Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 10, 22:18)
Sorry uz klaidas, cia is to pergyvenimo turbut kol parasiau

Ramiai kvėpuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 02 10, 23:16)
Tai jau greit  mirksiukas.gif  liko menesiukas  ax.gif  saunuole, geras pasirinkimas  4u.gif

na matysim ar tikrai bus geras pasirinkimas blush2.gif ax.gif bet labi noriu isgirsti nuomone jo
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 02 10, 21:40)
Awarded, ikelk pagurkliuko foto is apacios  mirksiukas.gif  labai idomu kaip randukai atrodo  g.gif  aciu
Papildyta:
Rinkciausi trecia varianta  rolleyes.gif
Papildyta:
Redy, primink  kada tavo konsultacija ir pas ka? Ar pati is Lt?

Ner jokiu zymiu tik spuogas,tik apciupinejus randu 2 mazus guziukus,bet jie nei gyvai nei foto nesimato smile.gif

QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 10, 22:09)
Keistai jus cia, jums beda atnesiau, o jus dar ja apsunkinat.
Kad foto pamatyt as norejau ypac jei ten butu buve mane operavusio daktaro pacienciu (ju nebuvo). Situacija butent tokai kokia ir jus matot, ejau pas 3 gyd:

Jei senai seki tema tai manau zinai kiek cia visko del to albumo buna,mergaites atsargesnes ir jei nors truputi itaria tai ir raso,cia tam ,kad foto butu apsaugotos. Mataij 3 kartus teko foto siust net slapuka keite smile.gif Nemanyk ,kad cia nusustatymas pries tave. Tiesiog pries duodant nori visos zinot,kad tu tikra smile.gif
Papildyta:
Beja rando kylimas manau priklauso nuo kuno,nes pvz pas mane pirmas dienas po op buvo 5.5cm nuo lupyciu,vadinasi daktaras graziai viska padare,bet va mano lupytes po 5 nestumu buvo tokios gerai "botoxines" tai jau po poros savaiciu randas nuo ju buvo pakiles 7.5 cm uztat lupytes pasidare tokios grazutes,jaunatviskos smile.gif tai del to tikrai negaliu daktarelio kaltint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 02 10, 13:22)
Ner jokiu zymiu tik spuogas,tik apciupinejus randu 2 mazus guziukus,bet jie nei gyvai nei foto nesimato smile.gif
Jei senai seki tema tai manau zinai kiek cia visko del to albumo buna,mergaites atsargesnes ir jei nors truputi itaria tai ir raso,cia tam ,kad foto butu apsaugotos. Mataij 3 kartus teko foto siust net slapuka keite smile.gif Nemanyk ,kad cia nusustatymas pries tave. Tiesiog pries duodant nori visos zinot,kad tu tikra smile.gif
Papildyta:
Beja rando kylimas manau priklauso nuo kuno,nes pvz pas mane pirmas dienas po op buvo 5.5cm nuo lupyciu,vadinasi daktaras graziai viska padare,bet va mano lupytes po 5 nestumu buvo tokios gerai "botoxines" tai jau po poros savaiciu randas nuo ju buvo pakiles 7.5 cm uztat lupytes pasidare tokios grazutes,jaunatviskos smile.gif tai del to tikrai negaliu daktarelio kaltint smile.gif

Na as paskaitineju apie menesius 2 ir nemaniau, kad buna kazkokiu netikrumu. Tieisog, plysta man nuo situacijos sirdis o detis nera kur, mano randas 12 cm verysad.gif
Papildyta:
O tai kaip pjuvis yra plauku juosotje, ar virsutine plauku juosta psalino ar tavo plauku juosta ties 5,5 cm baigesi? gal pas mane plaukai iki puses pilvo zelia?
Atsakyti
QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 10, 23:35)
Na as paskaitineju apie menesius 2 ir nemaniau, kad buna kazkokiu netikrumu. Tieisog, plysta man nuo situacijos sirdis o detis nera kur, mano randas 12 cm  verysad.gif
Papildyta:
O tai kaip pjuvis yra plauku juosotje, ar virsutine plauku juosta psalino ar tavo plauku juosta ties 5,5 cm baigesi? gal pas mane plaukai iki puses pilvo zelia?

Pjuvis man atrodo visom vienodai daromas 5.5 cm nuo lupyciu ,tai aisku kad kylant randui ir plauku juosta kyla. Plaukai iki pat rando dabar ir zelia,anksciau taip aukstai ju tikrai nebuvo smile.gif Bet tai normalu,randa per korekcija pazemina.

O kaip iskart po op buvo randas iskart 12 cm aukstyje ir buvo? Ar buvo zemai ir veliau pakilo ir issikraipe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awarded: 11 vasario 2015 - 00:44
QUOTE(Awarded @ 2015 02 10, 14:43)
Pjuvis man atrodo visom vienodai daromas 5.5 cm nuo lupyciu ,tai aisku kad  kylant randui ir plauku juosta kyla. Plaukai iki pat rando dabar ir zelia,anksciau taip aukstai ju tikrai nebuvo smile.gif Bet tai normalu,randa per korekcija pazemina.

O kaip iskart po op buvo randas iskart 12 cm aukstyje ir buvo? Ar buvo zemai ir veliau pakilo ir issikraipe?

Kai isipakavau is tu korsetu ir bintu, randas is kart buvo 12 cm ir buvo toks i virsu sukiles. Po 5 dienu is kart toks buvo.

I mano laiska dr atsake siandien: trumpu sakiniu, jei korekcija bus reikalinga jis atliks, nemokamai ar ne nemokamai neatrase unsure.gif
Atsakyti
viktoriuk, o kaip išėjo, kad vietoj pilnos pilvo plastikos padarė dalinę? Ar jūs neaptarėt prieš operaciją kas ir kaip konkrečiai bus daroma? Ar nenupiešė tau brėžinio ant pilvo, kur bus pjūvis ir t.t.? Neparodė kitų savo atliktų darbų nuotraukų? Ar gal jūs nesitarėt dėl pilnos plastikos, tarėtės tik kad sutvarkys pilvą, o kaip tai darys - nesigilinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 11 vasario 2015 - 09:00
Naujas Viktoriukas83 nuotraukas perkėliau į albumą.
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2015 02 10, 22:40)
Rinkciausi trecia varianta  rolleyes.gif

Na ir aš apie tai galvoju, bet vis dėl to šiek tiek abejoju... blush2.gif va ir norisi dar vieną nuomonę išklausyti. Nebenoriu kartoti klaidos, kai sutikau operuotis pas pirmą pasitaikiusį doh.gif Na, šiaip ar taip, laiko aš turiu, operuotis visada spėsiu, man dabar jau nėra skirtumo ar dabar, ar po kelių mėnesių. Plius vis tiek dar eisiu į konsultaciją pas šį chirurgą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 11, 07:52)
Kai isipakavau is tu korsetu ir bintu, randas is kart buvo 12 cm ir buvo toks i virsu sukiles. Po 5 dienu is kart toks buvo.

I mano laiska dr atsake siandien: trumpu sakiniu, jei korekcija bus reikalinga jis atliks, nemokamai ar ne nemokamai neatrase  unsure.gif

Viktoriukas, o kokio ilgio tavo randas? Ir per kur tau dejo i krutine implantus ir kokius, t.y. kokio dydzio dabar yra tavo krutine?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 02 11, 10:19)
Naujas Viktoriukas83 nuotraukas perkėliau į albumą.
Papildyta:
Na ir aš apie tai galvoju, bet vis dėl to šiek tiek abejoju...  blush2.gif va ir norisi dar vieną nuomonę išklausyti. Nebenoriu kartoti klaidos, kai sutikau operuotis pas pirmą pasitaikiusį  doh.gif Na, šiaip ar taip, laiko aš turiu, operuotis visada spėsiu, man dabar jau nėra skirtumo ar dabar, ar po kelių mėnesių. Plius vis tiek dar eisiu į konsultaciją pas šį chirurgą.  ax.gif

Sveikos,
na perziurejau Viktoriuko ft ax.gif
man dar kilo klausimeliu:
Kiek kaiko jau praeje po tavo op?
Kodel neatsiuntei foto su savi nicu?
Kodel randas nuotraukoje sonu uzklijuotas prilaikomuoju pleistru? Tokie pleistrai laikomi max iki 3-4sav...
Kiek cm yra visas tavo pilvo pjuvis, nes foto randas uzklijuotas net iki daugiau nei puse klubo?

Tik neisizeisk, kad kyla tokiu klausimeliu mirksiukas.gif viskas labai idomu, nes skiriasi nuo kitu matytu variantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 02 11, 07:11)
Sveikos,
na perziurejau Viktoriuko ft  ax.gif
man dar kilo  klausimeliu:
Kiek kaiko jau praeje po tavo op?
Kodel neatsiuntei foto su savi nicu?
Kodel randas nuotraukoje sonu uzklijuotas prilaikomuoju pleistru? Tokie pleistrai laikomi max iki 3-4sav...
Kiek cm yra visas tavo pilvo pjuvis, nes foto randas uzklijuotas net iki daugiau nei puse klubo?

Tik neisizeisk, kad kyla tokiu klausimeliu  mirksiukas.gif  viskas labai idomu, nes skiriasi nuo kitu matytu variantu  blush2.gif

Neisizeidziu, itarumas mirtinas biggrin.gif
Padare pilva gruodzio 10, krutine - gruodzio 12 (tai apie 9 nepilnas sav)
Atsiusiu su nicku - jums kokia stovint?
Del pleistro - deduosi silikoninius pleistrus an rando, (rasiau krutu temoje) - jie uzsiraito nuo rubu, nes randas virs kelnaiciu, tia nuo kelniu ar ,megztuko jis atkibineja ir neislaikau as jo visa sav, tam kad ji pataupyti as uzdedu paper tape, akd jis man laikytusi saviate ir taip as maudausi jo nekeisdama 7 dienas . SOne uzdeta todel , kad dare pasiurbima sone ir ten randus uzklijuoju tuo paciu pleistru ir pridedu paper tape. Silikoninius pleistrus as nesiosiu butinai kokius 3 men dar.
Pjuvis - 25 cm, nuo gaktos 12, zemyn nuo bambos vos 4.5

Sutarem pilna plastika, bet mano ale oda neelastinga, ir kai liko 10 min pries op jis su flomasteriu atejo ir pasiule netempti visos odos zemyn, o tik apacia pataisyti, susiuvant raumenis, vakar paaiskino, kad ipjove bamba taip keistai, nes per ja iejo i vidu susiuvo virsu, o per apatini pjuvi nutempe oda max (nepritaise prie gaktos - nzn kodel) ir susiuvo apatinius raumenis ir randa susiuvo. (va tik akd as galiu pirstus ikisti tarp virsaus) - gal as jau einu is proto.
Viskas buvo gerai iki, per tas 10 min pries op as pasimeciau, sake oda gali sunkiai gyti, nes temppimas didelis, bus vertikalus randas, nes pilvas aukstas, ir t.t. sakiau darykis kad viskas gerai baigtusi, ir nuejau as miegui. Rando as tikrai nesitikejau 12 cm, nes papaise ma bunant su kelnaitem, bambos lokacijos nepaise, nes sake paliks sita. Tokiems pakitimams realiai as turejau tureti laiko suvirskinti, o cia paeme ir pasake likus sekundem, as pasitikejau, ir tikrai nemaniau, kad mane papjaus vidury pilvo ir rezultatas bus vat toks. Va istorija.

einu i vonia foto su pilvu nufotkinsiu ir nick wink.gif

Papildyta:
QUOTE(color77 @ 2015 02 11, 06:26)
Viktoriukas, o kokio ilgio tavo randas? Ir per kur tau dejo i krutine implantus ir kokius, t.y. kokio dydzio dabar yra tavo krutine?

Randas 25 cm ilgio bet pakiles per vidury i virsu, krutine mano 445 ml, per apcia, randu beveik nesimato, labai gerai apdeda tie silikoniniai pleistriukai, o gal ir mano kuno gebejimas graziai gyti, na krutine 10 balu.
Mano apimitis per 91 cm
Dydis buvo 0 (teturejau 30 ml) - dabar turiu 445+30 ml ir dydis 34 DD, arba 32 DDD - negalvoki kad didele nors ir DDD su apimtim 32 nera daug o ir mano ugis 178cm
Implantai - allergan MX 410 - ju visada norejau ir zinojau, kad tik 410 ir tik MX wink.gif

idejau foto su niku ir kelnem kaip kad nesioju, ir pamatysit rando ausktis - kosmosas.

P.S. kaip manot ar korekcija turetu buti free? ar moka vis del to uz kazka, manau nemaai jis jau nusiskaiciavo - kaip tureciau jo uzklausti? paklausiau ar nemokama, jis tyli

Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2015 02 10, 22:59)
viktoriuk, o kaip išėjo, kad vietoj pilnos pilvo plastikos padarė dalinę? Ar jūs neaptarėt prieš operaciją kas ir kaip konkrečiai bus daroma? Ar nenupiešė tau brėžinio ant pilvo, kur bus pjūvis ir t.t.? Neparodė kitų savo atliktų darbų nuotraukų? Ar gal jūs nesitarėt dėl pilnos plastikos, tarėtės tik kad sutvarkys pilvą, o kaip tai darys - nesigilinot?

Nemaciau jo kitu darbu foto, neparode, viskas ivyko tiap greit, nzn. Taremes pilna, su pjuviu vertikaliu, nes kitaip didelis tempinas butu, pries pat op sake kad kampas kur sueina 2 pjuviai gali sunkiai gyti del odos ir netgi nekrozuoti.

Is pradziu taremes ir naujai bambai ir raumenu susiuvimui ir odos nuemimui, net klause kokia forma bambos noreciau pailga ar apvalia? o llikus 10 min viskas pasikeite. Parasiau ka tik.
Atsakyti
QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 11, 18:51)
Neisizeidziu, itarumas mirtinas biggrin.gif
Padare pilva gruodzio 10, krutine - gruodzio 12 (tai apie 9 nepilnas sav)
Atsiusiu su nicku - jums kokia stovint?
Del pleistro - deduosi silikoninius pleistrus an rando, (rasiau krutu temoje) - jie uzsiraito nuo rubu, nes randas virs kelnaiciu, tia nuo kelniu ar ,megztuko jis atkibineja ir neislaikau as jo visa sav,  tam kad ji pataupyti as uzdedu paper tape, akd jis man laikytusi saviate ir taip as maudausi jo nekeisdama 7 dienas .  SOne uzdeta todel , kad dare pasiurbima sone ir ten randus uzklijuoju tuo paciu pleistru ir pridedu paper tape. Silikoninius pleistrus as nesiosiu butinai kokius 3 men dar.
Pjuvis - 25 cm, nuo gaktos 12, zemyn nuo bambos vos 4.5

Sutarem pilna plastika, bet mano ale oda neelastinga, ir kai liko 10 min pries op jis su flomasteriu atejo ir pasiule netempti visos odos zemyn, o tik apacia pataisyti, susiuvant raumenis, vakar paaiskino, kad ipjove bamba taip keistai, nes per ja iejo i vidu susiuvo virsu, o per apatini pjuvi nutempe oda max (nepritaise prie gaktos - nzn kodel) ir susiuvo apatinius raumenis ir randa susiuvo. (va tik akd as galiu pirstus ikisti tarp virsaus) - gal as jau einu is proto.
Viskas buvo gerai iki, per tas 10 min pries op as pasimeciau, sake oda gali sunkiai gyti, nes temppimas didelis, bus vertikalus randas, nes pilvas aukstas, ir t.t. sakiau darykis kad viskas gerai baigtusi, ir nuejau as miegui. Rando as tikrai nesitikejau 12 cm, nes papaise ma bunant su kelnaitem, bambos lokacijos nepaise, nes sake paliks sita. Tokiems pakitimams realiai as turejau tureti laiko suvirskinti, o cia paeme ir pasake likus sekundem, as pasitikejau, ir tikrai nemaniau, kad mane papjaus vidury pilvo ir rezultatas bus vat toks. Va istorija.

einu i vonia foto su pilvu nufotkinsiu ir nick wink.gif
Papildyta:
Randas 25 cm ilgio bet pakiles per vidury i virsu, krutine mano 445 ml, per apcia, randu beveik nesimato, labai gerai apdeda tie silikoniniai pleistriukai, o gal ir mano kuno gebejimas graziai gyti, na krutine 10 balu.
Mano apimitis per 91 cm
Dydis buvo 0 (teturejau 30 ml) - dabar turiu 445+30 ml ir dydis 34 DD, arba 32 DDD - negalvoki kad didele nors ir DDD su apimtim 32 nera daug o ir mano ugis 178cm
Implantai - allergan MX 410 - ju visada norejau ir zinojau, kad tik 410 ir tik MX wink.gif
idejau foto su niku ir kelnem kaip kad nesioju, ir pamatysit rando ausktis - kosmosas.

P.S. kaip manot ar korekcija turetu buti free? ar moka vis del to uz kazka, manau nemaai jis jau nusiskaiciavo - kaip tureciau jo uzklausti? paklausiau ar nemokama, jis tyli

Papildyta:
Nemaciau jo kitu darbu foto, neparode, viskas ivyko tiap greit, nzn. Taremes pilna, su pjuviu vertikaliu, nes kitaip didelis tempinas butu, pries pat op sake kad kampas kur sueina 2 pjuviai gali sunkiai gyti del odos ir netgi nekrozuoti.

Is pradziu taremes ir naujai bambai ir raumenu susiuvimui ir odos nuemimui, net klause kokia forma bambos noreciau pailga ar apvalia? o llikus 10 min viskas pasikeite. Parasiau ka tik.

Viktoriuk, kas yra MX?
Papildyta:
QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 11, 18:51)

Sutarem pilna plastika, bet mano ale oda neelastinga

Papildyta:

Nemokeciau nei 1 euro cento schmoll.gif tavo daline pilvo op. turejo kainuoti nedaugiau kaip max 1500eur!
Atsakyti