežeras pabrolių,
ir daugiau nežinau. Sako muzikantas reikia 5-6 turėti.
Atsakyti
su zaidimais nepatarsiu, nes pas mus bus muzikantai, vedejai, sake nieko is vis nereikes daryti tik uzsdeimas ir zidinio iteikimas- zodziai. Visus zadimus, sokius viska jie darys, ake kad jus tik baliavokit atvaziave smile.gif
Atsakyti
Radau viena zaidima,jis man patiko,rase kad galima zaisti ir gamtoje ir sventes veitoje.zodziu: iduodi apelsina - ji apvynioji lipnia juostele(aisku daug kartu reikia apvynioti) tada iduoti pamergytei ir ji turi kuo geriuciau isvynioti ir nulupti,o pabrolys kuo greiciau suvalgyti:) tai si zaidima darysiu gamtoje:)
dar veinas:
Žaidime dalyvauja poros. Kiekvienai porai po kojomis patiesiama po išskleistą laikraštį. Pora užlipa ant laikraščio ir šoka. Po kiek laiko laikraštį reikia perlenkti. Vėliau dar kartą perlenkti. Žaidimo tikslas - kojomis neliesti žemės. Taip išrenkama šauniausia pora
Skaityti greitakalbe.
• Pakopa po pakopos;
• Molekulinis akumuliatorius;
• Komunikabilus oragiuntangiukas.
kas nepasako isgeria

Papildyta:
veina sviciute buvo atsiuntusi man kaip iprasta zidinio sceramonija pakeisti kitaip.tikiuosi nesupyks jei pasidalinsiu su visom;)
SEIMOS ZIDINIO ITEIKIMAS
Muzikantas pakviecia visus i lauka ARBA PRIE STALO Seimos Zidinio Ceremonijai.Visi pakviečiami į lauką. Svečiai padaro gyvą ugnies taką (kiekvienas laiko po žvakutę-tabletę), kurio gale stovi Teveliai su ugnies aukuru. Jaunieji pakviečiami eiti iki tevelių kad būtų įžiebtas jų šeimos židinys.

pirslys
Senovės lietuviai turėjo labai gražų ir prasmingą paprotį. Jie šventai tikėjo, jog namuose kūrenama ir saugoma ugnis juos saugo ir globoja nuo blogio bei negandų. Ir šiandien, kaip meilės ir ištikimybės simbolį, teuždega šeimos židinio ugnį Jūsų teveliai ir perduoda ją lyg palaiminimą amžinam Jūsų gyvenimui kartu. Eikite atsinešti savo šeimos aukurą.

Jaunieji eina per svečių padarytą taką

svocia (kol jaunieji eina, einate kartu ir sekate šią istoriją):

Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė: - ,,

AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.

Antroji sakė:- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti." Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę. Labai nuliūdusi.

Trečioji žvakė kalbėjo: -,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų." Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.



Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko: - KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI - AŠ BIJAU TAMSOS!!!" Tai ištaręs pravirko.

Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė: - NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS.

Tam, kad ši ugnis įsižiebtų su pačiais prasmingiausiais mūsų visų linkėjimais, dovanokime gražiausią palaiminimą jauniesiems. Pakelkime visi rankas virš jaunųjų galvų ir palaiminkime juos ilgam ir saulėtam gyvenimui: įkurkite savo naujai sukurtos šeimos židinį, pripildykite jį ramybe, tikėjimu, meile ir viltimi bei saugokite ją, kad iškilmingą valandą galėtumėte pasisemti tos šventos ugnies iš savo židinio. Gerbkite vienas kitą, puoselėkite ir branginkite šiandien ištartus priesaikos žodžius, taip, lyg tai būtų pagrindinis Jūsų tikslas šioje Žemėje. Būkite palaiminti amžinam bendram gyvenimui.













Papildyta:
zodziu jei reikes ka nors,rasykit.padesiu kuom galesiu:)

o as ieskau butent raudonos suknutes, nes pamergytes bus su trumpom raudonom suknelem,tai as noriu ilgos raudonos:) plius vetsuviu tema bus balta,raudinatai nesinori buti kokiai melynai:))
Atsakyti
labai grazi mintis, tik vat klausimas,kelinta val jei 20h uzsedam zidinys iteikiamas?
Atsakyti
Man irgi ši mintis žiauriai patiko
Tik gaila, kad dar šviesiu metu šeimos židinio uždegimas bus. Nelabai matysis. Aš tik vis nesuprantu (savo neatsimenu), kaip reikia pasielgti. Tevai yra nupirkę šeimos židinį. Tai jie įteikia jau tą kurį nupirko, uždegtą. Ar jaunieji jį turi turėt neuždegtą o tėvai kuom nors kitu uždega?
Atsakyti
na pas mujmi susedimas bus jauciu ne anksciau 20h gal ir 20.15 tai jauciu zidinys tik kokia 22-23h ar klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 18 birželio 2015 - 10:56
manau priklauso kokia progama esate pasiruose,as galvoju jei pirmas uzsedimas bus 20.00val,tai iteikiat santuokos liudjima,karsti,tada issirenkat stalo valdzia na ir tada jau galima zidini duoti,tai manau 22val:)bet manau paklauskit muzikanto dar:)
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 06 17, 19:51)
eglejk,tau jau sis savaitgalis?  bigsmile.gif  sekmes!

-----
as tai suknele nusipirkau per skelbimus

aš irgi drinks_cheers.gif pigiai, bet labai gražią ir tikrai tik kartą dėvėta, nes išskalbus vėl kaip nauja ir tokia kokios norėjau.

zikantAš daug ką primasčiau, bet stengiuos perduot daug muzikantams, jie pinigus gaus už tai, o mes tai nieko. kaži ar ačiū kas pasakys unsure.gif bet tikiuosi pasirodysiu gerai. blogiausia tos vyro brolio vestuvės, ten bus su piršliais ir visom tradicijom, tai jau anyta mano lauks kažko tokio matyt.
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 06 18, 11:12)

veina sviciute buvo atsiuntusi man kaip iprasta zidinio sceramonija pakeisti kitaip.tikiuosi nesupyks jei pasidalinsiu su visom;)
SEIMOS ZIDINIO ITEIKIMAS
Muzikantas pakviecia visus i lauka ARBA PRIE STALO Seimos Zidinio Ceremonijai.Visi pakviečiami į lauką. Svečiai padaro gyvą ugnies taką (kiekvienas laiko po žvakutę-tabletę), kurio gale stovi Teveliai su ugnies aukuru. Jaunieji pakviečiami eiti iki tevelių kad būtų įžiebtas jų šeimos židinys.


Mūsų vestuvėse naudojo šiuo žodžius su keturiom žvakėm, buvo labai gražu. Tėveliai laikė žvakes, kiekvienas po vieną.

Dabar kartotis nenoriu, nes jaunieji matę yra, reikia kažką kitokio sugalvoti.

Aš pasidalinsiu tuo ką esu sugalvojusi šiai dienai.
Kadangi muzikantų pas mus nebus, tai sumastėm, jog svečiai per daug nenuobodžiautų, lauke įrengsim jiems žaidimų aikšteles. Kadangi vestuvėms tema parintkta tokia, kaip čia pavadinti "kaimiško", bet kaimiško ne ta kaimiška prasme. Angliškai tai vadinama "rustic wedding". Bus naudojami džiovinti rugiai, šiaudai, sendintas medis, skynelės ir t.t. Todėl ir tie lauko žaidimai bus labai į temą manau.

Tai pirmiausiai padarysim ietą, kurioje žais smiginį arba kitaip dartus vadinamus. Lentą dekoruosim savaip, suskirstysim zonom berniukas/mergaitė. Tiesiog smagiai pamėtyt strėlytes.

Taip pat padarysim žiedo metimo ant butelių vietą. Tiesiog sudėsim į dekoruotą medinę dėžę butelius, ir iš atstumo eikės mėtyti pagamintą žiedelį. Nu, kad ant butelio kakliuko užmesti reikėtų.

Dar bus stotelė kur mėtysim m,etalines pasagas. Reikės pataikyti užmesti pasagą ant spec metalinio stulpo.

Ir paskutinis bus, nepamenu kaip tiksliai tas žaidimas vadinasi, bet su specialiom medinėm lazdom, mušami ant žemės esantys kamuoliukai. Juos reikia pataikyti musšti spec pro vartelius. Komandinis žaidimas.

Tai vat svarstau pagal situaciją prie šių žaidimų aikštelių suregti mažas mini varžybas.

Dar bus atskiros trys stotelės skirtos vaikučių vardams surašyti, bus padėtas butelis su priklijuotais lapukais. Palinkėjimų stotelė, tik dar gvildenu įdėją, bet užuominą jau sugalvojau ir bus greičiausiai tokia stotelė, kur padėsim porą tų vienkartinių fotoaparatų. Ir bus užrašas, kažkas tokio kaip "pagauk akimirką, kurios nepagautų fotografas". Tai svečiai galės pafotografuoti ką nors. Aišku bus paruoti manau ūsai, lūpos tos, gal rėmą kokį dar sugalvosim padėti. Nu kažkas tokio. Alternatyva momentiniam fotoaparatui, nes anam pinigėlių trūksta... blush2.gif

Tai kol kas tiek.

Ai iš žaidimų darysiu apibūdinimus apie svečius, darbų pasidalinimas, aukcioną iš 5 daiktų, bet ne pinigais, slapti klausimai jauniesiems apie vienas kitą, pasiruošiu "agrastams ir braškėms jei spėsim. Mėtysim akmenukus, važiuos paspirtukais.

Dar bus laikas šeimos židiniui, švečių tostams, jaunosios sesers pasirodymas-dovana.

oj paklodę prirašiau. Tikiuosi suskaitysit viską, o gal ir idėjų pasisemsit.
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 06 18, 10:12)
Radau viena zaidima,jis man patiko,rase kad galima zaisti ir gamtoje ir sventes veitoje.zodziu: iduodi apelsina - ji apvynioji lipnia juostele(aisku daug kartu reikia apvynioti) tada iduoti pamergytei ir ji turi kuo geriuciau isvynioti ir nulupti,o pabrolys kuo greiciau suvalgyti:) tai si zaidima darysiu gamtoje:)
dar veinas:
Žaidime dalyvauja poros. Kiekvienai porai po kojomis patiesiama po išskleistą laikraštį. Pora užlipa ant laikraščio ir šoka. Po kiek laiko laikraštį reikia perlenkti. Vėliau dar kartą perlenkti. Žaidimo tikslas - kojomis neliesti žemės. Taip išrenkama šauniausia pora
Skaityti greitakalbe.
• Pakopa po pakopos;
• Molekulinis akumuliatorius;
• Komunikabilus oragiuntangiukas.
kas nepasako isgeria

Papildyta:
veina sviciute buvo atsiuntusi man kaip iprasta zidinio sceramonija pakeisti kitaip.tikiuosi nesupyks jei pasidalinsiu su visom;)
SEIMOS ZIDINIO ITEIKIMAS
Muzikantas pakviecia visus i lauka ARBA PRIE STALO Seimos Zidinio Ceremonijai.Visi pakviečiami į lauką. Svečiai padaro gyvą ugnies taką (kiekvienas laiko po žvakutę-tabletę), kurio gale stovi Teveliai su ugnies aukuru. Jaunieji pakviečiami eiti iki tevelių kad būtų įžiebtas jų šeimos židinys.

pirslys
Senovės lietuviai turėjo labai gražų ir prasmingą paprotį. Jie šventai tikėjo, jog namuose kūrenama ir saugoma ugnis juos saugo ir globoja nuo blogio bei negandų. Ir šiandien, kaip meilės ir ištikimybės simbolį, teuždega šeimos židinio ugnį Jūsų teveliai ir perduoda ją lyg palaiminimą amžinam Jūsų gyvenimui kartu. Eikite atsinešti savo šeimos aukurą.

Jaunieji eina per svečių padarytą taką

svocia (kol jaunieji eina, einate kartu ir sekate šią istoriją):

Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė: - ,,

AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.

Antroji sakė:- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti." Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę. Labai nuliūdusi.

Trečioji žvakė kalbėjo: -,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų." Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko: - KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI - AŠ BIJAU TAMSOS!!!" Tai ištaręs pravirko.

Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė: - NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS.

Tam, kad ši ugnis įsižiebtų su pačiais prasmingiausiais mūsų visų linkėjimais, dovanokime gražiausią palaiminimą jauniesiems. Pakelkime visi rankas virš jaunųjų galvų ir palaiminkime juos ilgam ir saulėtam gyvenimui: įkurkite savo naujai sukurtos šeimos židinį, pripildykite jį ramybe, tikėjimu, meile ir viltimi bei saugokite ją, kad iškilmingą valandą galėtumėte pasisemti tos šventos ugnies iš savo židinio. Gerbkite vienas kitą, puoselėkite ir branginkite šiandien ištartus priesaikos žodžius, taip, lyg tai būtų pagrindinis Jūsų tikslas šioje Žemėje. Būkite palaiminti amžinam bendram gyvenimui.
Papildyta:
zodziu jei reikes ka nors,rasykit.padesiu kuom galesiu:)

o as ieskau butent raudonos suknutes, nes pamergytes bus su trumpom raudonom suknelem,tai as noriu ilgos raudonos:) plius vetsuviu tema bus balta,raudinatai nesinori buti kokiai melynai:))

super žodžiai. aš prašysiu, kad jaunieji nuėję ir gavę iš tėvų židinį pastovėtų prie stalo ar prisėstų (vietoj jau pagal sotuaciją) ir svečiai iš tų tablečių sudėtų širdį, tada užbaigimui kažką pasakysiu. tik dar nežinau ką ir tada fejerverkai. tikrai galvojau per užsėdimą pirmą (antro it t.t nebus), bet norėjosi tą širdį įpašyti, o va šitie žodžiai tikrai gražu prasminga ir svarbu kad geras oras tik būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivadera: 18 birželio 2015 - 12:27