Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Parduodu per mergaites pirktas Uniqlo kelnes (barchatines), spalva Navy, labai tamsiai melynos. Dydis 24, ismatavimai:
Visas ilgis apie 102 cm, vidine siule apie 84 cm, ties klubais apie 46 cm.
user posted image
http://www.uniqlo.co...le/ines-promo/|
Kaina 20 EUR. Panevezys, siunciu 4u.gif
Atsakyti
kazin koki dydi GAP kelniu imti 193 cm 93 kg vyrui, nesiojamniam xxl ? Gal keistai klausiu, bet nera kaip nuspresti smile.gif ar GAP vyriski didinti ?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2015 01 26, 23:21)
Ar patenkinta? Turi kaip palygint su kitais modeliukais silumoa atzvilgiu. Skiriasi? Iki siol nebuvo salcio alergijos, atsiperkaji man su kaupu, nes kiek pinigu isleidau bandydama atsikratyt jos  doh.gif

Silciausia ever biggrin.gif , Kensingtonas pas mane slidzios medziagos, tai maziau silta nei butu tos grubesnes, Monteneblo trumpa, o sios siltumas kaip lovoj po kaldra wub.gif Kas svarbu pas mus prie juros- neperpuciama, na ir begale kitu privalumu. Kas dar patinka man goosese, tai ju kapisonai - silti, patogus, gerai laikosi net vejuota diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2015 01 27, 14:31)
Silciausia ever biggrin.gif , Kensingtonas pas mane slidzios medziagos, tai maziau silta nei butu tos grubesnes, Monteneblo trumpa, o sios siltumas kaip lovoj po kaldra wub.gif Kas svarbu pas mus prie juros- neperpuciama, na ir begale kitu privalumu. Kas dar patinka man goosese, tai ju kapisonai - silti, patogus, gerai laikosi net vejuota diena thumbup.gif

aha, bet su jais labai nepatogu per gatvę eiti biggrin.gif nes turi visą galvą smarkiai sukinėti į šonus, kad pamatytum ar mašinos nevažiuoja lotuliukas.gif aš visada prieš kirsdama gatvę stengiuosi jį nusimesti, nes kitaip nieko šonuose nematau, nesaugiai jaučiuosi biggrin.gif

bet tas kapišonas vien kiek šilumos priduoda wub.gif
Atsakyti
koki GAP dzinsu dydi perkate su 93 klubais ?
Atsakyti

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS drinks_cheers.gif

RUBAI, AVALYNE:

GUESS
www.ae.com
www.aeropstale.com
www.shoemetro.com
www.shopadidas.com
www.starbucksstore.com
www.bloomingdales.com -25%
www.uniqlo.com
www.talbots.com
www.anntaylor.com -65%
www.gocontigo.com
www.wrangler.com
www.levis.com
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.jomashop.com
www.landsend.com
www.loft.com
www.venus.com
www.yoox.com-10%
www.hautelook.com
www.gap.com
AX

PREKES MUSU VAIKUCIAMS:

www.gymboree.com
www.carters.com

PREKES MUSU GROZIUI:

TBS
GNDL
www.puritan.com
www.tanforless.com
www.thelaundress.com
www.fragranceshop.com
www.fragranceshop.com
www.vitacost.com
YSL

Atsakyti
junkites mergaites prie shoemetro yra papildoma nuolaida:)ugg gerom kainom
Atsakyti
Anntaylor -65% labai laukiu uzsakymo, truksta iki free ship 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2015 01 27, 14:31)

O kokį dydį turite Kensingtono, niekaip neapsisprendžiu, vakar matavausi pas draugę nepamenu koks tik modelis, bet neliemenuota, tai M kaip tik pasirodė, o pagal jų size chart kaip ir S reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2015 01 27, 17:49)
O kokį dydį turite Kensingtono, niekaip neapsisprendžiu, vakar matavausi pas draugę nepamenu koks tik modelis, bet neliemenuota, tai M kaip tik pasirodė, o pagal jų size chart kaip ir S reiktų g.gif

Abejoju, ar tau M Kensington'o reikia g.gif As S turiu, laisvoka. Nors nezinau, kaip XS butu g.gif S man rankoviu ilgis liuks, peciai gerai, o zemiau tai jau labai platu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 27 sausio 2015 - 18:06
QUOTE(VVaiva @ 2015 01 27, 18:04)
Abejoju, ar tau M Kensington'o reikia  g.gif As S turiu, laisvoka. Nors nezinau, kaip XS butu  g.gif S man rankoviu ilgis liuks, peciai gerai, o zemiau tai jau labai platu...

Tai va, kad ir aš abejoju, gal kuri mergina Vilniuje turi S ir galėtų duoti pasimatuoti?
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2015 01 27, 18:49)

Mano akim atitinka ju size charta, jei modelis slim, tai gali ir didesnis gerai atrodyti, jei regular ar relaxed, tuomet ne didesni nei iprastai nesiojamas
Atsakyti