Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(werika @ 2015 03 09, 14:09)
Labai gražu smile.gif
Tik dabar supratau, kad ne tą alyvinę pradžioj įdėjau. Išsirinkus buvau švelnesnę  blush2.gif
user posted image

O tokios kaip blumchen123 nenorite? Manau,labai deretu :-)
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 03 09, 15:11)
Labai gražu smile.gif
Tik dabar supratau, kad ne tą alyvinę pradžioj įdėjau. Išsirinkus buvau švelnesnę  blush2.gif

Papildyta:
Aš jau tiek parduotuvių ir po tiek kartų apvažiavau, kad mane jau tuoj vardu tik užėjus visur vadins  lotuliukas.gif

O kurioj jūs pirkote?

Jo jo-pas žioplę werika kitokia  ax.gif

Nespėjau parašyti pirma kad ne visai tas modelis pavyzduko realaus ir iš katalogo foto. Mano tokia kaip pačioj pirmoj kataloginėj foto.

Aš pirkau iš 1000plyteliu, bet prieš pora metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blumchen123: 09 kovo 2015 - 14:15
Na raudoną jau atmetėm thumbup.gif
Dabar išrenkam iš šitų ir vsio-varau užsakinėti mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 03 09, 11:30)
Na nelabai daug reikia, bet kaina skiriasi beveik 10 kartų... Mozaika apie 200Lt, originalus dekoras apie 2000Lt. O kai laukia dar ne viena patalpa-tai ir skaičiuoji...

Tiesa sakant nesitikėjau tokių kainos skirtumų blink.gif

QUOTE(werika @ 2015 03 09, 15:33)
Na raudoną jau atmetėm  thumbup.gif
Dabar išrenkam iš šitų ir vsio-varau užsakinėti  mirksiukas.gif

Žiūrint iš šios nuotraukos, tai mano nuomone antra mozaika labiau tiktų. Tie patamsėjimai gražiau sujungs visą vaizdą, be to atrodo prabangiau nei pirmoji mozaika.
Atsakyti

Na mano pasirinkimas būtų kaip ir aiškus, antrasis variantas ax.gif
Man gražiau todėl kad ši mozaika storesnė ir tokia kaip 3D, tie paglamžymai yra gilesniame sluoksnyje po stikliuku. Ir ji nėra kažkokia ryški ar išsišokanti, na bent jau man smile.gif O pirmoji daugiau "plokščia" ir tokia paprastesnė. Tik dar vienas momentas, pažiūrėkit plytelių ir mozaikos storius, nes šita mozaika stora, kad suklijavus nesigautų taip kad mozaikos paviršius bus iškilęs ir ne vienoj plokštumoj su plytelėm.
Kitas dalykas pagalvokit kokia spalva glaistysit tarpelius, tarp pagrindinių baltų plytelių tai aš daryčiau tik su balta "fuga", o va tarp mozaikos nežinau ar gražiai žiūrėsis jei suskaidysit kiekvieną kvadračiuką su baltu tarpeliu. Pirmąjam mozaikos variantui lyg ir nieko dar būtų balti tarpeliai, bet antram tai man nesižiūrėtų 4u.gif
Bet kaip sako, skoniui draugų nėra, taip kad imkit tą prie kurios labiau širdis linksta. Vistiek kažkuri mielesne manau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blumchen123: 09 kovo 2015 - 15:34

Aš rinkčiausi pirmąjį variantą vien dėl to, kad šviesesnė. Jūsų pilkos plytelės tamsios, ir ši juosta iš tolo gali atrodyti tiesiog pilka, O be to, prie antrosios mozaikos kokios spalvos fugą tuomet rinktis?
Atsakyti
Man abi violetinės gražios, nes man dabar violetinės periodas doh.gif
Gal galit kas apšviesti, kaip reikėtų ieškoti vonios interjerų, kad plytelės ne iki lubų būtų, nes kiek randu Google, tai beveik visi interjerai pilnai plytelėm. Aš norėčiau tik tam tikrose vietose plytelių, o kitur dažyta daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2015 03 11, 19:27)
Man abi violetinės gražios, nes man dabar violetinės periodas  doh.gif
Gal galit kas apšviesti, kaip reikėtų ieškoti vonios interjerų, kad plytelės ne iki lubų būtų, nes kiek randu Google, tai beveik visi interjerai pilnai plytelėm. Aš norėčiau tik tam tikrose vietose plytelių, o kitur dažyta daryti  g.gif

As butent taip ir norejau, nes man labai nepatinka plyteles iki virsaus, suteikia ""sunkumo"" jausma 4u.gif blush2.gif Parodau ka man prigalvojo dizainere, gal ir jums kils kokiu minciu. Cia matosi tik puse vonios patalpos. Tik necituokite zinutes, nes noresiu istrinti foto 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 03 12, 09:50)
As butent taip ir norejau, nes man labai nepatinka plyteles iki virsaus, suteikia ""sunkumo"" jausma 4u.gif  blush2.gif Parodau ka man prigalvojo dizainere, gal ir jums kils kokiu minciu. Cia matosi tik puse vonios patalpos. Tik necituokite zinutes, nes noresiu istrinti foto 4u.gif

Taurida, o kokiu atstumu pas jus klozetas nuo vonios? Atrodo labai arti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 03 12, 08:53)
Taurida, o kokiu atstumu pas jus klozetas nuo vonios? Atrodo labai arti ax.gif

apie 70 cm, nera labai arti, tik vizualizacijoje taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Taurida, ačiū kad dalinatės 4u.gif Aš tik galvoju virš vonios aukščiau daryti, nes naudosimės dušu. O kitą sieną, prie kurios bus tik kriauklė ir spintelės (dar nežinau, kokios jos) galvoju tik virš kriauklės juostą plytelėmis daryti. Ar iki pusės per visą sieną gražiau g.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2015 03 12, 10:39)
Taurida, ačiū kad dalinatės  4u.gif  Aš tik galvoju virš vonios aukščiau daryti, nes naudosimės dušu. O kitą sieną, prie kurios bus tik kriauklė ir spintelės (dar nežinau, kokios jos) galvoju tik virš kriauklės juostą plytelėmis daryti. Ar iki pusės per visą sieną gražiau  g.gif

pas mus dusas atskirai, tad taip pasidariau, o ir dazai spec vonios patalpai, tai, kad ir apsitaskys nebaisu... virs kriaukles dejau viena juosta plyteliu (30 cm aukscio), iskarto virs plyteliu prasideda veidrodis 4u.gif
Atsakyti