Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

QUOTE(ameira @ 2015 02 02, 10:41)
Sveika, siandien tik vaziuosiu, jau 18 diena, penktadieni turejau,  bet M. buvo isvykes... nuo pleistru tai pabere pilva  doh.gif, labai niezti, tas plotelis negrazus toks ir liko be pakeitimu, tai gal siandien daugiau ka suzinuosiu

Papildyta:

O cia tai idomu, del korekcijos g.gif , man ir aktualu

tai paskui papasakok ka daktaras pasakys, o del paberimu tai manau jau gali nebeklijuot pleistro nes man kai siulus istrauke irgi sake kad jau nebeklijuot, geriau gis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mifera_ @ 2015 02 02, 11:09)
tai paskui papasakok ka daktaras pasakys, o del paberimu tai manau jau gali nebeklijuot pleistro nes man kai siulus istrauke irgi sake kad jau nebeklijuot, geriau gis ax.gif

Oki, parasysiu. Ir kaip tau po siulu istraukimu randas, bamba? Jau drasiau ziuri? :)savijauta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameira: 02 vasario 2015 - 11:33
O kaip daznai jus persirisinejot, kol istrauke siulus? Kasdien? Kas antra diena? Ar dar reciau?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 02 02, 11:52)
O kaip daznai jus persirisinejot, kol istrauke siulus? Kasdien? Kas antra diena? Ar dar reciau?

kas antra diena, kasdien tikrai nereikia, o jei gyjimas grazus, sausas galima ir kas trecia diena.
Papildyta:
QUOTE(ameira @ 2015 02 02, 11:32)
Oki, parasysiu. Ir kaip tau po siulu istraukimu randas, bamba? Jau drasiau ziuri?  :)savijauta?

siaip gan gerai, sasiuku yra ir bambij ir ant rando, bet sausi tokie, kaip ir gerai viskas, jau atsibodo namuose sedet bet i darba dar biski ankstoka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 02 02, 10:29)
O ka daro per ta korekcija?
Papildyta:

Pas mane jokių siūlu pjūvio vietoj nera

Nuleidzia randa zemiau jei reik,jei issiplete per daug sumazina,jei reik bamba patvarko. Yra man atrodo pas mus kas jau daresi korekcijas.

Pas TA tai anksciau bent jau buvo ,kad jei korekcija atliekama metu laikotarpyje tai ji atliekama nemokamai. Pas K drauge dares korekcija nes vienam sone ausyte islindo ir bamba gilino irgi nemokamai,net nemigdo pilnai ir ta pacia diena namo. Kas krutines implantus dedasi buna pakimba implantas tai ji nuleidzia. Zodziu korekcijas daro visokiais atvejais ,nes juk nevisoms viskas idealiai sugyja,nors tai organizmo isdaiga,o ne plastiko kalte.

As keiciau pleistrus kas 2-3 diena ,kad neatsirastu alergija as mainydavau viena kart pleistra kita kart binta susloksniuta dejaus,ji is kampu priklijuodavau pleistru.
Atsakyti
Man K sake rando korekcija €150
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 02 02, 12:52)
Man K sake rando korekcija €150

Ir plius anestetikai? Ar cia uz juos kaina ir yra?
Atsakyti
sveikos, as siandien uzsiregistravau pas K i kauno klinikas konsultacijai smile.gif aikstu teks eilutes palaukti iki kovo men. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 02 02, 13:36)
Ir plius anestetikai? Ar cia uz juos kaina ir yra?

Istiesu, as jo ne neklausiau apie korekcijas, nes nesitikejau, kad daznai ju prireikia. Kai jis man rode savo darbus tai rode ir nelabai graziai sugijusius randus tai tada ir pasake, kad korecija €150. As supratau, kad si suma yra uz viska, bet galiu ir klyst.
Atsakyti
Nu ka, ir as jau be siulu smile.gif. Truput susinervinau, specialiai laukiau pirmadienio, tik kad apziuretu M., kaune lekiau per kamscius, vos spejau ir ka? O ner daktaro, atsiprasome, sesute istrauks arba rytoj ateikyt, taip paprasta is Vilniaus smile.gif Nu nenori jis mane matyt nors tu ka wink.gif bet galu gale K. atbego, iskviete matyt administratore, tai labai graziai pabendravom, daug paaskino. Randas toj vietoj kur abejojau gali but negrazus, kaip nedidelis nudegimas, bamba truputi idubs, bet labai gili nebus. Korseta 6 savates nesiot. Klausiau ko negalima daryt, tai sake : tiltelio smile.gif)) visa kita galima. Man jis toks pleputis pasirode. Ar tesiog labai stengesi, perspejo darbotojos kad furija reikalauja demesio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameira: 02 vasario 2015 - 18:13
QUOTE(ameira @ 2015 02 02, 18:10)
Nu ka, ir as jau be siulu smile.gif. Truput susinervinau, specialiai laukiau pirmadienio, tik kad apziuretu M., kaune lekiau per kamscius, vos spejau ir ka? O ner daktaro, atsiprasome, sesute istrauks arba rytoj ateikyt, taip paprasta is Vilniaus smile.gif Nu nenori jis mane matyt nors tu ka wink.gif bet galu gale K. atbego, iskviete matyt administratore, tai labai graziai pabendravom, daug paaskino. Randas toj vietoj kur abejojau gali but negrazus, kaip nedidelis nudegimas, bamba truputi idubs, bet labai gili nebus. Korseta 6 savates nesiot. Klausiau ko negalima daryt, tai sake : tiltelio smile.gif)) visa kita galima. Man jis toks pleputis pasirode. Ar tesiog labai stengesi, perspejo darbotojos kad furija reikalauja demesio  biggrin.gif

nu va matai, nera to blogo kas neiseitu i gera biggrin.gif na svarbu kad viskas gerai dabar dar siek tiek laiko reikia ir visai busim grazios 4u.gif o kai del pleistru, jau nebeklijuot sake?
Atsakyti
QUOTE(mifera_ @ 2015 02 02, 18:31)
nu va matai, nera to blogo kas neiseitu i gera  biggrin.gif  na svarbu kad viskas gerai dabar dar siek tiek laiko reikia ir visai busim grazios  4u.gif o kai del pleistru, jau nebeklijuot sake?

Nebeklijuosiu, pagaliau rolleyes.gif nereikes draskytis smile.gif
O kada tau dabar pasirodyt? Man jei viskas ok po 6 savaiciu. Tai galvoju Vilniuje gaudyt g.gif
Atsakyti