Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Juodai @ 2015 04 16, 08:56)
O kaip dažnai vyras guli vonioje?

drinks_cheers.gif
Maniškis per kokius 4m. nu... vieną vienintelį kartą pamenu biggrin.gif (bet tada tikrai pravertė didelė blush2.gif lotuliukas.gif )

O jei Jūsiškis mėgėjas pagulėt, tada... nuo abiejų ūgių priklauso kokios reik g.gif Bet man su 170 ūgiu, pilnai pakako ir 150. nu kokie 155 galėtų bųt iki pilnos laimės dabar, nes kažkokią nepatogią nusipirkau g.gif Bet, baigiu priprast biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 16 balandžio 2015 - 09:19
labas smile.gif

viena mintis neduoda ramybės tik nzn ar ji logiška ir graži smile.gif
pas mus viena siena praktiškai gaunasi tuščia, vonios vienas galas atsimuša. dabar skaičiau, kad ten kur nepatenka vandens, nemažai žmonių dažo ir neklijuoja plytelėmis. o jei šią sieną išklijuot kokiu pvz foto tapetu, kad būtų vaizdas per visą sieną, o gal yra protingesnių sprendimų? ax.gif

Atsakyti
Mano ūgis 172, vonia 160, bet viduj mažiau, tai norėtųsi dar vieno kito cm smile.gif Bet aukojau ilgį dėl lentynėlės iš plytelių vienam gale biggrin.gif
Atsakyti
Mes dejom 180, mano ugis 174, vyras 190, tai mazesnes nesinorejo, o ir sienos ilgis prie kurios dejom vonia 195, tai labai graziai isipaise.
Mes dazem abejose voniose nemazai ploto, esu labai patenkinta, dazai atsparus dregmei, tai del prieziuros nemanau, kad bus bedu, o ir vaizdas labai patinka, nes pilnas plyteliu isklijavimas vonios patalpose (iki lubu) man asmeniskai labai negrazu, apsunkina patalpa 4u.gif
Papildyta:
Labai patiko sprendimas duso kabinos grindis issiklijuoti naturaliais akmenukais (pirkau Iris), atrodo tiesiog fantastiskai, paliejus ant ju vandeni, jie patamseja, pakeicia spalva bigsmile.gif , aisku meistras klupojo visa diena prie to kvadrato, bet suklijavo ir padare nepriekaistingai, gaila neturiu dabar foto, parodyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 04 16, 08:46)
mergaites, papasakokit apie potinkines sistemas.
Ar tikrai ju reikia?
Kainos tai  blink.gif  o patogumas koks? ar isties verta jas susidet?
reikia sienas jau muryt tai ir galvoju ar verta tiek pinigeliu investuot? ar cia tik mados reikalas.

Dar labai domintu atsiliepimai apie duso galvas Raindance ar jos isties tokios stebuklingos, kad tokius pinigus kainuoja?

as i abi vonias pasirinkau potinkinius maisytuvus, mano argumentai kodel yra du:
1. patinka toks minimalizmas, graziau
2. patogiau, nera visokiu daug laikikliu, stovu- valymo prasme maziau gerokai darbo.

ir as isivs issirikau juos baltus, ne chomuotus iprastinius, kas dar palengvina visa valymo reikala, nes paprasciausiai ant baltu nesimato jokiu kalkiu ir kazkas naujovisko, nematyto... bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 04 16, 10:31)
Mes dazem abejose voniose nemazai ploto, esu labai patenkinta, dazai atsparus dregmei, tai del prieziuros nemanau, kad bus bedu, o ir vaizdas labai patinka, nes pilnas plyteliu isklijavimas vonios patalpose (iki lubu) man asmeniskai labai negrazu, apsunkina patalpa 4u.gif

drinks_cheers.gif Ir mes pusiau dažėm, kasdien vis pasidžiaugiu, nes labai gražu biggrin.gif

QUOTE(savita1 @ 2015 04 16, 11:53)
as i abi vonias pasirinkau potinkinius maisytuvus, mano argumentai kodel yra du:
1. patinka toks minimalizmas, graziau
2. patogiau, nera visokiu daug laikikliu, stovu- valymo prasme maziau gerokai darbo.

ir as isivs issirikau juos baltus, ne chomuotus iprastinius, kas dar palengvina visa valymo reikala, nes paprasciausiai ant baltu nesimato jokiu kalkiu ir kazkas naujovisko, nematyto... bigsmile.gif  biggrin.gif

Sutinku, jei nebūtų finansai riboję, ir aš taip daryčiau. Parodykit, kaip atrodo balti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 04 16, 12:52)
drinks_cheers.gif Ir mes pusiau dažėm, kasdien vis pasidžiaugiu, nes labai gražu biggrin.gif

o foto neturit kaip atrodo pusiau dazyta Jusu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2015 04 16, 13:00)
o foto neturit kaip atrodo pusiau dazyta Jusu  bigsmile.gif

as galiu tik projekta parodyti, dvi sienos plytelem- dvi dazomos, galesiu ir galutini varianta parodyti, tik dar ne tuoj, poros men begyje
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2015 04 16, 12:52)
Sutinku, jei nebūtų finansai riboję, ir aš taip daryčiau. Parodykit, kaip atrodo balti bigsmile.gif

nelabai randu internete foto ju, pati neturiu, tik salone maciau, bet viskas bus balta, maisytuvai wc, bide, duso... ziuresim kaip cia atrodys kai viskas susides
https://www.google.l.....rattini white
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 16 balandžio 2015 - 13:17
QUOTE(dia10 @ 2015 04 16, 13:00)
o foto neturit kaip atrodo pusiau dazyta Jusu  bigsmile.gif

Įdėsiu foto kiek vėliau, kai bus viskas pabaigta, nes dar trūksta kelių dalykų iki galutinio vaizdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeta.a @ 2015 04 16, 09:48)
labas  smile.gif

viena mintis neduoda ramybės tik nzn ar ji logiška ir graži smile.gif
pas mus viena siena praktiškai gaunasi tuščia, vonios vienas galas atsimuša. dabar  skaičiau, kad ten kur nepatenka vandens, nemažai žmonių dažo ir neklijuoja plytelėmis. o jei šią sieną išklijuot kokiu pvz foto tapetu, kad būtų vaizdas per visą sieną, o gal yra protingesnių sprendimų?  ax.gif

pas mus irgi kur nepatenka vandens tai dazeme smile.gif tik jau neklijuokite foto tapeto doh.gif

QUOTE(Taurida @ 2015 04 16, 10:31)

Labai patiko sprendimas duso kabinos grindis issiklijuoti naturaliais akmenukais (pirkau Iris), atrodo tiesiog fantastiskai, paliejus ant ju vandeni, jie patamseja, pakeicia spalva bigsmile.gif , aisku meistras klupojo visa diena prie to kvadrato, bet suklijavo ir padare nepriekaistingai, gaila neturiu dabar foto, parodyciau 4u.gif

grazu tie akmenukai, bet kaip planuojate juos valyti? Mes irgi buvom issirinke, bet apsigalvojom del praktiskumo
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2015 04 16, 15:39)
pas mus irgi kur nepatenka vandens tai dazeme  smile.gif  tik jau neklijuokite foto tapeto  doh.gif
grazu tie akmenukai, bet kaip planuojate juos valyti? Mes irgi buvom issirinke, bet apsigalvojom del praktiskumo

O kokia problema? ☺ Jie lygut lyguteliai, meistras kiekviena sulygino, kad pavirsius butu lygus. Gal mes nea apie ta pati kalbam, pas mane ne plyteles, o naturalus akmenukai.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 04 16, 14:10)
Įdėsiu foto kiek vėliau, kai bus viskas pabaigta, nes dar trūksta kelių dalykų iki galutinio vaizdo smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti