Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

QUOTE(virginp @ 2015 02 11, 21:55)
Mataij, nuo kur tau siurbe riebaliukus? Ar klubus tvarke? Tu dar patinus ar jau ne?

Aš nepatinus o istinus biggrin.gif man dar tik trys sav šiandien. Nusiurbti šonai. Nors atrodo kitaip, bet ten jau "sausa"
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 02 11, 23:55)
Penktadieni 13d  mirksiukas.gif

Pala, o ka darysi? Beje, tavo figuryte ledine wub.gif

Man toks klausimas kilo. Kai nusiurbia riebalus nuo sonu virs uzpakalio ar oda susitraukia normaliai, ar daro ilgesni pjuvi, kad ir ten sutempt?
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 02 11, 23:02)
Aš nepatinus o istinus biggrin.gif man dar tik trys sav šiandien. Nusiurbti šonai. Nors atrodo kitaip, bet ten jau "sausa"

Man pasirode, kad galejo klubus daugiau pasiurbti g.gif bet ten foto dar tiesiog patinus esi. 3sav dar laiko lb mazai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 02 11, 21:55)
Mataij, nuo kur tau siurbe riebaliukus? Ar klubus tvarke? Tu dar patinus ar jau ne?
Papildyta:
Jos isikelia savaime kazkaip vienos mazesnes, kitos didesnes. g.gif  As visad keliu is telefo, tai jos kazkokios visos mazos  blush2.gif
Bet as telefe visas foto pasididinu kiek noriu ir viskas puikiai matosi  mirksiukas.gif
Papildyta:
Penktadieni 13d  mirksiukas.gif

Geras! thumbup.gif kaip nuotaika?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 02 11, 22:10)
Man pasirode, kad galejo klubus daugiau pasiurbti  g.gif  bet ten foto dar tiesiog patinus esi. 3sav dar laiko lb mazai  rolleyes.gif

Džinsu , kur atvariau i op neuzsegu per kokius gerus 10cm !!!! blink.gif tynis kaip dešra, aš vadinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 02 11, 23:03)

Man toks klausimas kilo. Kai nusiurbia riebalus nuo sonu virs uzpakalio ar oda susitraukia normaliai, ar daro ilgesni pjuvi, kad ir ten sutempt?

Jau sakiau kelis kartus, kad iki ledines dar tooooliiiii grazu mirksiukas.gif Be to nuo lapkricio pradzios turiu +3kg vel blush2.gif
Des papildyma i (.)(.) biggrin.gif siurbt slaunu vidu, ranku zastus biski pasiurbs, pagurkliuka kazkiek patvarkys. Dar turetu patvarkyti pilvo rando kairyji sona, ten tokia klostike odos uzkritusi, ale sake gal pakaks pasiurbimo ten rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2015 02 11, 23:03)

Jei odos labai daug ir ten, bei gydytojas mato, kad neis kitaip padaryti, tai siulo zymiai ilgesni pjuvi. Galimas atvejis, kad pjuvio gali prirekti, net aplink visa juosmeni.
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 02 11, 22:22)
Jau sakiau kelis kartus, kad iki ledines dar tooooliiiii grazu  mirksiukas.gif  Be to nuo lapkricio pradzios turiu +3kg vel  blush2.gif
Des papildyma i (.)(.)  biggrin.gif  siurbt slaunu vidu, ranku zastus biski pasiurbs,  pagurkliuka kazkiek patvarkys. Dar turetu patvarkyti pilvo rando kairyji sona, ten tokia klostike odos uzkritusi, ale sake gal pakaks pasiurbimo ten  rolleyes.gif

Tau slaunis tik siurbs? Pakėlimo nedarys
Atsakyti
QUOTE(ameira @ 2015 02 11, 23:12)
Geras! thumbup.gif  kaip nuotaika?

Nuotaika kazkodel tokia idomi blush2.gif visiskai dzin lotuliukas.gif ne pati nezinau kodel taip jauciuosi g.gif schmoll.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mataij @ 2015 02 11, 23:17)
Džinsu , kur atvariau i op neuzsegu per kokius gerus 10cm !!!! blink.gif tynis kaip dešra, aš vadinu biggrin.gif

Nieko, issivaikscios skysciai, busi LEDAS!
Gali varyti masaziuku pasidarytu kokiu, greiciau tinimas praeis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mataij @ 2015 02 11, 23:26)
Tau slaunis tik siurbs? Pakėlimo nedarys

Aga tik siurbs, nenoriu as tu randu daugiau ant kuno blush2.gif juolab per visa slauni, man kazkaip baisu, todel bandysim siurbti, po to daug vakuminiu masazu ir gal susitvarkys g.gif As vis tikiuosi, kad taip ir bus thumbup.gif
Atsakyti
[quote=virginp,2015 02 11, 22:26]
Jau sakiau kelis kartus, kad iki ledines dar tooooliiiii grazu mirksiukas.gif Be to nuo lapkricio pradzios turiu +3kg vel blush2.gif
Des papildyma i (.)(.) biggrin.gif siurbt slaunu vidu, ranku zastus biski pasiurbs, pagurkliuka kazkiek patvarkys. Dar turetu patvarkyti pilvo rando kairyji sona, ten tokia klostike odos uzkritusi, ale sake gal pakaks pasiurbimo ten rolleyes.gif
Vienu zodiu Tiuninga darysi thumbup.gif
As tai zinok, galvoju, antra karta jau ir nebijociau...
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 02 11, 22:31)
Nuotaika kazkodel tokia idomi  blush2.gif  visiskai dzin lotuliukas.gif  ne pati nezinau kodel taip jauciuosi  g.gif  schmoll.gif  rolleyes.gif
Papildyta:
Nieko, issivaikscios skysciai, busi LEDAS! 
Gali varyti masaziuku pasidarytu kokiu, greiciau tinimas praeis  mirksiukas.gif
Papildyta:
Aga tik siurbs, nenoriu as tu randu daugiau ant kuno  blush2.gif juolab  per visa slauni, man kazkaip baisu, todel bandysim siurbti, po to daug vakuminiu masazu ir gal susitvarkys  g.gif  As vis tikiuosi, kad taip ir bus  thumbup.gif

Nes aš kaip klausiau dėl savo slaunu tai sakė nusiurbimo nepakanka max rezultatui reikia pakėlimo
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 02 11, 23:31)
Aga tik siurbs, nenoriu as tu randu daugiau ant kuno  blush2.gif juolab  per visa slauni, man kazkaip baisu, todel bandysim siurbti, po to daug vakuminiu masazu ir gal susitvarkys  g.gif  As vis tikiuosi, kad taip ir bus  thumbup.gif

Kai daro pakėlimą, nebūna per visą šlaunį, tik kirkšnyse.
Atsakyti
Sveikos
Buvau pas polklinikos chirurga, nes i Santarus ar Lazdynus siuntimo nedave. Sake, kad pas mane siek tiek prasiskyre pilvo raumenys virs bambos, bet nesuplyse. Pilvo siena labai silpna ir darydama pratimus pilvo presui galiu sau pakenkti. verysad.gif Turbut teks mesti sporta. Pridure, kad operacijos man nieks nedarys, galima gyventi ir su tokiu pilvuku. Pas kitas buna dideli kaip balionai. doh.gif
Atsakyti