Sveikos. Ar kas nors matėt lietuvoj kur netyčia tokias grindis, net nežinau iš ko padaryta . Kaip fototapetas. Pvz. Vanenyje delfinas....
3D grindys
QUOTE(escada_ @ 2015 03 01, 21:35)
O man dabar du dalykai neduoda ramybes, kur reikes pasidaryti vieta dazymuisi ir kaip galva issiplauti: duse bus tik maisytuvas su duso antgaliu, tai plaunantis galva turesiu tik viena laisva ranka, nes kita tures dusa laikyt
o vonios kranas bus montuojamas vonios kraste (krioklio tipo arba kazkoks visai trumpas...) atrodo tokie menkniekiai, bet rimtai nezinau ka sugalvoti
kaip issprendet?

Aš visą gyvenimą galvą ploviau viena ranka, tai man čia kažkaip viskas normaliai atrodo

QUOTE(meme @ 2015 03 01, 23:45)
Aš visą gyvenimą galvą ploviau viena ranka, tai man čia kažkaip viskas normaliai atrodo 

tai gal as be reikalo suku galva

QUOTE(Gustukas000 @ 2015 02 28, 22:23)
Reiktu pasikelti kvitus nebepamenu. Paciai idomu pasidare patikslinsiu. Klijuosim uz menesio po velyku jau bus kaskas. Musu yra su tamsesniom sakelem jas klijuosim tik pagal vonia tarsi kad iremintumem ja. Kadangi vonia kampine tai bus per dvi Siena's. Kitos sienos bus baltos. 30*60 taip pat vertikaliai. Nemoku papasakoti, ryt imesiu planiuka 

O kiek pas jus kvadratu? Pirkot turbut Irise, nes kitur lyg nera dar ju?labai idomu butu pacekavint kiek mokejot, kad zinociau kaip smarkiai nusiteikinet deryboms

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 28, 21:25)
Del klijavimo ant plyteliu. Tai dar vienas minusas - kad jums pakels grindis
Nebebus vienam lygyje su kitom grindim 

pas mane ir siuo metu jau yra nevienam lygyje

QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2015 03 02, 01:40)
O kiek pas jus kvadratu? Pirkot turbut Irise, nes kitur lyg nera dar ju?labai idomu butu pacekavint kiek mokejot, kad zinociau kaip smarkiai nusiteikinet deryboms
as siaip irgi galvoju su tom tamsesnem sakelem remint vonia pora eiliu, prie kriaukles siena baltom sakelem visa, prie tualeto siena paprastom tamsesnem, o likusias baltom paprastom. Det galvojam horizontaliai. Tik va del grindu nzn, baltu det nenoriu, kitokiu toj kolekcijoj nera, matyt teks derint kazka. Ir buciau be galo dekinga jei imestumet planiuka, o beje, deliojima patys galvojot ar kur pirkot pyteles padare?

Išdėstyma atsiūsių i AZ nes dizainrės darbų nenorių viešinti
Plyteles pirkome Klaipėdoje BŪSTO IDĖJŲ MALŪNAS interjero salonas,
1 Plyt.Adilio Bianco Tree dec.st . Plyteles matmenys 29,5x59,5 kaina 91 lt.
2 Plyt. Adilio Bianco ( tai čia ta balta) 29,5x59,5 kaina 82 Lt./kv
Nuolaida tikriausiai taiko ir nuo perkamo plytelių kiekio ar pas jų užsakinėsite projekta ( jie taip pats braižo) yra labai puiki moteriške labai kantriai pataria....

Kadangi mes iš jų viska užsakinejime tiek pirmo tiek antro aukšto voniom.
o grindų pasirinkome šias Keystone Wind 60x60 rett. As labiau norėjau kitokių nebepamenų pavadinimo baltų iš kitos kolekcijos turėjo, matmenys buvo 15x 120

QUOTE(Gustukas000 @ 2015 03 02, 12:04)
1 Plyt.Adilio Bianco Tree dec.st . Plyteles matmenys 29,5x59,5 kaina 91 lt.
2 Plyt. Adilio Bianco ( tai čia ta balta) 29,5x59,5 kaina 82 Lt./kv
Kaina paprastų už kvadratą, o dekoro už vienetą?
QUOTE(werika @ 2015 03 02, 14:18)
Kaina paprastų už kvadratą, o dekoro už vienetą?
Oi nepažymėjau.

QUOTE(Gustukas000 @ 2015 03 02, 12:26)
Rimtai? Liuks žinia

Papildyta:
Patarimo reikia

Jei vonios sienos 191x187 - ar tinkamas plytelių dydis 30x60 ar geriau dėti 20x50?
QUOTE(werika @ 2015 03 02, 15:00)
Rimtai? Liuks žinia 
Papildyta:
Patarimo reikia
Jei vonios sienos 191x187 - ar tinkamas plytelių dydis 30x60 ar geriau dėti 20x50?

Papildyta:
Patarimo reikia

Turite išsiskaičiuoti kas jums tinka... To dalyko tikrai neatsakysiu

plytelių salone jums tikrai atsakytų i šita klausima manau...
sveikos
mes judam i prieki
ka papasakosit apie lietaus galva
niekad nesame jos tureje ir as pvz. net nesu po ja maudziusis
tai vyras vis kalbina, kad isitaisytumem toki dalyka
o as nezinau ar jis reikalingas..ar nebus taip, kad sumokesim, isistatysim ir nesinaudosim....

ka papasakosit apie lietaus galva