QUOTE(virginp @ 2015 02 11, 07:11)
Sveikos,
na perziurejau Viktoriuko ft
man dar kilo klausimeliu:
Kiek kaiko jau praeje po tavo op?
Kodel neatsiuntei foto su savi nicu?
Kodel randas nuotraukoje sonu uzklijuotas prilaikomuoju pleistru? Tokie pleistrai laikomi max iki 3-4sav...
Kiek cm yra visas tavo pilvo pjuvis, nes foto randas uzklijuotas net iki daugiau nei puse klubo?
Tik neisizeisk, kad kyla tokiu klausimeliu

viskas labai idomu, nes skiriasi nuo kitu matytu variantu
Neisizeidziu, itarumas mirtinas

Padare pilva gruodzio 10, krutine - gruodzio 12 (tai apie 9 nepilnas sav)
Atsiusiu su nicku - jums kokia stovint?
Del pleistro - deduosi silikoninius pleistrus an rando, (rasiau krutu temoje) - jie uzsiraito nuo rubu, nes randas virs kelnaiciu, tia nuo kelniu ar ,megztuko jis atkibineja ir neislaikau as jo visa sav, tam kad ji pataupyti as uzdedu paper tape, akd jis man laikytusi saviate ir taip as maudausi jo nekeisdama 7 dienas . SOne uzdeta todel , kad dare pasiurbima sone ir ten randus uzklijuoju tuo paciu pleistru ir pridedu paper tape. Silikoninius pleistrus as nesiosiu butinai kokius 3 men dar.
Pjuvis - 25 cm, nuo gaktos 12, zemyn nuo bambos vos 4.5
Sutarem pilna plastika, bet mano ale oda neelastinga, ir kai liko 10 min pries op jis su flomasteriu atejo ir pasiule netempti visos odos zemyn, o tik apacia pataisyti, susiuvant raumenis, vakar paaiskino, kad ipjove bamba taip keistai, nes per ja iejo i vidu susiuvo virsu, o per apatini pjuvi nutempe oda max (nepritaise prie gaktos - nzn kodel) ir susiuvo apatinius raumenis ir randa susiuvo. (va tik akd as galiu pirstus ikisti tarp virsaus) - gal as jau einu is proto.
Viskas buvo gerai iki, per tas 10 min pries op as pasimeciau, sake oda gali sunkiai gyti, nes temppimas didelis, bus vertikalus randas, nes pilvas aukstas, ir t.t. sakiau darykis kad viskas gerai baigtusi, ir nuejau as miegui. Rando as tikrai nesitikejau 12 cm, nes papaise ma bunant su kelnaitem, bambos lokacijos nepaise, nes sake paliks sita. Tokiems pakitimams realiai as turejau tureti laiko suvirskinti, o cia paeme ir pasake likus sekundem, as pasitikejau, ir tikrai nemaniau, kad mane papjaus vidury pilvo ir rezultatas bus vat toks. Va istorija.
einu i vonia foto su pilvu nufotkinsiu ir nick
Papildyta:
QUOTE(color77 @ 2015 02 11, 06:26)
Viktoriukas, o kokio ilgio tavo randas? Ir per kur tau dejo i krutine implantus ir kokius, t.y. kokio dydzio dabar yra tavo krutine?
Randas 25 cm ilgio bet pakiles per vidury i virsu, krutine mano 445 ml, per apcia, randu beveik nesimato, labai gerai apdeda tie silikoniniai pleistriukai, o gal ir mano kuno gebejimas graziai gyti, na krutine 10 balu.
Mano apimitis per 91 cm
Dydis buvo 0 (teturejau 30 ml) - dabar turiu 445+30 ml ir dydis 34 DD, arba 32 DDD - negalvoki kad didele nors ir DDD su apimtim 32 nera daug o ir mano ugis 178cm
Implantai - allergan MX 410 - ju visada norejau ir zinojau, kad tik 410 ir tik MX
idejau foto su niku ir kelnem kaip kad nesioju, ir pamatysit rando ausktis - kosmosas.
P.S. kaip manot ar korekcija turetu buti free? ar moka vis del to uz kazka, manau nemaai jis jau nusiskaiciavo - kaip tureciau jo uzklausti? paklausiau ar nemokama, jis tyli
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2015 02 10, 22:59)
viktoriuk, o kaip išėjo, kad vietoj pilnos pilvo plastikos padarė dalinę? Ar jūs neaptarėt prieš operaciją kas ir kaip konkrečiai bus daroma? Ar nenupiešė tau brėžinio ant pilvo, kur bus pjūvis ir t.t.? Neparodė kitų savo atliktų darbų nuotraukų? Ar gal jūs nesitarėt dėl pilnos plastikos, tarėtės tik kad sutvarkys pilvą, o kaip tai darys - nesigilinot?
Nemaciau jo kitu darbu foto, neparode, viskas ivyko tiap greit, nzn. Taremes pilna, su pjuviu vertikaliu, nes kitaip didelis tempinas butu, pries pat op sake kad kampas kur sueina 2 pjuviai gali sunkiai gyti del odos ir netgi nekrozuoti.
Is pradziu taremes ir naujai bambai ir raumenu susiuvimui ir odos nuemimui, net klause kokia forma bambos noreciau pailga ar apvalia? o llikus 10 min viskas pasikeite. Parasiau ka tik.