QUOTE(Awarded @ 2015 02 02, 01:52)
As gerai:) tik ziuriu randas prasiplete,buvo siulas baltas,o dabar kokie 3 mm pasidare,bet zinau ,kad cia jau nieko nepadarysi cia jau reiks laukt kaip organizmas ta randa islaikys-iskraipys. Dieta gerai ,siandien ryte 75 sveriau. 3.6kg per 4 dienas,bet itariu cia skysciu praradau nes ir pilvas nebetoks issiputes ir neber to durno tempimo,nes vakare net nemalonu budavo nuo to sutinimo.
Nelabai ir pamenu kaip jauciaus tada,bet itariu dabar geriau nes rankos nesuvarzytos,pas mane implantai deti per pazastis tai labai ranku judesiai buvo limituoti pirmas savaites.
Su vaikais liuks,vyriausia dukra daznai ateina pabuna su maziuku kol as vaikus surenku is mokyklu,tai nereik tampyt i masina is masinos

Tik sunku kai maziuko negaliu panesiot ant ranku ,pasimyluojam ant zemes ar lovoj ir vsio,jokiu nesiojimu.
Sviezia dar L.P ,pas ja ir be akciju kaina zemesne nei TA.
Bet tai koks kaifas kai paziuri i apacia ir nesimato pilvo,reik i prieki pasilenkt ,kad ji pamatyt.
Beje del pagurklio,kolkas dar ryskaus pasikeitimo nesimato. Kai baigsiu dietintis pasifotkinsiu.
Va va del to pagurklio tai mane i M. nuteike kazkaip skeptiskai... tipo pasiurbsim ir taip, ir anaip, bet kibo akuvaizdaus pokycio gali ir nesimatyti. Tipo pokycius dazniausiai pamato tik moterys perziuredamos foto pries ir po ilgesnio laiko po siurbimo...
Kazkaip man nerimtai skamba, o dar plius man sake, kad nereiks tos kaukes nesiot...

minejo, kad pakaks kazkokio fiksuojancio/prilaikancio pleitro
Papildyta:
QUOTE(Awarded @ 2015 02 02, 11:24)
Kolkas nieko nedarysiu puse metu,lauksiu kaip sugys,nes jei kas netiks ar per daug issiples ar pakils pasidarysiu korekcija juk uz ja moket nereik tik uz anestetikus. O jau tada leisiu pinigus ant kremu jei reiks. O ir svori dabar numetineju,sportuot greit pradesiu tai neaisku kiek dar tos odos atsilaisvins.
Odos neatsilaisvins
man sekmingai pasitrauke visur vienodai numetus tuos kelis kg

na nebent numesi koki 20kg

tada manau tikrai vel liks odos
Papildyta:
QUOTE(ameira @ 2015 02 02, 19:10)
Nu ka, ir as jau be siulu

. Truput susinervinau, specialiai laukiau pirmadienio, tik kad apziuretu M., kaune lekiau per kamscius, vos spejau ir ka? O ner daktaro, atsiprasome, sesute istrauks arba rytoj ateikyt, taip paprasta is Vilniaus

Nu nenori jis mane matyt nors tu ka

bet galu gale K. atbego, iskviete matyt administratore, tai labai graziai pabendravom, daug paaskino. Randas toj vietoj kur abejojau gali but negrazus, kaip nedidelis nudegimas, bamba truputi idubs, bet labai gili nebus. Korseta 6 savates nesiot. Klausiau ko negalima daryt, tai sake : tiltelio

)) visa kita galima. Man jis toks pleputis pasirode. Ar tesiog labai stengesi, perspejo darbotojos kad furija reikalauja demesio
Sis bajeris su M. jau ne pirmas... man taip pat buvo per siulu traukima 18d po op.

beje as leidau sesutei traukti i pareikalavau, kad ateitu daktaras apziureti, tada pakviete K. ir jis apziurejo, nufotkino, pakonsultavo ir t.t. Kai vykau sekancius kartus, pries registruojantis pasakydavau, kad atvykstu is Klp ir kad butinai turesiu susitikti su M.. Tad daugiau tokiu atveju, kad jo nebutu, nebuvo, taciau karta reikejo palaukti vos ne valanda, kol jis baigs operuoti ilgiau uztrukusia operacija....

Pasirodo dar viena tokiat furija, kaip ir as buvo atlekusi