Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(escada_ @ 2015 02 21, 13:35)
o taip, kaina bent jau dvigubai skiriasi, nes kampines tikrai daug masyvesnes nei iprastiniu formu vonios... doh.gif tik tiek kad neramu del akrilines vonios jeigu ji man prades braizytis ir "nykti" po kiekvieno issimaudymo... norisi kad kuo ilgiau islaikytu gera vaizda
man ir Ravako uzdengimai neispudingi, bet kad labai jau nedaug pasirinkimo  unsure.gif o koki modeli issirinkot? Pasidomesiu ir as, aciu

Mes kaip tik Ravak Gentiana issirinkome, nors pardavejas atkakliai PAA siule. Isisirnkome pagal rekomendacijas, taip pat draugai neseniai isirinkinejo ir taip pat labai rekomendavo. Be to patiko, modelis, ir atitiko reikalavimus.

Va tokia:

http://www.ravak.lt/lt/vonia-gentiana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metine: 21 vasario 2015 - 13:56
QUOTE(metine @ 2015 02 21, 14:55)
Mes kaip tik Ravak Gentiana issirinkome, nors pardavejas atkakliai PAA siule. Isisirnkome pagal rekomendacijas, taip pat draugai neseniai isirinkinejo ir taip pat labai rekomendavo. Be to patiko, modelis, ir atitiko reikalavimus.

Va tokia:

http://www.ravak.lt/lt/vonia-gentiana

o kur geriausia kaina "issimuset" ? biggrin.gif Ravako pardaveju kiekvienoje gatveje, bet kiek lyginu panasiom kainom visi siulo
Atsakyti
gal kas gali patarti, ar taip butu gerai:

kadangi vonios patalpa, isklijuota nuo grindu iki lubu plytelemis siek teik jau pabodes reikalas,
noretume daryti taip: 2 sienos plytelemis (gal tik iki puse), kur vonia-kriaukle-skalbimo masina, ir tapetais: 2 sienos, kur klozetas ir durys. taip norisi romantikos, pvz, baltos plyteles ir geleti tapetai, balti baldai ax.gif

kazi, kaip tapetai vonios patalpoje?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 24 vasario 2015 - 15:16
QUOTE(escada_ @ 2015 02 22, 20:19)
o kur geriausia kaina "issimuset" ? biggrin.gif Ravako pardaveju kiekvienoje gatveje, bet kiek lyginu panasiom kainom visi siulo

Pries kaledas buvo didesnes kainos, as net nusistebejau, kad dabar siulo pigiau nei su didziausia akcija kai norejom pirkti. Mes pirkom is mazo miestuko, bet siaip butu jokio skirtumo kur.

Beje, pajudinau vonia, tai tokia ji lengva, net nustebau smile.gif Bet tikrai man patinka jos forma, dydis, tik nusiminiau del hidromasazines sistemos, galvojau, kad tai kazkas, kas papildomai isideda, o pasirodo reikia uzsisakyti specialu modeli su hidromasazine sistema, kuri kainuoja dar papildomai 1000 euru. O uzdengima sitai voniai darysim is mozaikiniu plyteliu, nenaudosim ravako uzdengimo.

Tik man dabar klausimas kilo, kai pasaugoti tokia vonia nuo taskymosi? Sitam modeliui lyg ir stiklinio uzdengimo nera, paptastu uzuolaideliu nesinori, nes juk ir forma jos netinkama... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2015 02 24, 15:11)
gal kas gali patarti, ar taip butu gerai:

kadangi vonios patalpa, isklijuota nuo grindu iki lubu plytelemis siek teik jau pabodes reikalas,
noretume daryti taip: 2 sienos plytelemis (gal tik iki puse), kur vonia-kriaukle-skalbimo masina, ir tapetais: 2 sienos, kur klozetas ir durys. taip norisi romantikos, pvz, baltos plyteles ir geleti tapetai, balti baldai  ax.gif

kazi, kaip tapetai vonios patalpoje?

user posted image

Oj, tik netapetai, sudrėks ar apsitaškys, kaip išvalyti? Daug geriau tiesiog sienas dažyti vandeniui atspariais dažais smile.gif yra iš ties gražių variantų smile.gif use google smile.gif)))
Papildyta:
QUOTE(metine @ 2015 02 24, 15:26)
Pries kaledas buvo didesnes kainos, as net nusistebejau, kad dabar siulo  pigiau nei su didziausia akcija kai norejom pirkti. Mes pirkom is mazo miestuko, bet siaip butu jokio skirtumo kur.

Beje, pajudinau vonia, tai tokia ji lengva, net nustebau smile.gif Bet tikrai man patinka jos forma, dydis, tik nusiminiau del hidromasazines sistemos, galvojau, kad tai kazkas, kas papildomai isideda, o pasirodo reikia uzsisakyti specialu modeli su hidromasazine sistema, kuri kainuoja dar papildomai 1000 euru. O uzdengima sitai voniai darysim is mozaikiniu plyteliu, nenaudosim ravako uzdengimo.

Tik man dabar klausimas kilo, kai pasaugoti tokia vonia nuo taskymosi? Sitam modeliui lyg ir stiklinio uzdengimo nera, paptastu uzuolaideliu nesinori, nes juk ir forma jos netinkama... ax.gif

O jūs vonią naudosite kaip vonią ar kaip dušą? smile.gif
Papildyta:
kai ieškojom, užmačiau štai šiame linke linkas ravak gaminių išpardavimą. Galima rasti reikiamos santechnikos 40 %, 75 % pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_is_shining @ 2015 02 24, 16:56)

O jūs vonią naudosite kaip vonią ar kaip dušą? smile.gif
Papildyta:
kai ieškojom, užmačiau štai šiame linke linkas ravak gaminių išpardavimą. Galima rasti reikiamos santechnikos 40 %, 75 % pigiau smile.gif

Kaip dusa, na aisku, kaip ir vonia, bet vonioje papildomai duso kabinos nera:(
Papildyta:
QUOTE(sun_is_shining @ 2015 02 24, 16:56)
Oj, tik netapetai, sudrėks ar apsitaškys, kaip išvalyti? Daug geriau tiesiog sienas dažyti vandeniui atspariais dažais smile.gif yra iš ties gražių variantų smile.gif use google smile.gif)))

pritariu 110%, kad tapetai man net kazkaip nehigieniska, nes isvalyti nebus galimybiu.
Atsakyti
o ka valyti pvz. sienoje, kur durys ir kuri toli nuo san. mazgu? ar butina visur plyteles kaip kokioje pirtyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2015 02 24, 19:21)
o ka valyti pvz. sienoje, kur durys ir kuri toli nuo san. mazgu? ar butina visur plyteles kaip kokioje pirtyje smile.gif

Nebutina aisku, jeigu nenorite visu sienu plytelemis-dazykite ir nebutinai visa siena vienspalviai, juk is keliu spalvu galit kombinuoti,galima tikrai atrasti tu variantu. Tapetai tikrai greiciau pakeis isvaizda nei plyteles ar dazytos sienos ir paciai noresis remonto, kad ir netaskysite ant ju bet is esmes tai yra dregna patalpa... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2015 02 24, 20:03)
Nebutina aisku, jeigu nenorite visu sienu plytelemis-dazykite ir nebutinai visa siena vienspalviai, juk is keliu spalvu galit kombinuoti,galima tikrai atrasti tu variantu. Tapetai tikrai greiciau pakeis isvaizda nei plyteles ar dazytos sienos ir paciai noresis remonto, kad ir netaskysite ant ju bet is esmes tai yra dregna patalpa...  rolleyes.gif

galvojant apie busima remonta...kaip taisykle, plyteles yra ilgalaikis dalykas, daugeliui metu..neretai darant remonta, vonia lieka tokia pati..tad jei sienos tapetuotos, o plytelemis ne visos sienos, daug lengviau yra atsinaujinti smile.gif
nezinau dar, tik siaip mastau visokius variantus...
Atsakyti
Provanso temoje tikrai pamenu buvo kalbėta apie tapetus vonioje. Tik senokai, gal panašiai prieš metus g.gif Jei kas dalinosi tokia patirtim neatsilieps, gal pabandykit senų temų pasieškot. Tai nebuvo nurašoma į "neįmanova" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2015 02 24, 19:21)
Ar butina visur plyteles kaip kokioje pirtyje smile.gif

Man pirtis tai medine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2015 02 24, 18:21)

Aš daryčiau tik tą dalį prie santechnikos mazgų, šiek tiek aukščiau nei iki pusės, o tą dalį kur nebus plytelių, dažyčiau vandeniui atspariais dažais. Taip pat lengva prižiūrėti, jei kas išsipurvina nuplauni, jei netyčia išdauži, paglaistai, padažai ir kaip nauja smile.gif
Papildyta:
houzz pasiieškokite idėjų čia. pilna tokių variantų kai ne visa siena klijuojama plytelėmis. Man tai labai padėjo ši svetainė smile.gif
Atsakyti