Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Tai būtent, prieš ar po sekso labai gerai bidė ir viskas yra gerai su tuo dangčiu, nes ten dar ir džiovina. O dušelis irgi gerai, bet nedžiovina, tai tas vienas rankšluostis wc patalpoje su kriaukle svečiuose man kelia baimę, nes nežinau kas ką ten šluostė, ar rankas, ar apačias. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 14, 10:50)
tai tas vienas rankšluostis wc patalpoje su kriaukle svečiuose man kelia baimę, nes nežinau kas ką ten šluostė, ar rankas, ar apačias. rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Man tai nekelia, nes retai į svečius vaikštau biggrin.gif . O kur vaikštau, tai bide nėra, tad ir tokių baimių nėra smile.gif .

---
Ojetau, kai negražiai buvau parašius anam poste apie dušą blink.gif doh.gif ... vieną raidę suklydau biggrin.gif . Pataisiau dabar mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 balandžio 2015 - 10:00
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 14, 10:50)
Tai būtent, prieš ar po sekso labai gerai bidė

Nzn.. as po smileysex.gif megstu visa po dusu palyst. Suprakaituoju as ax.gif kaip po sporto. Noris ne tik ta vietele bet i pazastukus ir siaip ka nors dar nusiplaut..
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 14, 11:12)
Nzn.. as po  smileysex.gif megstu visa po dusu palyst.

Na jei ryte, tai taip. O jei vėlai vakare, kai visai ką tik duše buvai prieš, tai bide daugiau nei pakanka biggrin.gif . Kam save žadinti dušu iš to saldumo? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 04 14, 10:46)
O man patinka bide ir reikalinga yra. Kodėl turėčiau jaustis nepatogiai, kad ir tas kelias dienas per mėnesį?

Nu ir kiek papildomai gali praustis per diena tomis dienomis? Juk ne kas valanda reikia. 1-2 papildomi kartai nusivilkti kelnes nei kas dien ... o prausimasis tas pats ir dar geriau. Tuo paciu ir pėdas praskalauji biggrin.gif Ypac tai aktualu vasara...
As kalbu apie butus. Ir mazus nsmus, kur vonios ne po 20 kvadratu. Jei kalbant apie dideles vonias, didelius namus, pinigus ir tarnus, kurie valys tuos namus, turbut tos bidė reiktu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 04 14, 11:18)
Na jei ryte, tai taip.  O jei vėlai vakare, kai visai ką tik duše buvai prieš, tai bide daugiau nei pakanka  biggrin.gif . Kam save žadinti dušu iš to saldumo?   unsure.gif  blush2.gif

Nu tokiu atveju man vistiek nesunku duso slenksti perzengti. Juk eisi be kelniu, kojiniu, pedkelniu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 14 balandžio 2015 - 10:26
QUOTE(Tanite @ 2015 04 14, 09:49)
Na kas sau gali leisti ir tikrai nori išbandyti, kodėl gi ne. Man tai šiaip jis griozdiškai atrodo.

dangtis atrodo tikrai mažiau griozdiškai nei kad atskira bide ax.gif tik kainos tai tikras kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 14, 11:24)
Nu ir kiek papildomai gali praustis per diena tomis dienomis? Juk ne kas valanda reikia. 1-2 papildomi kartai nusivilkti kelnes nei kas dien ... o prausimasis tas pats ir dar geriau. Tuo paciu ir pėdas praskalauji  biggrin.gif Ypac tai aktualu vasara...

Na kokius 2 kartus tai neprošal smile.gif. Bide pėdas taip pat galima nuskalaut wink.gif. Skirtumas tas, kad kelnių visai nusimaut nereikia biggrin.gif.

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 14, 11:24)
As kalbu apie butus. Ir mazus nsmus, kur vonios ne po 20 kvadratu. Jei kalbant apie dideles vonias, didelius namus, pinigus ir tarnus, kurie valys tuos namus, turbut tos bidė reiktu  bigsmile.gif

Pas mane vonios toli gražu ne po 20m2, o abiejose stačiau bide. Mūsų vonia gal 8m2, vaikų gal kokie 5m2. Tarnų neturiu. Bėdos dėl valymo nematau. Koks ten valymas - nuplauni su muiluoti vandeniu ir viskas, nereikia šveisti, kaip klozeto.
Bet jei netelpa kiti būtini dalykai, aišku, kad bide atsisakyčiau. Taip ir buvom padarę bute - vietoj bide susitalpinom skalbyklę ir džiovyklę.
Beje, džiovyklę galima statyti ant skalbyklės - kažkam čia buvo aktualu, žadėjo šalia skalbyklės ją statyti ateity.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 04 14, 11:33)
Na kokius 2 kartus tai neprošal  smile.gif. Bide pėdas taip pat galima nuskalaut wink.gif. Skirtumas tas, kad kelnių visai nusimaut nereikia  biggrin.gif.

Va darbuose tai galetu bide pastatyt... nes buna, kad baisiai prireikia apsipraust.... O namie papildomai ta diena apsiprausi tik gryzus is darbo... nebeisena du papildomi kartai. Nebent savaitgalis ir sedi namuose.
Na matyt prie gero greitai priprantama. O kai neturi tai ir nereikia lotuliukas.gif
Jei atrodytu bide ne kaip tualetas, gal ir maloniau tenais butu pėdas plauti nei duse...
Galetu graziau atrodyti tas bide... man jis dar vienas negrazus daiktas vonioje. Jau gana wc reikia pakesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 14 balandžio 2015 - 11:10
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 14, 12:05)
Va darbuose tai galetu bide pastatyt... nes buna, kad baisiai prireikia apsipraust....

Kažin, ar darbe naudočiaus... unsure.gif. Kažkaip namuose yra kitaip, žinai savo švaros lygį biggrin.gif .

Na matyt prie gero greitai priprantama. O kai neturi tai ir nereikia  lotuliukas.gif

Būtent drinks_cheers.gif .
Nors... jau bute, kuriame atsisakėm bide, gyvendama žinojau, kad kitam būste bide bus būtinai.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 04 14, 12:10)
Kažin, ar darbe naudočiaus... unsure.gif. Kažkaip namuose yra kitaip, žinai savo švaros lygį biggrin.gif .
Būtent drinks_cheers.gif .
Nors... jau bute, kuriame atsisakėm bide, gyvendama žinojau, kad kitam būste bide bus būtinai.

Va va. Neturiu savo isciustyto numyleto isglostyto bide. Macius tik svetimus. Todel matyt ir neatrodo viliojanciai lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei atrodytu bide ne kaip tualetas, gal ir maloniau tenais butu pėdas plauti nei duse...
Galetu graziau atrodyti tas bide... man jis dar vienas negrazus daiktas vonioje. Jau gana wc reikia pakesti  lotuliukas.gif

Na, aš tai nieko negražaus juose nematau schmoll.gif . Juk visokiausių formų yra, nuo apvalių, iki stačiakampių, pakabinamu, pastatomi ir t.t. ir pan.
Tiesą sakant, pas mus įėjus į vonią iškart žvilgsnis į šituos daiktus biggrin.gif - kai planavausi, kažkaip nepalagvojau apie tai, dabar žiūriu, gal ir reikėjo pasvarstyti toje vietoje praustuvę, o juos priešais, atvirkščiai daryti nei dabar yra... Bet, man dėl to mano vonia nė kiek nėra negražesnė biggrin.gif . Juk toks ten kambarys, kad dažniausiai į jį eini kakot ir sisiot biggrin.gif . Ir dar sakyčiau, labiau dėmesį patraukia gal sietynas, ar užuolaidos, mozaika, o klozetas ir bide - tiesiog balti puodai ir viskas smile.gif .
Atsakyti
O aš, gėda prisipažinti, nemoku naudotis ta bide. Nepatogu man kažkaip. Nesitrinant ranka ir be muilo nusiskalaut - ne v kaif, su prausikliu - iš uždegimų neišlipsiu. Ir ne visur man ta bide srovė nuprausia, kur reikia.
Atsakyti