Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Man patinka bidė, ir tokią turime, bet dabar nusprendėme naujame būste atsisakyti bidė. Pažiūrėsime kaip seksis gyventi su naujomis technologijomis. Patinka tai, ta idėja, kad viskas viename tualete. Ir nereikia jokių dušelių. Tai ir svečių wc bus išmanusis, lai plaunasi ir vėdinasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 13, 12:24)
Taip. Kambariu durys i kambarius atsidaro. Bet vonios durys turi i koridoriu atsidaryti  mirksiukas.gif

Kodėl turi? g.gif Man rodoa viskas priklauso nuo bendros situacijos. Mūsų abiejų vonių durys atsidaro į vidų, ir nieko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 13, 23:59)
Man patinka bidė, ir tokią turime, bet dabar nusprendėme naujame būste atsisakyti bidė. Pažiūrėsime kaip seksis gyventi su naujomis technologijomis.

Papasakokit apie jas plačiau. Ar jau buvo čia kalbėta apie tai?... Seniai šioj temoj bebuvau, tai ir nežinau nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 04 14, 00:17)
Kodėl turi? g.gif Man rodoa viskas priklauso nuo bendros situacijos.  Mūsų abiejų vonių durys atsidaro į vidų, ir nieko unsure.gif

Gal ne ta zodi panaudojau... srr ax.gif
Ne turi, o siulau. Pagal sia situacija. Jei durys atsidarytu kampe prie sienos, arba vonios patalpa butu didesne, gal ir nebutu tada skirtumo.
Atsakyti
Nežinau ar buvo kalbėta, bet va dabar kalbu biggrin.gif Dabar tikriausiai kiekviena firma turi savo produktą kombinuotą wc su bidet, google galima daugiau rasti tų pvz., na va vienas toks http://youtu.be/FuJ1wqiVaR0 Tų sistemų būna paprastesnių ir prabangesnių, su skirtingomis galimybėmis, bet principas jų aiškus. Mes pasirinkome kiek pigesnį variantą, kai montuojamas spec. dangtis, o wc puodas kitos firmos. Bet šitie wc yra kai sakant ateities dalykas ir vis labiau populiarės, netolimoje ateityje iš viso nebeliks atskirų bidė, nes ir vietos sutaupoma, ir funkcionalumas žymiai geresnis.
Papildyta:
Pvz. Duravit dangtis su bidet funkcija

user posted image
Papildyta:
Dar būna toks variantas, bet visai neviliojantis

user posted image

Nes šaltas vanduo, nehigieniška, nes valyti nepatogus ir apskritai ne toks, kokio reikia, ne ton pusėn leidžia vandenį, viskas turi eiti į viršų, pašiltintas vanduo.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 14, 00:36)
http://youtu.be/FuJ1wqiVaR0 Tų sistemų būna paprastesnių ir prabangesnių, su skirtingomis galimybėmis, bet principas jų aiškus. Bet šitie wc yra kai sakant ateities dalykas ir vis labiau populiarės, netolimoje ateityje iš viso nebeliks atskirų bidė, nes ir vietos sutaupoma, ir funkcionalumas žymiai geresnis.
Papildyta:
Pvz. Duravit dangtis su bidet funkcija

user posted image

Ne visos naujoves ir pribumbasai pasitvirtina...buna kad prisiperka zmones nesamoniu o po to gailisi. Na, Jus panaudosit ir lauksim komentaru is praktines puses smile.gif
As nenoreciau tokio schmoll.gif nes man atrodo sunkus valymas to purkstuko. Ypac kai musu visu vanduo nera labai kokybiskas. Pas vienus kalkiu, pas kitus gelezies problema.... taip pat man regis butu nehigieniska.nes vanduo pakyla ir nusileidzia ant purkstuko. Ar jis turi koki savaimini issivalyma? O dar- tikiuos bent reikiamos temperaturos vandeniukas pradeda begti is to purkstuko...
Taip pat del sroveles. Man ji atrodo per silpna mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 13 balandžio 2015 - 23:53
Tai kad čia tik pas mus naujovė, Japonija, P. Korėja ir kiti jau n metų juos naudoja. Ir neįsivaizduoja savo kasdieninio gyvenimo be tokių wc. Jie apskritai pažengę dešimtmečiais į priekį ir visos tos jų technologijos pakol iki mūsų ateina, tai... Vandeniui nukalkinti naudojami filtrai. O visa higiena ten labai gerai apgalvota. Tie purkštukai patys apsivalo, prasiplauna. Kai pagyvensime su tuo, tai papasakosiu kaip sekėsi biggrin.gif Jei nepasiteisins, tai nieko, tam yra wc popierius, klasika laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 14, 01:52)
Tai kad čia tik pas mus naujovė, Japonija, P. Korėja ir kiti jau n metų juos naudoja.  Ir neįsivaizduoja savo kasdieninio gyvenimo be tokių wc. Jie apskritai pažengę dešimtmečiais į priekį  ir visos tos jų technologijos pakol iki mūsų ateina, tai... Vandeniui nukalkinti naudojami filtrai. O visa higiena ten labai gerai apgalvota. Tie purkštukai patys apsivalo, prasiplauna. Kai pagyvensime su tuo, tai papasakosiu kaip sekėsi biggrin.gif Jei nepasiteisins, tai nieko, tam yra wc popierius, klasika laugh.gif

1000 eur uz sita pribumbasa? ax.gif nzn nzn.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CervusDama: 14 balandžio 2015 - 06:46
Na kas sau gali leisti ir tikrai nori išbandyti, kodėl gi ne. Man tai šiaip jis griozdiškai atrodo. Kas dėl bide, asmeniškai man, tai visiškai nereikalingas dalykas, vien užimamos vietos prasme. Jei labai reikėtų, greičiausiai daryčiau tiesiog bide dušelį su potinkiniu maišytuviuku šalia WC. O dar toliau nuklystant, man rodos nėra gerai kaskartiniai apsiplovimai. Dėl bendros savijautos žinoma švaros pojūtis nuolat, bet tikrai ne vienas gydytojas pasakytų, kad n kartų dienoj plaut tą vietelę nereikėtų. Galit mėtyt pomidorais dabar biggrin.gif
Atsakyti
Grioziškai? Kame tas griozdiškumas? Nuolat plauti su muilu ar kuo tikrai nepatartina, bet su paprastu vandeniu, ypač po "didelio" ir mėnesinių dienomis, tai kas čia taip blogai? Popieriukas dar ne viskas. O bidė ne visada patogu, žinoma, gerai, kad ji yra ir mums ji labai patinka, bet su tuo spec. dangčiu patogiau nei su bidė.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 14, 10:03)
Grioziškai? Kame tas griozdiškumas? Nuolat plauti su muilu ar kuo tikrai nepatartina, bet su paprastu vandeniu, ypač po "didelio" ir mėnesinių dienomis, tai kas čia taip blogai? Popieriukas dar ne viskas. O bidė ne visada patogu, žinoma, gerai, kad ji yra ir mums ji labai patinka, bet su tuo spec. dangčiu patogiau nei su bidė.

Čia kiek žmonių, tiek nuomonių. Kas vienam nepamainomas dalykas, kitam gali atrodyti visiška beprasmybė. Tiesiog savo nuomonę pasakiau. Dėl apsiprausimo dažnumo, na tomis keliomis dienomis per mėnesį sutinku, bet vien dėl to bide man nebūtų reikalingas. Tik čia kas kaip pratęs, ne veltui yra tiek visokių pasirinkimo galimybių. Yra paklausa, bus ir pasiūla. O dėl griozdiškumo, man patinka minimalizmas, jokių ten iškilumų, pridėtinių detalių, blokelių, pultelių ar dar ko, tad tik tiek ax.gif
Atsakyti
As tai labai konservatyvi tuo klausimu, rinkausi klasika - pakabinamas wc+laikiklis popiereliui ir VISKAS, bide griozdui gaila vietos (turint omeny kad jo nenaudotume), o visi tie spec dangciai atrodo nekaip schmoll.gif
Atsakyti
O man patinka bide ir reikalinga yra. Kodėl turėčiau jaustis nepatogiai, kad ir tas kelias dienas per mėnesį? Juo labiau, jeigu vietos vonioje yra, tikrai nemanau, kad tai yra beprasmybė. Bide patogiau, nei dušelis šalia klozeto.
To išmanaus varijanto nežinau. Tiesą sakant net nežinau, kaip jis veikia - reikės namie pasigooglinti plačiau.
Man bide toks natūraliai suprantamas dalykas, kaip praustuvė ar dušas. Kai kurie žmonės turi kažkokių fobijų dėl jos. Yra situacijų, kai tiktai nesinoris/negalima/nėr kada lysti į dušą, tad bide yra tikras išsigelbėjimas smile.gif . Kad ir prieš/po smileysex.gif gal reikia greitai apsiprausti - negi dabar šoksi į dušą.... biggrin.gif. Bet gal kas apsimeta, kad neužsiima tokiais dalykais unsure.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 balandžio 2015 - 09:58