Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

Sveikos smile.gif
Oho...kiek cia visko buvo g.gif .
As asmeniskai pati nesitikejau taip greit patekt i albumiuka , didelis ACIU jums uz TAIP ir pasitikejima. Betkokiu atveju, buciau ir toliau bendravus cia, kur daugiau rasciau tiek info jei ne cia biggrin.gif . Net Kaikariui pasakojau apie jus lotuliukas.gif , nes nuvariau i konsultacija jau apsisvietus biggrin.gif. Del op, tai jis manes klause kada noreciau operuotis, tai nesusidare vaizdas kad reik ilgai laukt, tik man del ivairiu priezasciu patogiau geguze-birzeli, tai ir nusprendem geguzes gale. Pazadejau, kad numesiu 10 kg iki op( tai sake tada tikrai bus geras rezultatas ), bet sake vien sonus man nusiurbus rezultatas jau iskart bus. Sake po puslitri nuo sono tikrai bus cool.gif , sakes kiek brudo su savim nesiojuos.
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 26, 19:54)
thumbup.gif  palikau koment  bigsmile.gif
koks gavosi tavo papiliu dydis?

Aciukas!!!! 4u.gif perku C liemeneles, push up, bet zinok taip biski lipa lauk, nes sakyciau link D, bet C graziau pakelia ir suspaudzia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 26, 14:32)
nerealu  bigsmile.gif  super atrodai  thumbup.gif

Aciu 4u.gif na ar tikRai taip super??? Manau dar mesti ir mesti tuos kg..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 26, 22:41)
Sveikos smile.gif
As asmeniskai pati nesitikejau taip greit patekt i albumiuka , didelis ACIU jums uz TAIP ir pasitikejima.  Betkokiu atveju, buciau ir toliau  bendravus cia, kur daugiau rasciau tiek info jei ne cia biggrin.gif . Net Kaikariui pasakojau apie jus lotuliukas.gif , nes nuvariau i konsultacija jau apsisvietus biggrin.gif. Del op, tai jis manes klause kada noreciau operuotis, tai nesusidare vaizdas kad reik ilgai laukt, tik man del ivairiu priezasciu patogiau geguze-birzeli, tai ir nusprendem geguzes gale. Pazadejau, kad numesiu 10 kg iki op( tai sake tada tikrai bus geras rezultatas ), bet sake vien sonus man nusiurbus rezultatas jau iskart bus. Sake po puslitri nuo sono tikrai bus cool.gif , sakes kiek brudo su savim  nesiojuos.

Galėtum perleist man tą savo nusiurbtą kg, nes pas mane sakė tik max po 100 g pavyktų nusiurbt, o norint pasipildyt krūtinę reikia mažiausiai litro.
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 26, 21:41)
Sveikos smile.gif
As asmeniskai pati nesitikejau taip greit patekt i albumiuka , didelis ACIU jums uz TAIP ir pasitikejima.  Betkokiu atveju, buciau ir toliau  bendravus cia, kur daugiau rasciau tiek info jei ne cia biggrin.gif . Net Kaikariui pasakojau apie jus lotuliukas.gif , nes nuvariau i konsultacija jau apsisvietus biggrin.gif. Del op, tai jis manes klause kada noreciau operuotis, tai nesusidare vaizdas kad reik ilgai laukt, tik man del ivairiu priezasciu patogiau geguze-birzeli, tai ir nusprendem geguzes gale. Pazadejau, kad numesiu 10 kg iki op( tai sake tada tikrai bus geras rezultatas ), bet sake vien sonus man nusiurbus rezultatas jau iskart bus. Sake po puslitri nuo sono tikrai bus cool.gif , sakes kiek brudo su savim  nesiojuos.

Nebus pas tave puslitrio ,pas mane tik po 200ml nusiurbe ,o tu ne ka pilnesne nei as buvau. O jei dar 10kg numesi tai isvis nebus ka siurbt.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 01 26, 22:21)
Galėtum perleist man tą savo nusiurbtą kg, nes pas mane sakė tik max po 100 g pavyktų nusiurbt, o norint pasipildyt krūtinę reikia mažiausiai litro.

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Awarded @ 2015 01 26, 22:58)
Nebus pas tave puslitrio ,pas mane tik po 200ml nusiurbe ,o tu ne ka pilnesne nei as buvau. O jei dar 10kg numesi tai isvis nebus ka siurbt.

Pas mane rinkes ir kumpiai geruliai doh.gif , sake po puskili nuo sonu ir puskili nuo priekio. Laimes pilnos kelnes, nes nu pilvas visa mane juodai gadina. O numetus svorio, sonai ne kazka keisis, tik priekyje maziau liks. Pilnai tikiu, nes ir lries 10 metu su panasiais kumpiais buvau. Aisku liepe su svoriu nepersistengt, nors menesi pries op palaikyt stabilu svori, kitu atveju su kraujuku bus prastai, o to tai as ne uz ka nenoriu.
Visdar neatsidziaugiu kaina, sakau gal dar ne taip supratau ar ka biggrin.gif, bet palikau 200 euru nu tai reiskias tikrai 2000. Siaip idomu su tom kainom. Labai skirtingai net ir pas ta pati chirurga. Turbut biedniake pasirodziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 26, 23:34)
lotuliukas.gif
Papildyta:

Pas mane rinkes ir kumpiai geruliai doh.gif , sake po puskili nuo sonu ir puskili nuo priekio. Laimes pilnos kelnes, nes nu pilvas visa mane juodai gadina. O numetus svorio, sonai ne kazka keisis, tik priekyje maziau liks. Pilnai tikiu, nes ir lries 10 metu su panasiais kumpiais buvau. Aisku liepe su svoriu nepersistengt, nors menesi pries op palaikyt stabilu svori, kitu atveju su kraujuku bus prastai, o to tai as ne uz ka nenoriu.
Visdar neatsidziaugiu kaina, sakau gal dar ne taip supratau ar ka biggrin.gif, bet palikau 200 euru nu tai reiskias tikrai 2000. Siaip idomu su tom kainom. Labai skirtingai net ir pas ta pati chirurga. Turbut biedniake pasirodziau thumbup.gif

Tai 2000e gaunasi 7000lt. Normali kaina. Jis man anksciau sake,kad psl kaina labiau uzsienieciams.O lietuviams jie zemesne kaina taiko.
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2015 01 26, 23:08)
Aciu  4u.gif na ar tikRai taip super??? Manau dar mesti ir mesti tuos kg..... blink.gif

Dar viena tokia pat kaip as lotuliukas.gif negali pripazinti, kad gerai thumbup.gif
O jei rimtai, tai pagal tavo ugi, svoris ir bendras rezultatas tikrai wub.gif man tik gal noretusi krutines aukstesnes, bet cia kiekvienos skonio reikalas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2015 01 26, 23:21)

Man irgi ta pati sake M., kai norejau papulius papildyti riebaliukais blink.gif nors mano akim dar siurbti ir siurbti pas mane blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(roxyte @ 2015 01 26, 22:08)
Aciu  4u.gif na ar tikRai taip super??? Manau dar mesti ir mesti tuos kg..... blink.gif

kaulų rinkiniai irgi negražu biggrin.gif relax atrodai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mano vardas, džiaugiuosi tavo emocijom thumbup.gif Kaip aš laukiu...
Mano pilvas jau 13 metų šlykštus, tiesą pasakius nepamenu savęs normaliu pilvu. Pastojau labai anksti
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 27, 09:21)
Labas rytas.
Mano vardas, džiaugiuosi tavo emocijom thumbup.gif Kaip aš laukiu...
Mano pilvas jau 13 metų šlykštus, tiesą pasakius nepamenu savęs normaliu pilvu. Pastojau labai anksti

mano pilvas irgi jau 21-rių buvo baisut baisutėlis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 27 sausio 2015 - 09:25
ka domino kompensuojamos op, rasinejuosi su grozio chirurgija smile.gif uzklausiu apie ta ju prierasa po kainininku (Specialus slaugos paslaugų paketas pacientams, kuriems operacijos kaštus kompensuoja Teritorinė ligonių kasa). atsake kad plastines pilvo operacijos nekompensuoja, Mūsų kainyne operacijas, kurias kompensuoja ligonių kasos pažymėta KAINA2*. Bet Pilvo sienos išvaržos plastika yra pazymeta pas juos kaip kompensuojama.
Atsakyti