Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

QUOTE(redy @ 2015 01 27, 12:46)
ka domino kompensuojamos op, rasinejuosi su grozio chirurgija smile.gif  uzklausiu apie ta ju prierasa po kainininku (Specialus slaugos paslaugų paketas pacientams, kuriems operacijos kaštus kompensuoja Teritorinė ligonių kasa). atsake kad plastines pilvo operacijos nekompensuoja, Mūsų kainyne operacijas, kurias kompensuoja ligonių kasos pažymėta KAINA2*. Bet Pilvo sienos išvaržos plastika yra pazymeta pas juos kaip kompensuojama.

Gal jie tiesiog atskiria atvejus, kai pilvo plastiką daro kai yra prasiskyrę raumenys (t.y. išvarža) ir kai nėra g.gif dėl to ir pavadinimai šiek tiek skiriasi ir tas apmokėjimas. Aš tai taip suprasčiau g.gif o man labiau domina, ar jie po tokių operacijų duoda nedarbingumo lapelį ar ką nors panašaus į tai.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 27, 12:00)
Gal jie tiesiog atskiria atvejus, kai pilvo plastiką daro kai yra prasiskyrę raumenys (t.y. išvarža) ir kai nėra  g.gif dėl to ir pavadinimai šiek tiek skiriasi ir tas apmokėjimas. Aš tai taip suprasčiau  g.gif o man labiau domina, ar jie po tokių operacijų duoda nedarbingumo lapelį ar ką nors panašaus į tai.

privačios klinikos nedarbingumų neduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 01 27, 12:46)
ka domino kompensuojamos op, rasinejuosi su grozio chirurgija smile.gif  uzklausiu apie ta ju prierasa po kainininku (Specialus slaugos paslaugų paketas pacientams, kuriems operacijos kaštus kompensuoja Teritorinė ligonių kasa). atsake kad plastines pilvo operacijos nekompensuoja, Mūsų kainyne operacijas, kurias kompensuoja ligonių kasos pažymėta KAINA2*. Bet Pilvo sienos išvaržos plastika yra pazymeta pas juos kaip kompensuojama.

QUOTE(Kirisama @ 2015 01 27, 13:00)
Gal jie tiesiog atskiria atvejus, kai pilvo plastiką daro kai yra prasiskyrę raumenys (t.y. išvarža) ir kai nėra  g.gif dėl to ir pavadinimai šiek tiek skiriasi ir tas apmokėjimas. Aš tai taip suprasčiau  g.gif o man labiau domina, ar jie po tokių operacijų duoda nedarbingumo lapelį ar ką nors panašaus į tai.

QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 27, 13:17)
privačios klinikos nedarbingumų neduoda  4u.gif

Pilvo plastikos (t.y. odos išpjovimo, prasiskyrusių raumenų susiuvimo) nekompensuoja, bet gali dalinai kompensuoti išvaržos operaciją. Išvarža ir prasiskyrę raumenys nėra tas pats. Jei operacija kompensuojama iš ligonių kasų, tuomet duodamas ir biuletenis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 27 sausio 2015 - 12:31
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 27, 13:17)
privačios klinikos nedarbingumų neduoda  4u.gif

Įdomiai g.gif nu reiks suktis tada kažkaip. Labai nesinori imti atostogas... Šiaip suprasčiau, kad operuojuos ausis ir nedarbingumo neduoda, na nes juk su ausim nedirbi smile.gif bet jei pvz., privačiai operuočiausi pėdos kaulus ir negalėčiau vaikščioti kurį laiką, tai irgi neduotų nedarbingumo? Kažkaip čia man galai nesueina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 01 27, 13:29)
Pilvo plastikos (t.y. odos išpjovimo, prasiskyrusių raumenų susiuvimo) nekompensuoja, bet gali dalinai kompensuoti išvaržos operaciją. Išvarža ir prasiskyrę raumenys nėra tas pats. Jei operacija kompensuojama iš ligonių kasų, tuomet duodamas ir biuletenis.

pilvo isvarza jie dalinai kompensuoja.
Kirisama del biuletenio parasykit el laiska jiems, pasiteiraukit
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 01 27, 14:33)
pilvo isvarza jie dalinai kompensuoja.
Kirisama del biuletenio parasykit el laiska jiems, pasiteiraukit

Kad nebūtina rašyt - greit gyvai į konsultaciją važiuosiu, pasiklausiu tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 27, 13:00)

Deja, bet neduoda. As irgi norejau nedarbingumo, negavau. Taciau as besibaigiant atostogoms, nuvariau pas seimos dakara ir paprasiau nedarbingumo, gavau dar su pratesimais beveik 2 savaitem thumbup.gif atsigavimui turejau 4sav mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 27, 13:32)
Įdomiai  g.gif nu reiks suktis tada kažkaip. Labai nesinori imti atostogas... Šiaip suprasčiau, kad operuojuos ausis ir nedarbingumo neduoda, na nes juk su ausim nedirbi smile.gif bet jei pvz., privačiai operuočiausi pėdos kaulus ir negalėčiau vaikščioti kurį laiką, tai irgi neduotų nedarbingumo? Kažkaip čia man galai nesueina  g.gif

Cia yra estetine grozio op., o ne traumine.
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 27, 13:45)
Deja, bet neduoda. As irgi norejau nedarbingumo, negavau. Taciau as besibaigiant atostogoms, nuvariau pas seimos dakara ir paprasiau nedarbingumo, gavau dar su pratesimais beveik 2 savaitem  thumbup.gif  atsigavimui turejau 4sav  mirksiukas.gif
Papildyta:
Cia yra estetine grozio op., o ne traumine.

Dar ziurint, koks darbas, man siandien 11ta diena po operaijos, bet tikrai jau gerai jauciuos ir galeciau dirbt, tik aisku ribojant fizini ktuvi
Atsakyti
Tai va, kad darbe gaunu fizinį krūvį, plius dar sunkų fotiką tenka daug nešiotis ir visur kaišioti, kilnoti.... į pirmą savo komandiruotę važiavau praėjus 2 mėnesiams po operacijos ir buvo labai sunku fiziškai.... šį kartą jei operuosiuos tikrai neturėsiu 2 mėnesių atsigavimui. Teks kažką galvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 27, 15:22)
Tai va, kad darbe gaunu fizinį krūvį, plius dar sunkų fotiką tenka daug nešiotis ir visur kaišioti, kilnoti.... į pirmą savo komandiruotę važiavau praėjus 2 mėnesiams po operacijos ir buvo labai sunku fiziškai.... šį kartą jei operuosiuos tikrai neturėsiu 2 mėnesių atsigavimui. Teks kažką galvot  g.gif

Taip ir iseina, kad tokio pobudzio operacija yra prabanga paprastiems zmonems, maza tuo kad nevisi gali sau leist del finansu tai dar ir dirbt neturi... as dar vaiko prieziuros atostogose esu, tai man paskutinis sansas buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameira: 27 sausio 2015 - 15:44
QUOTE(ameira @ 2015 01 27, 15:15)
Dar ziurint, koks darbas, man siandien 11ta diena po operaijos, bet tikrai jau gerai jauciuos ir galeciau dirbt, tik aisku ribojant fizini ktuvi

As po dvigubos buvau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes grazuoles smile.gif

Senai bebuvau cia ilindus bet smalsu pasidare kaip sekas naujai pasigrazinusiom smile.gif
Apziurejau albumeli thumbup.gif Liuks kiek pasigrazinusiu 4u.gif

Ziuriu aistros del albumo vis dar kyla doh.gif

Man jau geguze bus du metai po operacijos, tai kaip ir viskuo esu labai patenkinta. Pilvas plokscias kietas be jokiu lasinuku kabanciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik ka galiu pamineti kad pilvo odos jautrumas taip pilnai ir neatsistate. Tokia truputi aptirpus ta oda. Bet kai apie tai negalvoju tai ir nejauciu. At pilvo miegot taip ir netapo patogu. Bet labiau ne del pilvo, o del nugaros. Matyt tas balionas nuo pilvo kai nusipjove tai perdaug nugara issilenkia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Randas tai jau nebelabai matomas na nebent toje vietoje kur prasiplete del tempmo didelio. Bet as jau jo nebepastebiu.

Bet vat ana savaite buvo iskilus tokia beda kad atsinaujino vel man cista ir endometrioze ir buvo svarstoma operacijos galimybe. Tai gydytojas uz galvos is kart susieme kad bus sudetinga su laparoskopija del issiuvineto pilvo. Bet aciu D kad nusprende nuo operacijos susilaikyti... nes simptomu nelabai kokiu jauciu, o operacija tektu daryt baisine puse vidaus ispjaustant doh.gif doh.gif Nu tikiuos kad vel idejus mirena pavyks apseiti be operacijos...

Dabar kompas mano streikuoja tai sudetinga su foto ikelimu. Bet jei pavyks tai idesiu i albumeli pasirodyt 4u.gif

PS maciau lyg del sonu diskutavot. Tai as kai buvau pas Kaikari po metu del to lendancio siulo, tai uzklausiau kodel man sonu nenusiurbe. Tai jis sake kad viska ka galejo nusiurbe cia sako tiesiog odos perteklius kuri kad nupjaut butu teke pjuvi aplink visa liemeni daryt. Tai sakau tiek jau to bus gerai ir tie sonai biggrin.gif
Atsakyti