Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(korcula @ 2015 05 15, 12:28)
Sveiki,

pritariu čia rašančioms, kad vonios kambarys labai šauniai įrengtas ir ta melsva/turkio spalva super atrodo.  4u.gif
Šiuo metu mums aktualios vonios, todėl noriu pasiteirauti kieno gamybos vonia Jūsų vonios kambaryje ir koks uždengimas ten padarytas ?
Iš anksto dėkui.

Sveika, aciu wink.gif

vonia yra Aquator, o apie koki uzdengima klausiat? jei vonios tai jis prie vonios priktas, siai voniai skirtas uzdengimas wink.gif
Atsakyti
Supratau...matyt meistras del to ir nesiulo pjaustyt kampu ir suleidineti kad paskui neistrupetu ar taip bijo sukreivazoti, issirinkom tokius apvadus, dailus dar palyginti ir nedideli visai, neturetu issisokti labai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuos ir aš į jūsų būrį. Turiu įsirengti vos 3 m2 vonios kambarį (2,09x1,76) ir būtinai noriu vonios. Norėčiau jūsų nuomonės apie tokio tipo vonią vonia Kaip manot? Ar labai nepatogi?
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 05 18, 21:38)
Sveikos,

Jungiuos ir aš į jūsų būrį. Turiu įsirengti vos 3 m2 vonios kambarį (2,09x1,76) ir būtinai noriu vonios. Norėčiau jūsų nuomonės apie tokio tipo vonią vonia Kaip manot? Ar labai nepatogi?

Pas mus mažasis vonios kambarys apie 3 kv. m. Neįsivaizduoju, kaip ten tilptų vonia.. Jūsų įdėta vonia yra 140 cm ilgio, tai liks labai mažai vietos patalpoj.. nebent tik vonia ir bus šioj patalpoj smile.gif
Atsakyti
Pas mane dabar nuomojamam bute vonia šiek tiek mažesnė, tik durys protingesnėj vietoj padarytos. Tai telpa ne tik vonia, bet dar net ir skalbimo mašina biggrin.gif O vietos tai taip.. polką sunkiai sušoksi lotuliukas.gif Bet aš neįsivaizduoju gyvenimo be vonios.. Man didžiausias malonumas atsipalaiduot vakare su knyga, tai ir bandau kuo protingiau suktis iš padėties smile.gif Skalbimo mašiną iškelsiu į virtuvę.
Atsakyti
Gal kas esat isirenge, isirenginejate potinkine duso sistema, papasakosit kas kaip, kur kokio gamintojo isirinkote? Kur ieskoti ir kokios yra geros firmos ir kokybes bei kainos santykis? Reikia potinkiniu ir virstinkiniu maisytuvu, praustuvu, duso sistemos, duso stiklines sieneles, tualeto pakabinamo ir t.t. Zodziu visko naujai darant remonta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hugg666 @ 2015 05 19, 00:06)
Gal kas esat isirenge, isirenginejate potinkine duso sistema, papasakosit kas kaip, kur kokio gamintojo isirinkote? Kur ieskoti ir kokios yra geros firmos ir kokybes bei kainos santykis? Reikia potinkiniu ir virstinkiniu maisytuvu, praustuvu, duso sistemos, duso stiklines sieneles, tualeto pakabinamo ir t.t. Zodziu visko naujai darant remonta biggrin.gif

Masčiau apie potinkinį dušą, bet pasirinkau virštinkinį, o kraną vietoj virštinkinio potinkinį biggrin.gif - Hansgrohe. Atsiliepimai geri, su atsarginėm dalim jei jau prireiktų problemų nebus, solidžiai atrodo. Keramika Laufen ir Villeroy/Boch

Kai visko daug reikia, tai geriau vienoj vietoj pirkti, galima didesnę nuolaidą išsiderėti. Panašioj situacijoj pirkau Celsyje, nors Anaga irgi neblogas nuolaidas duoda. Labai patenkinta Celsio Ukmergės g. salono vadybininkų darbu, reikėjo kai ką užsakyme pakeisti, ilgiau palaikyti sandėlyje - be problemų.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 05 19, 11:18)
Masčiau apie potinkinį dušą, bet pasirinkau virštinkinį, o kraną vietoj virštinkinio potinkinį biggrin.gif - Hansgrohe. Atsiliepimai geri, su atsarginėm dalim jei jau prireiktų problemų nebus, solidžiai atrodo. Keramika Laufen ir Villeroy/Boch

Kai visko daug reikia, tai geriau vienoj vietoj pirkti, galima didesnę nuolaidą išsiderėti. Panašioj situacijoj pirkau Celsyje, nors Anaga irgi neblogas nuolaidas duoda. Labai patenkinta Celsio Ukmergės g. salono vadybininkų darbu, reikėjo kai ką užsakyme pakeisti, ilgiau palaikyti sandėlyje - be problemų.

Rimtos elektroninės parduotuvės irgi neblogas nuolaidas pasiūlo, tik nenoriu reklaminti. Dėl gamintojų sutinku su šiuo komentaru, geriau kartais rinktis brangesnį gamintoją, bet būti ramiam dėl garantijos, kad nebus jokių bėdų ar atsarginių dalių tiekimo problemos.
Potinkinė sistema gražu, tik ar galutinė kaina tenkins ir atpirks tą grožį, jau jūsų pasirinkimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 05 18, 20:38)
Sveikos,

mano vonia irgi mazyte, vis dar metausi del vonios ir duso kabinos, sis variantas atrodo labai neblogas, o ji turi uzdengiancia sienele?
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2015 05 19, 11:36)
Rimtos elektroninės parduotuvės irgi neblogas nuolaidas pasiūlo, tik nenoriu reklaminti. Dėl gamintojų sutinku su šiuo komentaru, geriau kartais rinktis brangesnį gamintoją, bet būti ramiam dėl garantijos, kad nebus jokių bėdų ar atsarginių dalių tiekimo problemos.
Potinkinė sistema gražu, tik ar galutinė kaina tenkins ir atpirks tą grožį, jau jūsų pasirinkimas.  smile.gif

Dėl el.parduotuvių sutinku. Kai jų tiek daug, tai, jei porą rimtesnių pavardintumėt gi nebūtų reklama smile.gif, o mums nauda, kad nereikėtų gaišti laiko kapstantis po internetą.

Dėl potinkinio praustuvo čiaupo tai dizainerė subalamutijo smile.gif, ir rezultate gavosi brangiau, jei atsukčiau laiką atgal, grįžčiau prie virštinkinio.
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 05 18, 21:38)
Sveikos,

mano nuomone ši vonia netinkama mažai patalpai, imkit paprastą vonia

kad ir 170*70, Jums tada dar lieka 1,39, kuo puikiausiai telpa skalbimo mašina, nebent tikrai šokt ruošiatės..

http://www.aizva.lt/...ampes/acriline/

iš savo patirties galiu pasakyt, mažai voniai labai tinka baltos blizgios ir labai didelės plytelės-kuo didesnės tuo geriau, taip pat daug veidrodžio ir apšvietimo kuo daugiau-labai vizualiai patalpa išdidėja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 19 gegužės 2015 - 11:32
QUOTE(Y2K @ 2015 05 19, 11:15)
Dėl el.parduotuvių sutinku. Kai jų tiek daug, tai, jei porą rimtesnių pavardintumėt gi nebūtų reklama smile.gif, o mums nauda, kad nereikėtų gaišti laiko kapstantis po internetą.

Dėl potinkinio praustuvo čiaupo tai dizainerė subalamutijo smile.gif, ir rezultate gavosi brangiau, jei atsukčiau laiką atgal, grįžčiau prie virštinkinio.

Procentaliai kiek brangiau? Kodel virstinkini rinktumetes? Del kainos ar del ko?
Atsakyti