Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Juodai @ 2015 04 14, 15:32)

Dėl plytelių dalinio klijavimo - pas mus ne iki lubų plytelės klijuotos, bet kiek žemiau jų - man gražiau, kai lieka tarpelis iki lubų. Vaikų vonioj užbaiginėjom mozaikos juostele, pas mus nėra jokio užbaigimo ir kažkaip net nereikia jo unsure.gif , gal todėl, kad sienos ta pačia tamsiai ruda spalva toliau nudažytos unsure.gif .
Viskas priklauso nup plytelių pasirinkimo.
O kiek kainuotų tas apvadas Jums? Ar jau ten tokie dideli pinigai? g.gif

kiek ziurejau is pigesniu tai min po 4 eur, o dydis tik 20cm. o sienu aplink tai daug metru susidaro, uztat ir mastau kaip atrodytu be jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2015 04 14, 16:24)
kiek ziurejau is pigesniu tai min po 4 eur, o dydis tik 20cm. o sienu aplink tai daug metru susidaro, uztat ir mastau kaip atrodytu be jos  g.gif

kazkokia labai brangia juostele issirinkote g.gif mes pirkome ilgas tokias gal po 2.5 m. tik kainos nepamenu gal 25-30 lt buvo gruodzio men smile.gif Paziurekite Iris parduotuveje yra L formos grazus profiliukai, jie tinkami plyteliu uzbaigimui
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2015 04 14, 18:11)
kazkokia labai brangia juostele issirinkote g.gif mes pirkome ilgas tokias gal po 2.5 m. tik kainos nepamenu gal 25-30 lt buvo gruodzio men  smile.gif Paziurekite Iris parduotuveje yra L formos grazus profiliukai, jie tinkami plyteliu uzbaigimui

Aciu reiks paziuret 4u.gif
Bet vistiek kazi kaip graziau kai puse per puse ar kai visos sienos dazytos rolleyes.gif
Atsakyti
Mes darėme per pusę, nes vis tiek reikia plytelių reikalingose vietose, tai neklijuosi gi plotais, atrodys be ryšio. Arba nemačiau kaip dar gali atrodyti, jei visos dažytos sienos. O svečių wc klijuosim tapetus, o ne dažysime tą dalį.
Atsakyti
Linksmai jus čia lotuliukas.gif Prisijuokiau thumbup.gif
Pas mane bute irgi yra bidė ir vienoj vonioj ir kitoj smile.gif Bet pas mus vonios didelės smile.gif Šiaip labai geras daiktas, man asmeniškai labai patinka. Dabar statome mes namą tai bidė numatyti kiekvienoj vonioj thumbup.gif
Na ir nežinau, man tai patogu naudot ir daug greičiau ax.gif O kaip ten kažkas sakė, dėl vonios apžergimo tai kažkaip keistai skamba ir neįsivaizduoju to vaizdo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Is vis tai aciu Juodai uz instrukcija, o tai man fantazija niekaip nenese, kaip tas bide naudojamas ir irgi net negalvojau, kad man i projektuojama nama jo reiktu, ot "tundra" esu lotuliukas.gif
Atsakyti
Svekos, pasisakysiu ir as del bide - bute jo neturejm ir maniau, kad visiskai nereikalingas dalykas, nors vieos tam buvo, bet nedejome. doh.gif dabar ji turime ir naudojamas kasdien, tiek vaikams, tiek sau.. smile.gif thumbup.gif mazhajai tiek uodega paplat, tiek ishplovus bide naudoja mazhoji kaip kriauklyte. o ir sau naudoju kasdien,nes su vaikis nekasdien randi laiko dushui blush2.gif
o dabar apie savo vonia, kuri sutvarkyta jau beveik mti laiko, tik dabar radau laiko pasirodyt ax.gif
va koks projektas buvo - ji jau rodziau:
QUOTE(X-iuke @ 2014 04 28, 11:41)
user posted image
Planelis su matmenimis:
user posted image

o galutinis rezultatas toks smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti

[img--><div class='quotetop'>QUOTE(Juodai @ 2015

Ir va primityviai pabandžiau pavaizduoti, kaip jį užsėsti:

[img)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->http://www.part.lt/img/2f0625ec16b5688baf87f87463e739c8351.jpg[/img]

[/quote]

lotuliukas.gif nu malačius, su tokią vaizdine medžiagą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 15 balandžio 2015 - 14:09
QUOTE(X-iuke @ 2015 04 15, 11:44)
o dabar apie savo vonia, kuri sutvarkyta jau beveik mti laiko, tik dabar radau laiko pasirodyt  ax.gif
va koks projektas buvo - ji jau rodziau:
o galutinis rezultatas toks smile.gif

Labai graziai pasidaret thumbup.gif
Atsakyti
X-iuke, labai daili vonia. Koks (iš ko) pas jus stalviršis su kriaukle?

O aš niekaip neužsikabinu, neatrandu savo vonios vizijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daubarė: 15 balandžio 2015 - 15:12
Nastya aciu smile.gif
QUOTE(Daubarė @ 2015 04 15, 16:04)
X-iuke, labai daili vonia. Koks (iš ko) pas jus stalviršis su kriaukle?

O aš niekaip neužsikabinu, neatrandu savo vonios vizijos.

Is stiklokeramikos smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ka manot apie toki praustuva su spintele? Gal jau atgyvena? biggrin.gif Labai nenoriu to pilvo praustuve, bet zinau, kad jis labai patogus, gilus, nesitasko vanduo. Skiriasi vyro ir mano nuomone, gal jus patarsit apsispresti, vertas jis demesio ar nelabai 4u.gif (gaunam gera kaina jo tai uztai ir svarstau)
SPINTELE SU PRAUSTUVU
Atsakyti