Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kriziukas @ 2015 02 02, 09:40)
aš ir norėčiau bigsmile.gif  tik ar pirks mergaitės?

parase aciu uz uzsakyma, gal nupirks mirksiukas.gif kad tik kodas nebaigtu galioti.. nes jauciu po poros valandu nebegalios.. kada ten usa vidurnaktis musu laiku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 02 02, 08:21)
Merginos, apsvieskit biggrin.gif M.A.C. tusai verti demesio?

aš turiu dabar šitą thumbup.gif Man, kaip senovinių šepetėlių mėgėjai, jis nuostabus. Labai gražiai pailgina ir patankina. Ir spalva labai intensyvi juoda. Laikosi puikiai 4u.gif Kiti mėgstami tušai - Chanel le Volume ir YSL Faux cills. Tad tikrai nenusileidžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2015 02 02, 11:01)
aš turiu dabar šitą thumbup.gif  Man, kaip senovinių šepetėlių mėgėjai, jis nuostabus. Labai gražiai pailgina ir patankina. Ir spalva labai intensyvi juoda. Laikosi puikiai 4u.gif  Kiti mėgstami tušai - Chanel le Volume ir YSL Faux cills. Tad tikrai nenusileidžia  thumbup.gif

super. aciu. as juoda ir ryski, skaiscios odos, man reik juodo juodo ir kad tankintu ir ilgintu biggrin.gif liuks, bandysiu. Visus kitus bandziau. Kazkaip nesu apakus biggrin.gif MAC nieko nesu bandzius, bet ziuriu visos giria, reik pabandyt.
Atsakyti
Sveikutės,
Kiti miestai gavo siuntinuką ar dar laukia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 02 02, 10:17)
Kazkaip nesu apakus biggrin.gif MAC nieko nesu bandzius, bet ziuriu visos giria, reik pabandyt.

tik jei neapaksit - nekaltinkit biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2015 02 02, 08:12)
turiu 50 off Gymboree koduka (Taiko ir sale prekem - patikrinau). Mergaites gal parinktu?
P.s. manau greit baigs galioti..

aciu uz koduka,jau nupirkau,kodukas buvo vienkartinis

vel renkasi Maxi Hair su -15% papildoma nuolaida
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2015 02 02, 11:21)
tik jei neapaksit - nekaltinkit  biggrin.gif  4u.gif

baisu nugyvent nepabandzius, paskui nagus nusigrausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2015 02 02, 10:21)
aciu uz koduka,jau nupirkau,kodukas buvo vienkartinis

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 02 02, 10:23)
baisu nugyvent nepabandzius, paskui nagus nusigrausiu  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2015 02 02, 09:51)
parase aciu uz uzsakyma, gal nupirks  mirksiukas.gif  kad tik kodas nebaigtu galioti.. nes jauciu po poros valandu nebegalios.. kada ten usa vidurnaktis musu laiku?  ax.gif

nupirko thumbup.gif

ačiū už koduką 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, jei reikia, gavau ir aš gymboree koduką, tik netikrinau kokia nuolaida, rašo nuo 25-50%.
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2015 02 02, 08:41)
Man taip, nors aš turėjau limited edition by Rhiana 4u.gif

As ta Riri turejau irgi, ruzavoj pakuotej, limituoto leidimo, bet manes tai nesuzavejo.
Man tas paprastas max factor false lash effect netgi geresnis uz si pasirode blush2.gif
Atsakyti