QUOTE(Mano vardas @ 2015 02 03, 15:06)
Papildyta:
O tas 2 paras, kurias praleidai klinikoj po op, viesbuty vistiek buvai uzsisakius ?
Ne as uzsisakius buvau ketvirtadieniui ir paskui sekmadieniui. Tai pernakvojau palikau visus daiktus reception(nz kaip lietuviskai) ,o sekmadieni vel atvaziavau atnese man mano daiktus i kambari. As pirmai nakciai buvau paprasta kambari uzsisakiu ,o kitoms liuksa,kad daugiau vietos judet butu,bet be reikalo nes tikrai uztenka ir vieno kambario. Nes kas dien pakankamai judejau,pas dantiste,i kirpykla,i masazus

yra siaip sveciu namu nuomai,bet patariu rinktis viesbuti ,kad butu visa para darbuotoja. Is kambario paskambini atnesa ar pagalviu ,ar arbatos padaro. Tik ant lovos palikdavau ta pakabuka kur ant duru kabina"netvarkyti" kambari sutvarkydavo ,o lovos neliesdavo. Nes tikrai sunkus darbas pagalves susideliot kaip patogu

Atbulini bilieta kai pirkau tai issipirkau vieta pirmoj eilej. Nereik per zmones lyst ir siaip kojas issitiest patogu. Tik jei taip darysi neparodyk stiuardesem ,kad po operacijos nes neleis sedet pirmoj eilej.
Pradzia 2015.01.29