Sveikutes grazuoles

Senai bebuvau cia ilindus bet smalsu pasidare kaip sekas naujai pasigrazinusiom

Apziurejau albumeli

Liuks kiek pasigrazinusiu
Ziuriu aistros del albumo vis dar kyla
Man jau geguze bus du metai po operacijos, tai kaip ir viskuo esu labai patenkinta. Pilvas plokscias kietas be jokiu lasinuku kabanciu

Tik ka galiu pamineti kad pilvo odos jautrumas taip pilnai ir neatsistate. Tokia truputi aptirpus ta oda. Bet kai apie tai negalvoju tai ir nejauciu. At pilvo miegot taip ir netapo patogu. Bet labiau ne del pilvo, o del nugaros. Matyt tas balionas nuo pilvo kai nusipjove tai perdaug nugara issilenkia
Randas tai jau nebelabai matomas na nebent toje vietoje kur prasiplete del tempmo didelio. Bet as jau jo nebepastebiu.
Bet vat ana savaite buvo iskilus tokia beda kad atsinaujino vel man cista ir endometrioze ir buvo svarstoma operacijos galimybe. Tai gydytojas uz galvos is kart susieme kad bus sudetinga su laparoskopija del issiuvineto pilvo. Bet aciu D kad nusprende nuo operacijos susilaikyti... nes simptomu nelabai kokiu jauciu, o operacija tektu daryt baisine puse vidaus ispjaustant

Nu tikiuos kad vel idejus mirena pavyks apseiti be operacijos...
Dabar kompas mano streikuoja tai sudetinga su foto ikelimu. Bet jei pavyks tai idesiu i albumeli pasirodyt
PS maciau lyg del sonu diskutavot. Tai as kai buvau pas Kaikari po metu del to lendancio siulo, tai uzklausiau kodel man sonu nenusiurbe. Tai jis sake kad viska ka galejo nusiurbe cia sako tiesiog odos perteklius kuri kad nupjaut butu teke pjuvi aplink visa liemeni daryt. Tai sakau tiek jau to bus gerai ir tie sonai