Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Žiūriu, visoms reikia padėti apsispręsti smile.gif Aš irgi prie tų pačių smile.gif
Išsirinkau tokias plyteles ir klijuosiu panašiai, tik kur pavyzdyje tualetas pas mane bus kriauklė, o kur raudonos plytelės virš klozeto-pas mane bus pilkos ir pakabintas veidrodis. Tik labai brangus tas bordo stiklinis dekoras. Tai su pardavėja radom raudoną stiklinę mozaiką. Tik va dabar galvoju-ar nebus per ryški??? Dar buvo variantas tokia švelni alyvinė mozaika... Pasimečiau dabar... Jau reikia užsakinėti, o aš kaip višta kudakuoju...
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 03 09, 09:38)
Žiūriu, visoms reikia padėti apsispręsti smile.gif Aš irgi prie tų pačių smile.gif
Išsirinkau tokias plyteles ir klijuosiu panašiai, tik kur pavyzdyje tualetas pas mane bus kriauklė, o kur raudonos plytelės virš klozeto-pas mane bus pilkos ir pakabintas veidrodis. Tik labai brangus tas bordo stiklinis dekoras. Tai su pardavėja radom raudoną stiklinę mozaiką. Tik va dabar galvoju-ar nebus per ryški??? Dar buvo variantas tokia švelni alyvinė mozaika... Pasimečiau dabar... Jau reikia užsakinėti, o aš kaip višta kudakuoju...
<...>

O koks bendras patalpų interjeras? spalvingumas?
Kokios spalvos baldus dėsite vonioje?
Kiek matau foto, ta išsirinkta mozaika šviesesnė ir margesnė. Jei žadate dėti tą mozaiką taip pat kaip nuotruakoje išdėliotas dekoras, tai mano nuomone atrodys ne kaip. Kažkaip prie vientisų plitelių įmestos tos kelios mozaikos mano nuomone vonios kambario nepuos, be to jos gerokai labiau išsišoks, nei originaliai siūlomas dekoras.
To dekoro nelabai daug reikia, gal geriau šiek tiek daugiau sumokėti, bet pasidaryti taip kaip norisi. Gi plytelių dažniausiai niekas labai dažnai nekeičia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 03 09, 10:07)
To dekoro nelabai daug reikia, gal geriau šiek tiek daugiau sumokėti, bet pasidaryti taip kaip norisi. Gi plytelių dažniausiai niekas labai dažnai nekeičia  g.gif

Na nelabai daug reikia, bet kaina skiriasi beveik 10 kartų... Mozaika apie 200Lt, originalus dekoras apie 2000Lt. O kai laukia dar ne viena patalpa-tai ir skaičiuoji...
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 03 09, 08:38)
user posted image
user posted image

Na kuri geriau žiūrėtųsi:
user posted image
user posted image
Atsakyti
werika-jei jau nutarėt taip,tai man vienareikšmiškai alyvinė,bet gal reikia atsižvelgti kokie visi namai
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2015 03 09, 13:26)
werika-jei jau nutarėt taip,tai man vienareikšmiškai alyvinė,bet gal reikia atsižvelgti kokie visi namai

Kad taip lengva būtų nutarti ... lotuliukas.gif
Na namai - latte, šviesus medis...
Kažkaip linxtu link alyvinės...
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 03 09, 10:30)
Na nelabai daug reikia, bet kaina skiriasi beveik 10 kartų... Mozaika apie 200Lt, originalus dekoras apie 2000Lt. O kai laukia dar ne viena patalpa-tai ir skaičiuoji...

As asmeniskai nemokeciau 2000 uz toki nedideli kieki dekoro-pabandykite ieskoti kazko panasaus kitose parduotuvese. Ta raudona tai tokia labai jau rekianti.
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2015 03 09, 13:52)
As asmeniskai nemokeciau 2000 uz toki nedideli kieki dekoro-pabandykite ieskoti kazko panasaus kitose parduotuvese. Ta raudona tai tokia labai jau rekianti.

Aš irgi nesiruošiu tiek mokėti, užtai ir ieškau alternatyvos... Bandžiau kažką panašaus - raudona mozaika... Bet ir man ji tokia ryškoka... Tai va ties alyvine apsistojau...
Reikia kažką rinktis jau, nes taip pusę metų blaškausi... Ir dar blaškysiuos jei bus laiko lotuliukas.gif

Va kaip atrodo spalva iš tikrųjų - gal ir visai nieko... ax.gif
user posted image

Vsio - susisuko galva galutinai... O dar du WC laukia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werika: 09 kovo 2015 - 14:03
QUOTE(werika @ 2015 03 09, 14:40)
Kad taip lengva būtų nutarti ...  lotuliukas.gif
Na namai - latte, šviesus medis...
Kažkaip linxtu link alyvinės...

Geras, truputi ne į vonių temą, bet konkrečiai apie pasirinktą mozaiką. Aš tokia alyvinę mozaiką virtuvėje suklijavus. Man labai graži 4u.gif Bet žinoma kad turi derėti prie bendros namų spalvinės gamos.
Va čia sena foto tik po remonto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 03 09, 13:55)
Aš irgi nesiruošiu tiek mokėti, užtai ir ieškau alternatyvos... Bandžiau kažką panašaus - raudona mozaika... Bet ir man ji tokia ryškoka... Tai va ties alyvine apsistojau...
Reikia kažką rinktis jau, nes taip pusę metų blaškausi... Ir dar blaškysiuos jei bus laiko  lotuliukas.gif

is siu dvieju,tai tik alyvine :-)
Bet siulyciau visas parduotuves apvazineti,tik tada spresti. Nes jei paskui kur netycia pamatysim tinkamas uz tinkama kaina,tai sirdi skaudes :-))
As su plytelem irgi blaskiausi,jau kaip ir issirinkus buvau,kol iejus i viena parduotuve,pamaciau ir nusipirkau iskart. Meile is pirmo zvilgsnio kaip sakant :-)

Blumchen123 pas jus labai graziai si mozaika ziurisi, bet man is foto atrodo,kad pas werika kitokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darmin: 09 kovo 2015 - 14:09
QUOTE(Blumchen123 @ 2015 03 09, 14:05)
Geras, truputi ne į vonių temą, bet konkrečiai apie pasirinktą mozaiką. Aš tokia alyvinę mozaiką virtuvėje suklijavus. Man labai graži  4u.gif  Bet žinoma kad turi derėti prie bendros namų spalvinės gamos.
Va čia sena foto tik po remonto
user posted image

Labai gražu smile.gif
Tik dabar supratau, kad ne tą alyvinę pradžioj įdėjau. Išsirinkus buvau švelnesnę blush2.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2015 03 09, 14:06)
is siu dvieju,tai tik alyvine :-)
Bet siulyciau visas parduotuves apvazineti,tik tada spresti. Nes jei paskui kur netycia pamatysim tinkamas uz tinkama kaina,tai sirdi skaudes :-))
As su plytelem irgi blaskiausi,jau kaip ir issirinkus buvau,kol iejus i viena parduotuve,pamaciau ir nusipirkau iskart. Meile is pirmo zvilgsnio kaip sakant :-)

Blumchen123 pas jus labai graziai si mozaika ziurisi, bet man is foto atrodo,kad pas werika kitokia.

Aš jau tiek parduotuvių ir po tiek kartų apvažiavau, kad mane jau tuoj vardu tik užėjus visur vadins lotuliukas.gif

O kurioj jūs pirkote?

Jo jo-pas žioplę werika kitokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 03 09, 14:55)
Reikia kažką rinktis jau, nes taip pusę metų blaškausi... Ir dar blaškysiuos jei bus laiko  lotuliukas.gif

Va kaip atrodo spalva iš tikrųjų - gal ir visai nieko...  ax.gif

Vsio - susisuko galva galutinai... O dar du WC laukia...

Kiek įžiūriu tai realus alyvinės mozaikos pavyzdėlis neatitinka kataloginės foto. Ta mozaika kur foto iš interneto yra storesnė, gilesnė ir atrodo kad viduje kazkas paglamžyta. O šis realus pavyzdys lygesnės spalvos, mažiau margumo.
Atsakyti